Προστατευτικό Σπρέι Olio Nautico

Η εταιρεία EVAL διαθέτει σε αποκλειστικότητα στην Ελλάδα, την πλήρη σειρά ειδών συντήρησης, προστασίας, βαφής και καθαρισμού σκαφών της Ιταλικής εταιρείας Bluemarine, με έμφαση στην υψηλή ποιότητα και αντοχή.

Το προστατευτικό σπρέι OLIO NAUTICO (κωδ. 4349) είναι ένα φυσικό λιπαντικό που προστατεύει και λιπαίνει ηλεκτρικές επαφές, μπίντες, καλωδιώσεις, καπόνια, όλα τα είδη ηλεκτρικών οργάνων, φινιστρίνια, αρμούς, κλειδαριές, καλάμια ψαρέματος, και επενδύσεις.

Χρησιμοποιείται οπουδήποτε απαιτείται μακροχρόνια προστασία και λίπανση. παρέχοντας προστασία από το αλάτι και τις βλαβερές και διαβρωτικές ιδιότητές του και κατά την περίοδο του ξεχειμωνιάσματος.

Η γκάμα των προϊόντων Βluemarine περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σπρέι προστασίας των μεταλλικών και ηλεκτρικών μερών του σκάφους, σπρέι αδιαβροχοποίησης, κρέμες προστασίας φουσκωτών, προστατευτικά μηχανής, γυαλιστικά, βαφές, μουράβιες, γράσα, βαλβολίνες, αντισκωριακά, λιπαντικά, υγρά κατά στριδώνας/σκουριάς και μούχλας, συντηρητικά ξύλου, καθαριστικά κ.α.

EVAL  www.eval.gr