Φουσκωτό σωσίβιο Epsilon 150N

Φουσκωτό σωσίβιο Epsilon 150N

Η κατασκευάστρια εταιρεία ναυτιλιακών προϊόντων και ειδών σωστικού εξοπλισμού LALIZAS Α.Ε. ανακοινώνει τα νέα της προϊόντα τα οποία θα παρουσιαστούν και στην έκθεση METS 2012.

Νέα προϊόντα και είδη σωστικού εξοπλισμού

Το φουσκωτό σωσίβιο Epsilon παρέχει εξαιρετική προστασία, επιτρέποντας ταυτόχρονα μέγιστη ελευθερία κινήσεων και άνεσης με υψηλή απόδοση.

Διαθέτουν μαλακό ύφασμα νεοπρενίου και έναν αεροθάλαμο ο οποίος φέρει αυτόματο υδροστατικό μηχανισμό Hammar MA1, ενώ επίσης φέρουν φυσητήρα στόματος, ο οποίος διαθέτει ενσωματωμένη βαλβίδα εκτόνωσης Lalizas (20610/ εγκεκριμένη σύμφωνα με ISO 12402-7). Το φιαλίδιο CO2 τοποθετείται  μέσα στον αεροθάλαμο του σωσίβιου για μέγιστη προστασία από τη διάβρωση και  μείωση του κίνδυνου εμπλοκής.

Ο μοναδικός υδροστατικός μηχανισμός Hammar MA1 που διαθέτει το κάνει να μην ενεργοποιείται με τη βροχή, την υγρασία ή τον ψεκασμό νερού. Επιπρόσθετα, ο μηχανισμός δε χρειάζεται service για 5 χρόνια. Παρέχονται με θηλιά & κρίκο σχήματος “D” για ευκολότερη και αποτελεσματική διάσωση.

Το φουσκωτό σωσίβιο Ypsilon είναι ένα εργονομικό σωσίβιο με μαλακό ύφασμα νεοπρενίου στο λαιμό για περισσότερη άνεση που διατίθεται με αυτόματο μηχανισμό. μέγιστη ελευθερία κινήσεων και άνεσης με υψηλή απόδοση.

Διαθέτουν, ένα αεροθάλαμο ο οποίος φέρει αυτόματο μηχανισμό Lalizas (20260/ εγκεκριμένο σύμφωνα με ISO 12402-7), ενώ επίσης φέρουν φυσητήρα στόματος, ο οποίος διαθέτει ενσωματωμένη βαλβίδα εκτόνωσης Lalizas (20610 / εγκεκριμένη σύμφωνα με ISO 12402-7).

Ο φουσκωτός θάλαμος που κατασκευάζεται από ευδιάκριτο κίτρινο ύφασμα, διπλώνεται σε μια κατάλληλη θήκη που κλείνει με Velcro, ενώ διαθέτει ανακλαστική ταινία Lalizas (70180) & σφυρίχτρα (70010/ εγκεκριμένη σύμφωνα με ISO 12402-7 & 8 ).

Η διαφανής περιοχή που διαθέτει επιτρέπει στο χρήστη να ελέγχει την κατάσταση του μηχανισμού. Παρέχονται με θηλιά & κρίκο σχήματος “D” για ευκολότερη διάσωση.

Marina Stores