Open Regatta Fiesta 2013

Sail your own party, 21- 24 Ιουνίου 2013

Τέσσερις ημέρες, επτά από τους ομορφότερους προορισμούς του Ιονίου. Το Open Regatta Fiesta αποτελεί την απόλυτη γιορτή της ιστιοπλοΐας. Το τετραήμερο του Αγίου Πνεύματος, από την Παρασκευή 21 Ιουνίου μέχρι τη Δευτέρα 24 Ιουνίου, αφήστε τον skipper να σας οδηγήσει με ασφάλεια στις πιο όμορφες παραλίες του Ιονίου.

OpenRegattaFiestaFlyer

Το Open Regatta Fiesta, ξεκινά από εφέτος τη ρότα του, με στόχο να αποτελέσει την εναρκτήρια φιέστα κάθε καλοκαιριού: εξειδικευμένοι γνώστες της ιστιοπλοΐας και λάτρεις της θάλασσας, προσκαλούν όλους όσοι θέλουν να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία των διακοπών εν πλω στα καλύτερα ιστιοπλοϊκά σκάφη της αγοράς, την επαφή με τις πιο όμορφες θάλασσες και την ανεξερεύνητη φύση, την ανακάλυψη νέων σημείων στον χάρτη της απόλαυσης.

Παρέες των έξι έως δέκα ατόμων έχουν τη δυνατότητα να ναυλώσουν το δικό τους σκάφους, ενώ εκείνοι που θα συμμετάσχουν μόνοι θα γνωρίσουν τους καινούριους τους φίλους εν πλω! Τις μέρες ταξιδεύουν όλα τα σκάφη  μαζί, ενώ το βράδυ γινόμαστε μια παρέα στα σημεία όπου διανυκτερεύουμε. Εκεί σας περιμένουν εκπλήξεις!
Με αφετηρία τη Λευκάδα, ανακαλύπτουμε τον Σκορπιό, το Μεγανήσι, το Φώκι, το Φισκάρδο, τον Καστό, τον Άτοκο και τον Κάλαμο. Οι στάσεις και οι διανυκτερεύσεις έχουν σχεδιαστεί ώστε οι συμμετέχοντες να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τις προμήθειες τους, να απολαύσουν τον καφέ ή το ποτό τους και να γευματίσουν στα πιο όμορφα μέρη του Ιονίου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Όσοι πιο πολλοί, τόσο πιο πολύ! Ελάτε να μετατρέψουμε το τετραήμερο του Αγίου Πνεύματος, στην καλύτερη καλοκαιρινή ανάμνησή σας.

Κόστος: 199 ευρώ. Περιλαμβάνεται: η μετακίνηση από την Πάτρα προς τη Λευκάδα κι επιστροφή, η διαμονή, τα έξοδα του σκάφους (τέλη ελλιμενισμού, καύσιμα, νερό), ενώ έχουν εξασφαλιστεί ειδικές τιμές στα εστιατόρια, τα καφέ και τα μπαρ των προορισμών.

Δηλώσεις συμμετοχών μέχρι 31 Μαΐου.

Επικοινωνία:  6945 246622, 2610 455900, fax: 2610 490069
www.facebook.com/OpenRegatta Fiesta

Αναλυτικό πρόγραμμα:

Παρασκευή, 21 Ιουνίου: Ξεκινάμε από την Πάτρα στις 11:00. Προορισμός η Λευκάδα όπου επιβιβαζόμαστε στα σκάφη. Το πάρτι ξεκινά! Βουτιές στον Σκορπιό και πρώτη διανυκτέρευση στο Μεγανήσι.

Σάββατο, 22 Ιουνίου: Μοιάζει με όνειρο: ξύπνημα στη θάλασσα. Αναχωρούμε για Κεφαλονιά, απολαμβάνουμε ολοήμερο μπάνιο στο Φώκι. Καταφθάνουμε στο Φισκάρδο, όπου και διανυκτερεύουμε.

Κυριακή, 23 Ιουνίου: Αφήνουμε πίσω το Φισκάρδο. Περνάμε τη μέρα μας στο νησί Ατοκος, το οποίο βρίσκεται δυτικά της Ιθάκης και καταλήγουμε στο νησί Καστός.

Δευτέρα, 24 Ιουνίου: Ανακαλύπτουμε τον Κάλαμο. Καταφθάνουμε στο λιμάνι της Λευκάδας όπου και παραδίδουμε τα σκάφη. Προβλεπόμενη ώρα άφιξης στην Πάτρα με πούλμαν: 19:30

Σημειώσεις επί χάρτου
Η ιστιοπλοΐα είναι για όλους! Ασφαλής, απολαυστική, μοναδική εμπειρία. Ρώτησε ό,τι θέλεις να μάθεις στα τηλέφωνα επικοινωνίας και μπες στη σελίδα Open Regatta Fiesta και λύσε κάθε απορία για να λύσεις πανιά!
Το Open Regatta Fiesta είναι για όλους: Τόσο η αναχώρηση όσο και η επιστροφή έχουν προγραμματιστεί έτσι ώστε να μπορούν και οι συμμετέχοντες που ζουν στην Αθήνα να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία του Open Regatta Fiesta. Μην το σκέφτεσαι: δήλωσε συμμετοχή.

Διοργάνωση: Seatrips, Ferry and Yachting Services
Οδική μεταφορά: Patras Travel
Σκάφη: Alkyon Sailing, Batis Yachts, Ionian Blue Sails, Osiris yachts,
Χορηγοί: Κτήμα Παπασταματόπουλου, Pas Mal, Tag Café, Chillbox Πάτρας, Traverso Καστός, Body Project, Panorea Skippers
Χορηγοί επικοινωνίας: Mojo Radio 107,7, We R Press, Εκτυπώσεις Κωνσταντινόπουλος