Ψάρεμα

Σεμινάριο «Τα άσπρα ψάρια του χειμώνα: Τεχνικές και μυστικά»

Την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί θεωρητικό σεμινάριο στα γραφεία του συλλόγου με ομιλητή τον Αντρέα Κωστανάσιο και θέμα «Τα άσπρα ψάρια του

Βαθιά καθετή- Ψάρεμα απαιτητικό αλλά με φανατικούς οπαδούς

Η βαθιά καθετή πέρασε τα τελευταία χρόνια σαν μόδα από το νησί μας και ώθησε εκατοντάδες ψαράδες αν ασχοληθούν έστω και για λίγο μαζί της.

Συρτή για αρχάριους αλλά και προχωρημένους…

Η συρτή αφρού είναι ένας τρόπος ψαρέματος που μπορεί να ενθουσιάσει τους επίδοξους ψαράδες με τη διαδικασία αλλά και με τα αποτελέσματα του.

Ψαρεύοντας σουπιές.

Το ψάρεμα, είναι χωρίς καμία αμφιβολία, μία από τις πιο αγαπημένες ασχολίες όσων έχουν βάρκα ή ένα σκάφος αναψυχής, μικρό ή μεγάλο και όχι μόνο.

Λεπτά υλικά. Κάνουν το ψάρεμα μας ποιο αθλητικό ή μήπως χωρίς αυτά δεν έχουμε επιτυχίες;

Πριν από μερικά χρόνια με το που πήγαινες σε ένα κατάστημα ειδών αλιείας για να πάρεις μισινέζες για ψάρεμα κάποια πράγματα θεωρούνταν δεδομένα.

Το ψάρεμα όπως το ξέρατε αλλάζει… προς το καλύτερο!

Τα MARINA Stores πραγματοποίησαν αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής εξοπλισμού ψαρέματος LYNX .

Για καλαμάρια και χταπόδια στα βαθιά.

Το ψάρεμα καλαμαριών και χταποδιών είναι κατεξοχήν από τα πιο διαδεδομένα ψαρέματα. Πολλοί είναι αυτοί που μυήθηκαν στον όμορφο κόσμο του ψαρέματος χάρης σε αυτά τα δύο κεφαλόποδα.

Ψάρεμα συναγρίδας. Τι πρέπει να προσέξουμε

Συναγρίδα -Dentex dentex. Ένα ψάρι τρόπαιο , ένα ψάρι όμορφο, δυνατό, με πανέμορφους χρωματισμούς και σουβλερά δόντια. Είναι ψάρι που μπορεί να φτάσει το ένα μέτρο μήκος και τα δεκατέσσερα κιλά βάρος.

Θαλάσσια ρεύματα

Πριν 2500 χιλιάδες περίπου χρόνια, ένας Έλληνας φιλόσοφος, ο Ηράκλειτος, είχε διαδώσει την γνωστή σε όλους μας φράση... ότι «ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ»

Ψαρεύοντας με downrigger

Η μέθοδος ψαρέματος με downrigger γίνεται όλο και πιο αγαπητή από τους φίλους τις συρτής τα τελευταία χρόνια.

1 2