Η διεθνής ναυτική έκθεση boot Duesseldorf

Με το πολύ αισιόδοξο μήνυμα : Επανεκκινήστε την επιχείρησή σας τον Ιανουάριο του 2021, η διεθνής ναυτική έκθεση boot Duesseldorf, δίνει το σήμα για την εκκίνηση των θαλάσσιων σπορ για τη σεζόν του 2021.

Η έκθεση αντιμετωπίζει υπεύθυνα την τρέχουσα «κανονικότητα».  Λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την ασφάλεια και την ευημερία όλων των επισκεπτών, των εκθετών και των εργαζομένων. 

Ο κος Πέτρος Μιχελιδάκης, διευθυντής της boot Duesseldorf, δηλώνει ότι η διεθνής έκθεση θα είναι η κινητήρια δύναμη για την ερχόμενη σεζόν παρουσιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις σε ολόκληρη τη βιομηχανία των θαλασσίων σπορ και στον τομέα των σκαφών αναψυχής.

Η boot Duesseldorf θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 31 Ιανουαρίου 2021 σε 17 περίπτερα του εκθεσιακού χώρου. Με το σύνθημα “Reboot your business” περίπου 1.500 εκθέτες θα συμμετάσχουν στην έκθεση. 

Οι εκθέτες και η κοινότητα των θαλάσσιων σπορ μπορούν να βασίζονται σε ένα εξελιγμένο, ολοκληρωμένο σχέδιο υγιεινής και προστασίας από μολύνσεις, που αναπτύχθηκε σε στενή συνεργασία με τις αρχές και σε συντονισμό με την κρατική κυβέρνηση της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας.

Στην ψηφιακή συνέντευξη τύπου στις 4 Νοεμβρίου 2020, η έκθεση θα παρουσιάσει την κατάσταση των προετοιμασιών και τις προοπτικές της βιομηχανίας μαζί με τους συνδέσμους των θαλάσσιων σπορ. 

Ο κος Μιχελιδάκης εξηγεί ότι «στις 4 Νοεμβρίου, θα χρησιμοποιήσουμε την ψηφιακή μας τεχνογνωσία για να δικτυώσουμε τους επαγγελματίες  με τον εμπορικό τύπο από όλο τον κόσμο προκειμένου να τους ενημερώσουμε αποτελεσματικά για τα τρέχοντα θέματα, όπως τη δυνατότητα ταξιδιού για εκθέτες και επισκέπτες εμπορικών εκθέσεων».

Καλή λοιπόν επιτυχία σε ένα από τα μεγαλύτερα Ναυτικά Σαλόνια.