33ο Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών. Μέρος Β

Συνεχίζουμε την περιήγησή μας στο Ναυτικό Σαλόνι…

Ναυτιλιακά Είδη:

Eval – Ε.Γ. Βαλλιανάτος ΑΒΕΕ

Η εταιρία από το 1976 δραστηριοποιείται στην κατασκευή και εμπορία ναυτιλιακών ειδών και σωστικού εξοπλισμού. Διανέμει τα προϊόντα της πανελλαδικά μέσω συνεργαζόμενων καταστημάτων ναυτιλιακών ειδών και του δικτύου Eval point. Επίσης εισάγει τα φουσκωτά σκάφη Neptune και αντιπροσωπεύει τις εξωλέμβιες μηχανές Parsun.

Ice Sea OE – Πετράκης Γ. – Δράκος Π.

Η Ice Sea με ειδίκευση και πολυετή πείρα στο θαλάσσιο χώρο και συγκεκριμένα στην ψύξη και τον κλιματισμό, αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τους οίκους: Veco srl, (Frigoboat Marine Refrigeration , Climma air conditioning), Icemaster (Γεννήτριες Ficher Panda), Tecnicomar (Αφαλατώσεις), General ecology (seagull φίλτρα νερού) U-line corp. (μηχανές παγοκύβων).

Technochrom SA

Η εταιρία Technochrom  είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος των ναυτιλιακών χρωμάτων στην Ελλάδα AWLGRIP & INTERNATIONAL Είναι δε από τους μεγαλύτερους και σοβαρότερους προμηθευτές χρωμάτων για τα σκάφη αναψυχής και όχι μόνο.

Marcruising – Μαρατσίνος Δ. ΑΕ

Από το 1980, έτος της ίδρυσής της, η εταιρία δραστηριοποιείται στο χώρο των εισαγωγών ναυτιλιακού εξοπλισμού για σκάφη αναψυχής με μία ιδιαίτερα μεγάλη γκάμα προϊόντων.

Τριανταφύλλης Νικ. ΕΠΕ

Το hydrotab trim system,  αποτελεί μία νέα επαναστατική ιδέα που ήρθε να αντικαταστήσιε τα κλασικά flaps με τον υδραυλικό κύλινδρο και τα γνωστά ηλεκτρονικά συστήματα καθέτου λειτουργίας.

Ναυτίλος ΕΠΕ

Η εταιρία, εκπροσωπεί, εισάγει και διανέμει σε όλη την Ελλάδα προϊόντα γνωστών οίκων για τον εξοπλισμό του σκάφους αναψυχής και των φίλων της θάλασσας.

Totimar Marine Electronics – Πέτκος Αθανάσιος & ΣΙΑ ΕΕ

Εταιρία υψηλής έρευνας και τεχνολογίας μέ κύρια ενασχόληση τον φωτισμό και ηλεκτρονικά σκαφών. Ιδιαίτερα στο χώρο της αλιείας. Τα προϊόντα της εταιρίας  κατασκευάζονται από το γερμανικό εργοστάσιο Systec.

Παλιούρας Φοίβος Παναγιώτης – Tubeseal

Το tubeseal αποτελεί καινοτομία στην προσωρινή και ασφαλή επιδιόρθωση φουσκωτών θαλάμων από ένα ενδεχόμενο σκίσιμο. Η ταχύτητα εφαρμογής και η ασφάλεια που παρέχει το καθιστούν απαραίτητο εργαλείο για τον χρήστη φουσκωτού.

Alex Marine – Ζαχαριάδης Ι. Αλέξανδρος

Εδώ και 20 χρόνια η Alex Marine εξειδικεύεται στον τομέα των ναυτιλιακών εξαρτημάτων, ηλεκτρονικών, ηλεκτρικών, μηχανολογικών και υδραυλικών εφαρμογών στο χώρο της θάλασσας.

Aftermarket Marine Parts – Γεωργιάδης Χρ. – Κοντούλης Αγγ.

Η εταιρία συνεχίζει δυναμικά την πορεία της αντιπροσωπεύοντας νέους οίκους και προσφέροντας συνεχώς νέα προϊόντα , στον τομέα των ανταλλακτικών και παρουσιάζοντας την πρώτη  ελληνική σειρά marine λιπαντικών.

Grafo artisti – Παπαγιαννόπουλος Βενετσιάνος

Η Grafo artisti, ειδικεύεται στην σήμανση των σκαφών, σε ανάγλυφα αυτοκόλλητα γράμματα, πλαϊνά σχέδια και διακοσμητικές ταινίες.

Δήλος ΑΕ

Από το 1970 η εταιρία έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση κορυφαίων εταιριών στο χώρο των ναυτιλιακών προϊόντων και στο χώρο των τεχνικο-επισκευαστικών προϊόντων.

Kafetzidakis Sails

Από το 1979 η εταιρία κατασκευάζει, επισκευάζει και συντηρεί όλων των ειδών πανιά, καλύμματα και τέντες. Επίσης κατασκευάζει αρματωσιές όλων των τύπων.

Κοκκοτάς ΕΠΕ

Η εταιρία αντιπροσωπεύει και διαθέτει στην ελληνική αγορά μία πολύ μεγάλη γκάμα ναυτιλιακού εξοπλισμού, όπως υλικά ιστιοραφείου, υφάσματα άκαυστα και αδιάβροχα, σχοινιά, σκότες, αγκυρόσχοινια,  ιμάντες, δίχτυα και πολλά άλλα.

Mega Yachts Ltd

Εισάγει και διαθέτει αποκλειστικά για όλη την Ελλάδα τις καινοτόμες άγκυρες νέας τεχνολογίας Ultra anchor από ανοξείδωτο ατσάλι.

Megisti Blue Yacht Charters Ltd – Μπαρμπούτης Ιωάννης

Η εταιρία παρουσιάζει τα μοντέλα της Power Dive  ιδανικά και ασφαλή για διασκεδαστική κατάδυση για όλη την οικογένεια και τα ηλεκτρικά ποδήλατα Batribike.

Μπαλαφούτης Γ. Ιωάννης

Προϊόντα και συστήματα ηλιακής ενέργειας. Φωτοβολταϊκοί συλλέκτες, ανεμογεννήτριες, συσσωρευτές, ηλιακοί φούρνοι, ηλιακοί φανοί σκαφών και πολλά άλλα.

Panorios – Πανώριος Σωκράτης

Αντιπροσωπείες, εισαγωγές ναυτικών ρούχων, υποδημάτων, ναυτικών δώρων, σκαφών και εξαρτημάτων Optimist.

Sea & Boat – Βενιέρης Νικόλαος

Η Sea & Boat από το 1986 διαθέτει στην ελληνική αγορά αρίστης ποιότητας αξεσουάρ σκαφών αναψυχής και υδραυλικών συστημάτων όπως πασαρέλες, πλατφόρμες, πλαϊνές σκάλες, φλαπς, travel lifts κλπ.

Four Marine OE – Φουρλίγκας Κων. Χειροπέδης Χρ.

Η εταιρία Four Marine, εισάγει ναυτιλιακά είδη και αξεσουάρ από όλο τον κόσμο. Οπως προπέλες Profour,  φλαπς, ηλεκτρικούς εργάτες, υφαλοχρώματα, όργανα χειρισμού. Επίσης ρουχισμό θαλάσσης, λάδια και λιπαντικά.

Emilios Trailers – Αντωνιάδης Αντώνης & ΣΙΑ ΟΕ

Η Emilios Trailers κατασκευάζει ρυμουλκούμενα για μεταφορά σκαφών αναψυχής μήκους από 3.60μ. έως 12μ. και βάρους έως 10 τόνους . Διαθέτουν ανοξείδωτο σύστημα πέδησης με γραπτή εγγύηση κατά της οξείδωσης 6 ετών.

Nautica Center –  Βλάχος Κωνσταντίνος

Παρουσιάζει τα τρέϊλερ Δρομεύς.

Platonsea – Ροδουσάκης Πλάτωνας

Η Platonsea ειδικεύεται στην επισκευή και συντήρηση ιστιοπλοϊκών σκαφών  και ειδικότερα στις αρματωσιές τους. Αντιπροσωπεύει την UK Halsey sailmakers ένα από τα παλαιότερα γκρουπ ιστιοραφείων στην Αμερική.

Ιστιοφόρα σκάφη:

Royaleagle Yachting & Brokerage M.Ltd.

Η Royaleagle δραστηριοποιείται στον χώρο του θαλάσσιου τουρισμού εδώ και 28 χρόνια, προσφέροντας πάντα άψογες υπηρεσίες στους πελάτες. Από το 2007 αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για την Ελλάδα τα πανέμορφα ιστιοπλοϊκά σκάφη Elan.

Ετήσιες Αιγαίου Ναυτιλιακή ΑΕ

Η εταιρία αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για την Ελλάδα και Κύπρο τα ναυπηγεία: Renegade Powerboats, Shamrock, Stamas, Grandezza, Finnmaster, Defiance,Ocean και Arcoa.

Ψάρεμα και Κατάδυση:

Deep Fishing – Πάτσης Απ. Σπύρος

Η εταιρία δραστηριοποιείται στον χώρο της επαγγελματικής και ερασιτεχνικής αλιείας τα τελευταία 15 χρόνια, με την κατασκευή ανοξείδωτων ηλεκτρικών μηχανισμών ψαρέματος .

Ζαφειρόπουλος Π. ΟΕ

Εξοπλισμός ψαρέματος, καλάμια, μηχανισμοί, πετονιές, τεχνητά δολώματα, αξεσουάρ, καλαμοθήκες, downriggers, καθαριστικά και πολλά ακόμη είδη αλιείας.

Poseidon Diving Center – Spiros Kartelias

Nautilus Diving Club

Υπηρεσίες:

Planaco ABEE

Τα ναυπηγεία Planaco, μέλος του ομίλου Folli Follie,  βρίσκονται μόλις 11 ν.μ. από τον Πειραιά, λίγα λεπτά από το λιμάνι της Αίγινας. Διαθέτουν 35 στρέμματα διαμορφωμένου χώρου , δύο προβλήτες και δύο συστήματα ανέλκυσης – καθέλκυσης. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες καλύπτουν όλο σχεδόν το φάσμα των εργασιών συντήρησης και επισκευής των σκαφών.

Pantaenius: Ασφάλιση Σκαφών Αναψυχής

Μία από τις κορυφαίες εταιρίες στην Ευρώπη στον κλάδο ασφάλισης σκαφών. Η διεκπεραίωση των ζημιών γίνεται πάντα με ταχύτητα και αξιοπιστία.

Park In (Boat storage & services)

Το μεγαλύτερο κέντρο φύλαξης μικρών σκαφών στην Ελλάδα ανοίγει τις πύλες του στο Θορικό Λαυρίου, προσφέροντας μοναδικές υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες του.

Rentaboat by Glaridis – Γλαρίδη Χ. & Ε.ΟΕ

Διαθέτει προς ενοικίαση φουσκωτά σκάφη από 5μ. μέχρι 7μ.

Ένα ακόμη Ναυτικό Σαλόνι τελείωσε, αφήνοντας μάλλον μία πικρή γεύση αλλά ας προσπαθείσουμε να θυμόμαστε ότι η “θάλασσα αρρωσταίνει αλλά δεν πεθαίνει”.