ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ SIXT ΜΕ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΑΡΓΥΡΗ ΠΑΝΤΑΖΑΡΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ SIXT ΜΕ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΑΡΓΥΡΗ ΠΑΝΤΑΖΑΡΑ

Πέμπτη 23.06.2022Η SIXT ανακοινώνει νέα συνεργασία με τον ηθοποιό Αργύρη Πανταζάρα. Ο Αργύρης Πανταζάρας σπούδασε στη Δραματική σχολή του Εθνικού θεάτρου και έχει συμμετάσχει και πρωταγωνιστήσει σε πληθώρα θεατρικών, κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών. Έχει κερδίσει το θεατρικό βραβείο “Δημήτρης Χορν” για την καλύτερη ερμηνεία νέου άνδρα ηθοποιού, έχει πρωταγωνιστήσει στην πολυβραβευμένη ταινία «Digger», η οποία ήταν η επίσημη πρόταση της Ελλάδας για τα Βραβεία Αμερικάνικης Ακαδημίας- Oscar το 2020, ενώ έχει αναγνωριστεί από το ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή του στις τηλεοπτικές εκπομπές «Κόκκινο Ποτάμι», «Άγριες Μέλισσες» και «Σασμός». Στο πλαίσιο αυτό, η SIXT του παραχώρησε ένα όχημα με σκοπό να κάνει πιο ασφαλείς τις μετακινήσεις του και κατά συνέπεια να διευκολύνει το καθημερινά απαιτητικό του πρόγραμμα.

Ο κος Αργύρης Πανταζάρας δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ θερμά τους ανθρώπους της SIXT και της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ που ξεχώρισαν την καλλιτεχνική μου πορεία και με υποστηρίζουν έμπρακτα με την παροχή οχήματος. Με τον τρόπο αυτό, το ιδιαίτερα απαιτητικό καθημερινό μου πρόγραμμα γίνεται πλέον πιο διαχειρίσιμο, ενώ οι πολυάριθμες μετακινήσεις μου στην πόλη και στην περιφέρεια γίνονται με ασφάλεια»

Περισσότερες Πληροφορίες για την SIXT

Η SIXT αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών mobility, τόσο βραχυπρόθεσμης ενοικίασης αυτοκινήτων όσο και μακροχρόνιας μίσθωσης, για εταιρείες και ιδιώτες. Στην Ελλάδα έχει παρουσία από το 1998, ενώ από το 2018 αποτελεί μέλος του Ομίλου Μοτοδυναμική. Με σταθμούς στα μεγαλύτερα αεροδρόμια και τις μείζονες τουριστικές περιοχές, πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις του κλάδου, προσφέροντας μία μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων (Sport, Sedan, SUV, Luxury, Pick-Up, E-Vehicles κ.α.).

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε: www.sixt.gr

Περισσότερες Πληροφορίες για την ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ εκπροσωπεί την YAMAHA MOTOR Co. Ltd. σε Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία, την PORSCHE AG και την SIXT SE στην Ελλάδα. Δραστηριοποιείται επίσης στο χώρο της λιανικής με το Μοτοδίκτυο και το MotoDirect. Εισηγημένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 2005, η Μοτοδυναμική απασχολεί περισσότερους από 250 εργαζόμενους. Ο κύκλος εργασιών το 2021 ανήλθε σε 94,7 εκ. ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε: www.motodynamics.gr