Η εξωλέμβια Suzuki DF350A κερδίζει το Βραβείο Καινοτομίας

Η εξωλέμβια Suzuki DF350A κερδίζει το Βραβείο Καινοτομίας στο 2017 IBEX Show

Η εξωλέμβια Suzuki DF350A κερδίζει το Βραβείο Καινοτομίας στο 2017 IBEX Show

H νέα τετράχρονη εξωλέμβια DF350A των 350 ίππων της Suzuki Motor Corporation, έλαβε το Βραβείο Καινοτομίας (NMMA) 2017 IBEX για Εξωλέμβιες Μηχανές στο Διεθνές Εκθεσιακό Συνέδριο IBEX, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Φλόριντα των ΗΠΑ.

Τα βραβεία καινοτομίας IBEX   αποτελούν ένα σημαντικό θεσμό για τον κλάδο των μηχανών θαλλάσης, καθώς διακρίνουν εκείνα τα προϊόντα που έχουν να επιδείξουν προηγμένη τεχνολογία, υψηλές επιδόσεις αλλά και όφελος οικονομίας στη χρήση.

Ακολουθούν τα κορυφαία χαρακτηριστικά του βραβευμένου εξωλέμβιου κινητήρα DF350A:

– Υψηλή απόδοση και κατευθυντική ευστάθεια χάρη στο Suzuki Dual Prop System, τις πρώτες αντίθετα περιστρεφόμενες προπέλες σε εξωλέμβια  που “υιοθετήθηκαν” την Suzuki Marine.

– Ο νέος τετράχρονος V6 κινητήρας των 4.390 cm3 διαθέτει υψηλή απόδοση και συμπαγές μέγεθος, χάρη στο μοναδικό σύστημα άμεσης εισαγωγής αέρα της Suzuki και το σύστημα Suzuki Dual Louver, που επιτρέπει στον κινητήρα να αντλεί άφθονο φρέσκο αέρα, διαχωρίζοντας παράλληλα το νερό και την υγρασία.

Αυτό είναι το όγδοο Βραβείο Καινοτομίας που κατακτούν οι τετράχρονες εξωλέμβιες της Suzuki. Συνολικά η Suzuki Marine κατέχει τον  μεγαλύτερο αριθμό  βραβείων στην κατηγορία των εξωλέμβιων κινητήρων, γεγονός που πιστοποιεί την κορυφαία τεχνολογία και απόδοση των μηχανών της.

Εγκατεστημένη κυρίως σε μεγάλα ταχύπλοα, η DF350A διατίθεται στις ΗΠΑ από τον περασμένο Ιούλιο και στην Ιαπωνία από τον Σεπτέμβριο. Στην Ελλάδα, αναμένεται τον προσεχή Οκτώβριο.

Τις εξωλέμβιες SUZUKI, εισάγει και αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για την Ελλάδα, η ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εμπορίας αυτοκινήτων και συναφών ειδών, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ελληνική αγορά. Ειδικά για τη SUZUKI MARINE, η εταιρεία διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο τμήμα, το οποίο, εκτός από τις εκθέσεις για την προώθηση των προϊόντων του, διαθέτει οργανωμένο συνεργείο και τμήμα ανταλλακτικών για την πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών του. Το MARINE DIVISION της ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο αντιπροσώπων το οποίο καλύπτει όλη την Ελλάδα.

Τα στοιχεία επικοινωνίας με τη SUZUKI ΜΑRINE είναι τα εξής:

SUZUKI-MARINE Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ

Ρετσίνα 42, Πειραιάς, τ.κ 18540

Τηλέφωνο :  210 48 33 328

http://www.suzuki-marine.gr