Parking σκαφών στο Λαύριο – Park – In

Tο parking σκαφών στο Λαύριο Park – in ξεκινά την λειτουργία του στην τοποθεσία Θωρικού Λαυρίου, πολύ κοντά στις γλίστρες Θωρικού και το λιμάνι του Λαυρίου.

Θα θέλαμε να μοιραστούμε με εσάς, τους ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής, τις ιδέες μας για τον τρόπο λειτουργίας καθώς και τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που θα προσφέρονται μέσα από πακέτα οικονομικών προσφορών που θα μπορείτε να επιλέξετε.

Το PARK-IN (BOAT STORAGE & SERVICES) δημιουργείται σε ιδιόκτητη έκταση 26 στρεμμάτων, με υποδομές κατάλληλες για υπηρεσίες φύλαξης σκαφών αναψυχής. Αυτό όμως που το διαφοροποιεί σε σχέση με την υπάρχουσα αγορά είναι οι κτιριακές εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 4000 τ.μ. , οι οποίες στην παρούσα φάση ανακαινίζονται με σκοπό την φιλοξενία 100 σκαφών σε χώρο απολύτως κλειστό και στεγανό ώστε να αποφεύγεται οποιαδήποτε έκθεση σε ήλιο, βροχή ή σκόνη.

Για εσάς, τους υποψήφιους πελάτες μας, δημιουργήσαμε και σας προσφέρουμε τέσσερις διαφορετικές επιλογές για την φύλαξη – αποθήκευση του σκάφους σας. Πιο συγκεκριμένα:

  • Επιλογή πρώτη:    Φύλαξη σε τελείως ανοικτό χώρο (open).
  • Επιλογή δεύτερη:  Φύλαξη σε υπόστεγα με σιδηροκατασκευή και πάνελ -πολυουρεθάνης στην οροφή ώστε να επιτυγχάνεται καλύτερη μόνωση και προστασία από την βροχή.
  • Επιλογή τρίτη :    Φύλαξη στις ανακαινισμένες κτιριακές εγκαταστάσεις, σε χώρο απόλυτα κλειστό και στεγανό.

o   Επιλογή τέταρτη SUITES: Μέσα σε λίγες ημέρες και κατόπιν συμφωνίας με τον πελάτη, δημιουργείται σουίτα ανάλογα με τα μέτρα του σκάφους του. Η χρήση θα είναι αποκλειστικά για το συγκεκριμένο σκάφος καθώς θα υπάρχει ξεχωριστή πόρτα εισόδου και εξόδου, χώρος αποθήκευσης για όλα τα παρελκόμενα που δεν παίρνουμε μαζί στην θάλασσα (π.χ. κάλυμμα parking, τέντες, εξοπλισμός ψαρέματος, θαλάσσια παιχνίδια tubes κτλ.), φωτισμός, παροχές ρεύματος και νερού.

Σκεπτόμενοι τις ανάγκες σας και με σκοπό την άμεση και ποιοτική εξυπηρέτησή σας,  θα έχετε στη διάθεσή σας :

  • Κατάστημα ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΕΙΔΩΝ με πολύ μεγάλη γκάμα επώνυμων προϊόντων , ρουχισμό θαλάσσης
  • Πλήρως εξοπλισμένο Mini Market
  • Βενζινάδικο : Αποφεύγοντας τη χρήση βυτίου, σας δίνεται η δυνατότητα να γεμίζετε το σκάφος σας μόνοι σας (παρουσία σας) από αντλία, μέσα στις εγκαταστάσεις του PARK-IN !
  • Αυτόνομα, πολυτελή δωμάτια φιλοξενίας : Αργήσατε να επιστρέψετε;  Bρήκατε καιρό;  Βραχήκατε; Είστε πολύ κουρασμένοι; θέλετε να φύγετε πολύ νωρίς το πρωί κατευθείαν από Λαύριο; Επιτρέψτε μας να σας φιλοξενήσουμε! Φροντίσαμε να δημιουργήσουμε πολυτελή δωμάτια φιλοξενίας πελατών, με δικό τους μπάνιο και όλο τον κατάλληλο εξοπλισμό για διαμονή – διανυκτέρευση στο χώρο μας!

Σε όλη την εγκατάσταση του PARK-IN υπάρχουν κάμερες ασφαλείας, περίφραξη σύγχρονων προδιαγραφών, νυχτερινή φύλαξη από SECURITY , εκπαιδευμένα σκυλιά καθώς και πλήρης ασφαλιστική κάλυψη από μεγάλη Ασφαλιστική Εταιρεία.

Μέσα στις υπηρεσίες που παρέχονται σε 24ωρη βάση, πραγματοποιούνται και ανελκύσεις – καθελκύσεις, με ένα πλήρη νέο στόλο ειδικών οχημάτων για να αισθάνεστε πιο ασφαλείς για την περιουσία σας. Σας δίνουμε επίσης την δυνατότητα να νοικιάσετε το κατάλληλο σκάφος για το ταξίδι σας μέσα από μία πλήρη γκάμα ποιοτικών σκαφών σε όλα τα μέτρα .

Μοναδικός στόχος της εταιρείας μας είναι να έχουμε ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ , ΜΕ ΑΨΟΓΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΛΟΑ ΣΚΑΦΗ. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται από την εικοσαετή εμπειρία μας στον χώρο των σκαφών αναψυχής με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών.

Θα μας βρείτε και στο ναυτικό σαλόνι όπου θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε και να τα πούμε από κοντά!

ΤΗΛ :2292069210 ,210-8000133 ,ΦΑΞ: 2292069211 ΚΙΝ:6944-515242 ,

6944-718706 ,6947-188979  ,6972-548815
52o χιλ ΟΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΥΡΙΟΥ -ΘΩΡΙΚΟ ΛΑΥΡΙΟΥ
www.park-in.gr

www.p-in.gr

[email protected]