Regulator 34 SS – Η ναυαρχίδα της Regulator

Επιμέλεια: Γεράσιμος Θαλασσινός

Το τελευταίο μοντέλο της Regulator είναι ένα σκάφος που μπορεί να εξυπηρετήσει το ίδιο καλά παθιασμένους ψαράδες σε ψαρευτικές εξορμήσεις όσο και οικογενειακό ναυτικό camping.


To Regulator 34SS, με κεντρική κονσόλα διαθέτει ίσος το μεγαλύτερο cockpit, συγκρινόμενο με τα σκάφη της κατηγορίας του. Η εξαιρετική του πλεύση, οι τεράστιοι χώροι και η ιδιαίτερα στιβαρή κατασκευή του είναι τα στοιχεία που διακρίνει κανείς με την πρώτη ματιά.


Σχεδιασμένο από τον Lou Codega, και κατασκευασμένο από την Regulator με το χέρι, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα gel coats, το 34SS είναι έτοιμο να προσφέρει δυνατές συγκινήσεις.

Ο έξυπνος και λειτουργικός σχεδιασμός του deck, προσφέρει μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους και λύσεις για το ψάρεμα αλλά και για διακοπές. Στην πρύμη, ο καναπές είναι ανοιγόμενος.


Όταν είναι κλειστός, όλο το deck είναι ανοιχτό και δείχνει πραγματικά τεράστιο.


Πίσω του, υπάρχει αυτοστραγκιζόμενο ταμπούκι για αποθήκευση ψαρευτικών εργαλείων και άλλων αποσκευών μεγάλου όγκου.


Δεξιά της κεντρικής κονσόλας βρίσκεται ένα πολύ πρακτικό ντουλαπάκι με δύο συρτάρια και από πάνω βρίσκεται κρυμμένος ο νιπτήρας.


Στην αριστερή μεριά της κονσόλας, βρίσκεται ντουλαπάκι που φιλοξενεί με τάξη όλα μας τα ψαρευτικά μικροεργαλεία. Μπροστά απο την κονσόλα είναι τοποθετημένο το ψυγείο πάγου.


Ο χώρος των οργάνων πάνω στην κονσόλα είναι πολύ μεγάλος και άνετα φιλοξενεί ότι όργανο θα μπορούσε να ζητήσει ακόμα και ο ποιο απαιτητικός ψαράς. Οι γωνίες που έχουν τα δύο επίπεδα που δέχονται τα όργανα είναι πολύ καλά σχεδιασμένα ώστε να είναι εύκολο να διαβαστούν από τον κυβερνήτη, είτε είναι καθιστός είτε ακουμπάει στο κάθισμα.


Πίσω από το κάθισμα του κυβερνήτη, είναι τοποθετημένο το δοχείο ζωντανού και ένας ακόμα νιπτήρας καθώς και θήκες για καλάμια.


Περιμετρικά, όλο το deck, είναι ντυμένο με μαξιλάρια. Η προσοχή στην λεπτομέρεια φαίνεται παντού. Οι βίδες στο deck, δεν είναι απλά ανοξείδωτες, έχουν έξτρα επικάλυψη χρωμίου ώστε να αποφεύγετε τις γραμμές σκουριάς που τόσο ενοχλούν την αισθητική μας σε πολλά σκάφη.


Μπροστά από την κονσόλα, βρίσκουμε περιμετρικά καθιστικό με μαξιλάρια που μπορεί να φιλοξενήσει αρκετούς καθιστούς. Το ιδιαίτερα προσεγμένο και ανθεκτικό Hardtop, θα μας εξασφαλίσει προστασία από τον ήλιο όσες ώρες αγναντεύουμε τη θάλασσα χαλαρώνοντας ή ψαρεύουμε.


Κάτω από τα μαξιλάρια υπάρχουν ταμπούκια. Στα δύο πλαϊνά, υπάρχουν υποδοχείς για καλάμια και στο κεντρικό μεγάλος χώρος για αντικείμενα μεγάλου όγκου. Τα ταμπούκια της πλώρης είναι τοποθετημένα πολύ μπροστά ώστε να προσθέτουν βάρος στην πλώρη. Αυτό, βοηθάει στην καλύτερη πλεύση και στο πιο άνετο και γρήγορο πλανάρισμα.


Το ιδιαίτερα εντυπωσιακό στο Regulator 34SS είναι ο χώρος της καμπίνας που βρίσκει κανείς κάτω από την κονσόλα. Η είσοδος είναι μεγάλη και άνετη και το ύψος αρκετό ώστε να μπορεί κανείς να στέκεται όρθιος μέσα στην καμπίνα. Το κρεβάτι είναι διπλό και άνετο και υπόσχεται καλό ύπνο και… υπέροχα όνειρα με μεγάλα ψάρια στα αγκίστρια μας. Μέσα στην καμπίνα, υπάρχει επίσης τουαλέτα, νιπτήρας, ηλεκτρικό ψυγείο και φούρνος μικροκυμάτων.


Το Regulator 34SS είναι πραγματικά η ναυαρχίδα της Regulator. Η ποιότητα κατασκευής είναι υποδειγματική, η εργονομία εξαιρετική, οι χώροι τόσο μεγάλοι που επιτρέπουν ψαρευτικές εξορμήσεις, ακόμα και όταν η παρέα είναι μεγάλη. Το βαθύ V (deadrise 24” στην πρύμη) μας εξασφαλίζει πολύ καλή πλεύση ακόμα και σε χοντρούς καιρούς. Απολαύστε το και καλές ψαριές!!!


Δείτε όλα τα σκάφη της Regulator

Για περισσότερες πληροφορίες:

Intermarine S.A.

Περγάμου 27 & Εύας

166 75
ΓΛΥΦΑΔΑ – ΑΘΗΝΑ

Τηλ.: 210 – 9626767

Fax: 210 – 9604508
www.intermarine.com.gr
Email: [email protected]