Boston Whaler 370 Outrage

Μόλις λίγο μεγαλύτερο από τα 11 μέτρα, το 370 Outrage είναι το μεγαλύτερο σκάφος που κατασκεύασε η Boston Whaler στα 50 χρόνια της ιστορίας της. Συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα ενός σκάφους για το ψάρεμα και συγχρόνως την άνεση, απαραίτητη για μία ξεκούραστη και ασφαλή κρουαζιέρα.

description

Οι όμορφες γραμμές του σε συνδυασμό με την οξεία είσοδο της πλώρης και το deadrise των 23.50 μοιρών στην πρύμη δίνει εξαιρετικά ομαλή πλεύση στο σκάφος σε οποιοδήποτε καιρό.

description

Όπως όλα τα σκάφη της Boston Whaler έτσι και το 370 Outrage είναι αβύθιστο, σύμφωνα με το ναυπηγείο, η προσθήκη θετικής πλευστότητας με αφρό που φτάνει μέχρι το πάνω τμήμα του κύτους, μπορεί να «κρατήσει» στην επιφάνεια ακόμα 1.400 περίπου κιλά σε άτομα ή εξοπλισμό στην περίπτωση που το σκάφος κατακλυστεί από νερά.

description

Τα 3.5 μέτρα πλάτος, δίνουν ένα εκπληκτικά άνετο cockpit, εύκολη πρόσβαση για την ευρύχωρη πλώρη και χώρο γύρω από την κεντρική κονσόλα. Το σκάφος είναι ιδανικό για ψάρεμα ή για μία ευχάριστη κρουαζιέρα με τους φίλους μας. Στην πρύμνη, αριστερά, υπάρχει μία μικρή πόρτα για εύκολη πρόσβαση στο σκάφος, από την ξηρά ή από την θάλασσα και σκάλα κατάδυσης. Στη πρύμνη επίσης, η σκάλα του μπάνιου είναι τηλεσκοπική και έχει ανοξείδωτα ρέλια στήριξης.

description

Τα τρία «δυνατά» σημεία του 370 Outrage είναι χωρίς αμφιβολία, τα εργονομικά καθίσματα του κυβερνήτη και των δύο συνεπιβατών, η θέση του τιμονιού στο κέντρο της κονσόλας πλοήγησης, που επιτρέπει πλήρη ορατότητα στη διάρκεια του ταξιδιού και το hard top, το οποίο περιλαμβάνει ένα στέγαστρο που επιμηκύνεται υδραυλικά και προφυλάσσει από τον ήλιο ένα μεγάλο μέρος του cockpit.

description

Το στάνταρ air-conditioning στο πιλοτήριο κάνει το ταξίδεμα άνετο τους καλοκαιρινούς μήνες και επίσης βοηθά να καθαρίσει το windshield.
Στο deck υπάρχουν πέντε δοχεία για αλιεύματα και στο hard top 6 καλαμοθήκες. Η πρόσβαση στο hard top είναι εύκολη χάρη στην built in σκάλα στο πλάι του σκάφους.

description

Η είσοδος στο εσωτερικό γίνεται από την αριστερή πλευρά του πιλοτηρίου, η καμπίνα είναι πολύ άνετη για δύο άτομα, το κρεβάτι γίνεται εύκολα κάθισμα.

description

Η γωνία της κουζίνας, με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους ,περιλαμβάνει ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων, καφετιέρα, και ένα πολύ όμορφο και μοντέρνο νεροχύτη από plexiglass και stainless steel βρύση.

description

Υπάρχει επίσης το ντους με ναυτική τουαλέτα και χώρους αποθήκευσης.

description

To air conditioning κάνει την παραμονή μας στο εσωτερικό του σκάφους ευχάριστη τους καλοκαιρινούς μήνες. Τα τέσσερα φινιστρίνια και τα δύο πλευρικά παράθυρα δίνουν άπλετο φυσικό φωτισμό.

description

Πίσω από το χώρο πλοήγησης, υπάρχει μεγάλος αποθηκευτικός χώρος, για όλα τα εξαρτήματα του ψαρέματος, δοχείο για ζωντανά δολώματα, νεροχύτης με παροχή φρέσκου, ζεστού και κρύου νερού, επιφάνεια εργασίας και συρτάρια χρήσιμα για την αποθήκευση.

description

Εάν δεν μας ενδιαφέρει το ψάρεμα, έχουμε την δυνατότητα να παραγγείλουμε extra την «καλοκαιρινή κουζίνα μας» στο deck αντικαθιστώντας το δοχείο για τα δολώματα με άλλο ένα ψυγείο, ηλεκτρικό φούρνο, μεγάλο νεροχύτη, grill και επιφάνεια εργασίας.

description

Στην πλώρη ο χώρος είναι εκπληκτικά άνετος για ξεκούραση και ηλιοθεραπεία. Ακριβώς μπροστά από την κεντρική κονσόλα σχηματίζονται δύο αναπαυτικά καθίσματα για ενηλίκους με θήκες για μπουκάλια για το ποτό μας και φυσικά χώρο για ηλιοθεραπεία, κρύβει δε μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, για 6 καλάμια ψαρέματος, 2 μεγάλα δοχεία υγρών, καταδυτικό εξοπλισμό και άλλα χρήσιμα για τις θαλάσσιες δραστηριότητες αντικείμενα.

Επίσης στην πλώρη, το κάθισμα σε σχήμα V, μετατρέπεται σε πολύ όμορφη γωνιά φαγητού, ποτού και χαλάρωσης, με το τραπέζι που ανεβαίνει και κατεβαίνει εύκολα υδραυλικά.

description

Χωρίς καμία αμφιβολία το 370 Outrage είναι ένα από τα καλύτερα σκάφη της κατηγορίας του ιδανικό για ψάρεμα ή για κρουαζιέρα, με πολύ όμορφο lay out, άνεση τόσο στο εξωτερικό όσο και το εσωτερικό του σκάφους, πολύ καλές επιδόσεις στην ταχύτητά του με τους τρεις κινητήρες του και φυσικά την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής της Boston Whaler.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Ολικό μήκος 11.4μ.
Ολικό πλάτος 3.5μ.
Βύθισμα 0.6μ.
Βάρος 6123 κιλά
Deadrise at transom 23,5
Δεξαμενή καυσίμων 1703 λίτρα
Δεξαμενή νερού 227 λίτρα
Μέγιστη ιπποδύναμη: 900hp, Standard 3X250 mercury, optional 3X300 mercury verado.

description

Αντιπρόσωπος:
Motocraft S.A.
Λ. Αλίμου 48
174 55 Άλιμος
τηλ. 210 9888288 fax 210 9850102
e- mail: [email protected]

Motocraft.gr

Δείτε όλα τα σκάφη της  Boston Whaler.