Νέα επαγγελματική σειρά εξωλεμβίων SeaPro της Mercury

Mercury

Ο σύγχρονος επαγγελματίας του θαλάσσιου χώρου έχει αυξημένες απαιτήσεις όσον αφορά την απλότητα, την ανθεκτικότητα,την αξιοπιστία και την οικονομία καυσίμου καθώς ο κινητήρας για αυτόν δεν αποτελεί απλά ένα μέσο αναψυχής, αλλά ένα εργαλείο δουλειάς το οποίο θα πρέπει να λειτουργεί άψογα ακόμη και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες.

Με όλα τα παραπάνω κατά νου, οι τεχνικοί της Mercury Marine εργάστηκαν σκληρά για να παρουσιάσουν το απόλυτο εργαλείο για τον επαγγελματία. Η νέα σειρά εξωλέμβιων Sea Pro θα καλύψει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς χάρη στα βελτιωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά των κινητήρων της, τα οποία υπερτερούν αρκετά σε σχέση με τα αντίστοιχης ιπποδύναμης μοντέλα αναψυχής.

Η γκάμα των νέων SeaPro βασίζεται στους ήδη επιτυχημένους κινητήρες των 75-90-115 και 150 Hp της Mercury αλλά διαθέτουν και αρκετές βελτιώσεις έτσι ώστε να προσφέρουν έως και 3 φορές περισσότερη ανθεκτικότητα, μακροζωία και αξιοπιστία στις επαγγελματικές εφαρμογές χωρίς θυσίες στην ροπή και την ιπποδύναμη τους. Προσφέρονται επίσης με εκτεταμένη εγγύηση σε σχέση με τα βασικά μοντέλα.

Ειδικά ρυθμισμένοι και κατασκευασμένοι για να αντέχουν και να αποδίδουν ακόμη και μετά από πολλές ώρες λειτουργίας, διαθέτουν μεγάλο κυβισμό, μικρές διαστάσεις και χαμηλό βάρος για την κατηγορία τους ενώ εφοδιάζονται με σκληρότερες και ανθεκτικότερες ελαστικές βάσεις κινητήρα 45 μοιρών, χρωματιστά σημεία ελέγχου για ευκολία στο σέρβις, βαλβίδες που δεν απαιτούν ποτέ ρύθμιση και τη δυνατότητα αλλαγής λιπαντικών του κινητήρα και του ποδιού με το σκάφος εντός του νερού.

Το πόδι στους 75-90-115 είναι Command Thrust (υψηλής ώσης), μεγαλύτερης ανθεκτικότητας και κοντύτερης σχέσης μετάδοσης για χρήση μεγαλύτερων προπελών που πλανάρουν ανετότερα το βαρύτερο σκάφος υπό φορτίο ενώ τα μοντέλα των 115 και 150 Hp διατίθενται και σε αριστερόστροφη έκδοση.

90HP FourStroke_SeaPro_3qtr_Port-Aft  75HP FourStroke_SeaPro_3qtr_Port-Aft

Από τα 15 διαθέσιμα διαφορετικά μοντέλα από 75 έως και 150 Hp, μερικά διατίθενται και με την πολυλειτουργική μακριά λαγουδέρα βαρέως τύπου που ελέγχει την εκκίνηση, το γκάζι, την επιλογή ταχύτητας, την κλίση και την ρύθμιση στροφών στο ρελαντί με πρόσω, ενώ όλα τα μοντέλα θα διαθέτουν εξωτερικό φίλτρο-υδατοπαγίδα καυσίμου και το διαγνωστικό στροφόμετρο SC1000 στον βασικό τους εξοπλισμό. Οι SeaPro θα είναι σύντομα κοντά σας από τον προσεχή Μάρτιο.

115HP FourStroke_SeaPro_3qtr_Port-Aft  150HP FourStroke_SeaPro_3qtr_Port-Aft

Πληροφορίες: ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ A.E. | Ποσειδώνος 57 |183 44 | ΜΟΣΧΑΤΟ |+30 2109409828 | www.zois.gr