Events

4o Corporate Match Race.

Ολοκληρώθηκε η 4η ιστιοπλοϊκή συνάντηση στελεχών επιχειρήσεων με το - κλασσικό πλέον - σύνθημα: Sail Smart – Work Smarter

Ασφάλειες σκαφών

Οι αναγνώστες των περιοδικών Boote και Yacht αποφάσισαν!

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η Pantaenius, έχει επιτύχει την υψηλότερη δυνατή κατάταξη στην ετήσια έρευνα των αναγνωστών του ειδικού

Εσωλέμβιες / εσωλέμβιες μηχανές

Νέος κινητήρας Hyundai SeasAll S270

Παντοδύναμος ηγέτης στην κατηγορία των τριών λίτρων O νέος τρίλιτρος κινητήρας των 270 Hp σχεδιάστηκε από τον κορυφαίο όμιλο Hyundai

Ηλεκτρονικά σκαφών

Φορητός πομποδέκτης STANDARD HORIZON HX-851E VHF

Φορητός πομποδέκτης VHF 6 Watt με εσωτερικό δέκτη GPS και πλήκτρο βοήθειας DSC, περιμετρική φωσφορίζουσα τσιμούχα, οθόνη για ναυσιπλοΐα με σημάδια και οθόνη με πυξίδα. Επιπλέει σε οριζόντια θέση.

Θαλασσινές Ιστορίες

Περιπέτεια μοναχικού ιστιοπλόου στο Αιγαίο

Ο Στέλιος είναι ιστιοπλόος κρουαζιέρας. Γι’ αυτό το δικό του πανάδικο διαθέτει μηχανή που του δίνει 10 κόμβους την ώρα. Από την Άνοιξη μέχρι και το Φθινόπωρο απολαμβάνει το υγρό στοιχείο.

Ιατρικά

Διακοπές & δίαιτα

Με το ξεκίνημα της θερινής περιόδου και την αύξηση της θερμοκρασίας υπάρχουν αρκετά σημεία που σχετίζονται με τη διατροφή και που θα πρέπει να προσέξουμε...

Ιστιοφόρα Σκάφη

Ασφάλεια και ναυτική ετικέτα.

Ο Ιούνιος έφτασε στο τέλος του. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ήδη ξεκινήσει να κάνουμε σχέδια για τις πρώτες μας θαλασσινές εξορμήσεις και τις καλοκαιρινές μας διακοπές.

Μεταχειρισμένες μηχανές

Έλεγχος μεταχειρισμένης εξωλέμβιας μηχανής.

Η αγορά μεταχειρισμένης μηχανής είναι μια επιλογή που μας γλυτώνει από χρήματα και αυτές τις εποχές πολλοί ιδιοκτήτες σκαφών προβαίνουν σε αυτή την επιλογή.

Μηχανές σκαφών

H Suzuki λανσάρει τους κινητήρες DF30A και DF25A

H Suzuki ανακοίνωσε την προσθήκη ακόμη δύο, ελαφριών και άκρως αποδοτικών, εξωλέμβιων κινητήρων στην γκάμα της, τους DF30A και DF25A.

Ναυτιλιακα Ειδη

Γιατί δεν φοράμε σωσίβια;

Η θάλασσα και το σκάφος είναι για μας η διαφυγή, η απόλαυση, ο έρωτας, το χόμπι μας. Είναι οι στιγμές

Νομικά

Ο νόμος της Θάλασσας: Μια σύντομη προσέγγιση στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις μας

Ο κανόνας δικαίου της θάλασσας είναι σχεδόν άγνωστος στους περισσότερους και θα λέγαμε «ακαταλαβίστικος» για ακόμα και για όσους ασχολούνται πιο «ζεστά» με τη θάλασσα. Εδώ, θα προσπαθήσουμε να δούμε μερικά από τα βασικά στοιχεία...

Πολυεστερικά σκάφη

Αγοράζοντας μεταχειρισμένο σκάφος δεκαετίας.

Οι παλιοί ναυτικοί έλεγαν ότι ο ιδιοκτήτης του σκάφους αναψυχής χαίρεται δύο φορές: Όταν αγοράζει το σκάφος του και όταν το πουλάει!.

Σκαφη

Ένα από τα μεγαλύτερα yacht του κόσμου στην Ελλάδα!

Ένα από τα μεγαλύτερα yacht του κόσμου έκανε την εμφάνισή του τον προηγούμενο μήνα στην Ελλάδα και μάλιστα, στην Θεσσαλονίκη.

Συνεντεύξεις

31 χρόνια: ΛΑΛΙΖΑΣ Α.Ε.

Ο κος Σπύρος Σπίνουλας, διευθυντής marketing της εταιρίας, μας μίλησε, σε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη για την ιστορία, το παρόν και το όραμα της ΛΑΛΙΖΑΣ Α.Ε.