Eval Points Ναυτιλιακά είδη – Τα πάντα για το σκάφος.

Ναυτιλιακά είδη

Η εταιρία Ε. Γ. Βαλλιανάτος Α.Ε.Β.Ε, ιδρύθηκε το 1976 από τον Ευάγγελο
Βαλλιανάτο με δραστηριότητα κατασκευή και εμπορία ναυτιλιακών ειδών και σωστικών μέσων. Η σημερινή έδρα της εταιρίας βρίσκεται στα Άνω Λιόσια σε έκταση 4.000 τ.μ.
Το Νοέμβριο του 2008, η εταιρία αποφάσισε να αναπτύξει δίκτυο σε όλη την Ελλάδα με τη μέθοδο leasing. Οι συνεργασίες που πραγματοποιούνται, είναι με υφιστάμενα καταστήματα πώλησης ναυτιλιακών ειδών ή με νέους επιχειρηματίες που θέλουν να ξεκινήσουν το δικό τους κατάστημα με ναυτιλιακά είδη, χωρίς μεγάλα κοστολόγια.
Το ortsa.gr, συνάντησε μερικούς από τους ιδιοκτήτες αυτών των καταστημάτων και μίλησε μαζί τους για το χώρο του σκάφους, τις δύσκολες μέρες που περνάει και πως το αντιμετωπίζουν.

Οι επιχειρήσεις με τις οποίες μιλήσαμε είναι οι:

ΚΟΥΚΑ ΑΦΟΙ Ο.Ε

μας μίλησε ο κ. Δημήτρης Κουκάς

ΠΕΠΠΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

μας μίλησε ο κ. Πεππάς Ευάγγελος

ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΥ ΑΦΟΙ

μας μίλησε η κα. Μαριέτα Αλυσανδράτου

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ Σ.& ΣΙΑ Ο.Ε.

μας μίλησε ο κ. Νίκος Τσαλκίδης

Πώς κινείται η αγορά των σκαφών και των αξεσουάρ μέχρι στιγμής και ποια είναι τα μηνύματα που λαμβάνετε από την αγορά;

Δημήτρης Κουκάς

Στους καιρούς που ζούμε το σίγουρο είναι ότι υπάρχει πτώση. Υπάρχει ο φόβος από τους καταναλωτές να διεκπεραιώσουν μια αγορά. Η εταιρεία μας όμως προσπαθεί να διευκολύνει τους πελάτες μέσα από πακέτα, προσφορές και υπηρεσίες. Δηλαδή, με την πώληση του σκάφους, η τοποθέτηση των αξεσουάρ γίνεται από εμάς, όπως επίσης η επιδιόρθωση του σκάφους και του εξωλέμβιου κινητήρα αν χρειαστεί, στο σημείο που βρίσκεται ο πελάτης μας. Η αγορά δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς προσφέρουμε καινοτόμες και σε χαμηλό κόστος υπηρεσίες για τη διευκόλυνση του πελάτη.

Πεππάς Ευάγγελος

Με δυσκολία, αργό αλλά σταθερό ρυθμό.
Τα μηνύματα είναι ότι ο κόσμος που κινείται στον χώρο μας έχει χρήματα να διαθέσει, όμως όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας δεν τους έχουν αφήσει αδιάφορους.

Μαριέτα Αλυσανδράτου

Γι’ εμάς που είμαστε καινούργιο κατάστημα στο χώρο, η εικόνα είναι αρκετά καλή. Στο κατάστημα μας υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα είδη που χρησιμοποιούνται σε θαλάσσια σπορ και στα φουσκωτά.

Νίκος Τσαλκίδης

Η αγορά κινείται με πολύ αργούς ρυθμούς και αυτό οφείλεται στην παρούσα κατάσταση της χώρας! Ο κόσμος αγοράζει τα απολύτως απαραίτητα για το σκάφος του, και διστακτικά θα προβεί σε μια αγορά καινούργιου σκάφους, κυρίως όμως ελαφρώς μεταχειρισμένου, γιατί πιστεύει ότι δεν μπορεί να αγοράσει καινούργιο λόγω της κακής ψυχολογίας του! Παρόλα αυτά όμως το σίγουρο είναι ότι το χόμπι του θα το κάνει!

Τι ζητά ο πελάτης από ένα κατάστημα του κλάδου σας;

Δημήτρης Κουκάς

Αυτό που ζητάει ο πελάτης και θα μιλήσουμε καθαρά, τι μας ζητάνε οι δικοί μας πελάτες μετά από 50 χρόνια εμπειρίας σε αυτό το χώρο, πέρα από τη ποιότητα, την αξιοπιστία και το φιλικό περιβάλλον, είναι προσιτές τιμές για την αγορά του σκάφους, το service και τα αξεσουάρ. Η εταιρεία μας καταφέρνει να φτιάχνει πακέτα και προσφορές κάθε μήνα τα οποία διευκολύνουν το πελάτη για την αγορά του σκάφους των ονείρων του.

Κάτι επίσης που μας έχει καθιερώσει στο τομέα του service είναι το εξουσιοδοτημένο συνεργείο μας, με το έμπειρο προσωπικό το οποίο πηγαίνει στο μέρος που βρίσκεται το σκάφος. Τέλος, κάτι το οποίο μας το έχουν ζητήσει οι ίδιοι οι πελάτες είναι η τοποθέτηση των αξεσουάρ που αγοράζουν από το κατάστημά μας, που γίνεται από το προσωπικό μας χωρίς κανένα κόπο από το πελάτη.

Πεππάς Ευάγγελος

Ευρεία γκάμα προϊόντων και διαθεσιμότητα.

Μαριέτα Αλυσανδράτου

Η κύρια ζήτηση είναι η ποιότητα, η ενημέρωση και οι τιμές.
Η ποικιλία των προϊόντων της Eval είναι ικανοποιητική και καλύπτει το 98% των πελατών που μας έχουν επισκεφθεί ως τώρα.

Νίκος Τσαλκίδης

Ο πελάτης ζητάει πάνω από όλα την σωστή και άμεση εξυπηρέτηση του, την εξειδίκευση μας στο αντικείμενο για την σωστή επίλυση των προβλημάτων που ίσως θα έχει, οικονομικές τιμές και ένα φιλικό πνεύμα συνεργασίας!

Σας έχει ωφελήσει η συμμετοχή σας στο δίκτυο συνεργατών Eval Point και με ποιόν τρόπο;

Δημήτρης Κουκάς

Ευρεία γκάμα προϊόντων και διαθεσιμότητα. Άμεση εξυπηρέτηση και παράδοση.

Πεππάς Ευάγγελος

Εγώ είχα από πάντα μεγάλη γκάμα προϊόντων ΕVAL και ράφια αποκλειστικά με τα προϊόντα της εταιρείας. Απλά η διαφορά είναι ότι έχω προβάλει περισσότερο το όνομα EVAL στο κατάστημα μου. Επίσης, σημαντική είναι και η διαφήμιση σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα του ναυτιλιακού χώρου από την Eval.

Μαριέτα Αλυσανδράτου

Ο ερασιτέχνης ψαράς στο κατάστημα μας πλέον βρίσκει τα πάντα για το χόμπι του και το σκάφος του.
Η συμμετοχή μας στο δίκτυο σαφώς μας έχει ωφελήσει, μας έχει δώσει ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και το σημαντικότερο είναι ότι έχουμε άμεση εξυπηρέτηση, καθώς και την σιγουριά της συνεργασίας με μια σταθερή εταιρεία με 35 χρόνια παράδοση στον χώρο του εξοπλισμού σκαφών.

Επίσης,σημαντικές είναι οι προωθητικές ενέργειες, οι διαγωνισμοί
κλπ.

Νίκος Τσαλκίδης

Η συμμετοχή μας στο Eval Point μας έχει ωφελήσει ως προς την επάρκεια προϊόντων την άμεση εξυπηρέτηση μας στα εμπορεύματα και στην επίλυση προβλημάτων μας!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εταιρίες:

ΚΟΥΚΑ ΑΦΟΙ Ο.Ε
Διεύθυνση: Λ. Αμφιθέας 44, Παλαιό Φάληρο

Τηλέφωνο: 210-9424805 φαξ: 210-9434338

ΠΕΠΠΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Διεύθυνση: 41ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου, Μέγαρα Αττικής

Τηλέφωνο: 2296021441 Φαξ: 2296021304

ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΥ ΑΦΟΙ
Διεύθυνση: Λ Αθηνών 380, Χαϊδάρι

Τηλέφωνο: 2108319403 Φαξ 2108547537
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ Σ.& ΣΙΑ Ο.Ε.

Διεύθυνση: Αναγεννήσεως & Λάρνακος 1, Νέα Φιλαδέλφεια

Τηλέφωνο: 2102759771 φαξ: 2102759797