31ο Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών 2009 Μέρος Δ

Ξεναγοί σας και φέτος είναι δυο άγγελοι, δυο όμορφα νέα κορίτσια, η Ανδριανή και η Άννα. Πλοηγός, με τον φακό του ortsa στα χέρια, ο Μάκης Γιαννόπουλος. Το τιμόνι στα χέρια του πιο κατάλληλου για να ortsaρει, του Γεράσιμου Θαλασσινού. Ήταν και φέτος ένα «φανταστικό» ταξίδι στα ortsa, μιας και το www.ortsa.gr, το πρώτο online ηλεκτρονικό περιοδικό της θάλασσας συμπληρώνει τα δύο χρόνια σταθεράς και ανερχόμενης παρουσίας στο διαδίκτυο.

Μέρος Δ

ICE SEA [email protected] – www.icesea.gr

Όπα, εδώ θα κάτσουμε. Οι κ.κ. Γιώργος Πετράκης και Πάρης Δράκος είναι το αχτύπητο δίδυμο για τους αγγέλους μας. Χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε τον κ. Δράκο, τα κορίτσια μας έδειξαν μια υπερβολική έλξη για τον κ. Πετράκη, που σαν ντροπαλός που είναι, θέλησε να καλύψει το πρόσωπό του στο φακό. Καλύτερα να μην συνεχίσουμε, γιατί μπορεί να δημιουργηθεί και πρόβλημα… Οι Διόσκουροι του θαλασσινού κλιματισμού και ψύξης, με περισσό χιούμορ όπως πάντα, πόζαραν για μια αναμνηστική φωτογραφία με την Ανδριανή και την Άννα, χωρίς να τις αφαλατώσουν…

ΣΑΚΙΩΤΗΣ – MEGA ELECTRONICS [email protected] – www.sakiotis.gr

Mega όνομα και πράγμα και φυσικά τα κορίτσια μας ενθουσιάστηκαν, εφόσον μάλιστα πρόκειται για ηλεκτρονική τεχνολογία. Με εμπειρία 40 χρόνων, η Σακιώτης ΑΕ αντιπροσωπεύει κορυφαίους κατασκευαστές και διαθέτει μια τεράστια ποικιλία ηλεκτρονικών και άλλων συσκευών για τη θάλασσα και όχι μόνο.

FNM MARINE DIESEL [email protected] – www.fnm.gr

Οι ιταλικοί κινητήρες FNM είναι βασισμένοι στα πολυβραβευμένα μπλοκ της Fiat, με πολλές διακρίσεις σε παγκόσμια πρωταθλήματα αντοχής. Και ιδού η έκπληξη. Οι άγγελοι του ortsa.gr έχουν και γνώσεις πάνω σε μηχανές και τις επιδόσεις τους. Πως αλλιώς να εξηγήσουμε την περιέργειά τους στο περίπτερο της FNM Marine!

HYDRO TAB [email protected]

Και φυσικά οι άγγελοι του ortsa.gr ξέρουν από πλανάρισμα σκάφους. Η μεγάλη τους αγάπη είναι άλλωστε τα ταχύπλοα επιδόσεων, όπως διαπιστώσαμε ήδη. Το σύστημα Hydro Tab ήταν μια ευκαιρία για να πάρουν το πρώτο μάθημα υδροδυναμικής της γάστρας. Τώρα πλέον, είναι κανονικές «ναυπηγίνες»…

FRANMAN [email protected] – www.franman-sa.gr

Τα ρούχα και αξεσουάρ της Βρετανικής σειράς QUBA Sails συνάντησαν εδώ τα κορίτσια μας και καταλαβαίνετε… Αναστάτωσαν το περίπτερο για να τα δοκιμάσουν όλα. Εντάξει, είναι λογικό, εφόσον πρόκειται για μόδα, που κολακεύει ακόμα και δυο όμορφα κορίτσια. Πιο κοντά στο στοιχείο τους, διασκέδασαν στο έπακρο τη φωτογράφηση.

MARINE CLUB [email protected]

Οι άγγελοι έψαχναν να κάνουν service στην Suzuki τους και κατέληξαν στο Σπύρο και τον Αλέξανδρο. Η Marine club, εκτός από εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Suzuki, είναι και dealer της Boat Center, για τα γνωστά Ιταλικά φουσκωτά Master.

NEXT GENERATION BOATS – FUN BOATS [email protected] – www.next-boats.gr

Shearwater και Arctic Blue. Δυο σειρές που εντυπωσιάζουν με την πρώτη ματιά. Και φυσικά, εντυπωσίασαν και τους αγγέλους μας, που φωτογραφήθηκαν με μεγάλη χαρά πάνω σε ένα Shearwater 8.60 cc. Όμορφα σκάφη, όμορφα κορίτσια, όμορφη έκθεση. Όλα ήταν όμορφα.

RIBCO [email protected] – www.ribcomarine.com

Μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν οι άγγελοι και για τα γνωστά φουσκωτά SCORPION. Τα είδαν με προσοχή, ανέβηκαν σε κάποια και έφυγαν υποσχόμενες ότι θα ξαναγυρίσουν…

ΑΘΗΝΑΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΟΤΕΡΩΝ ΑΕ [email protected]
www.athenian-yachts.gr

Μηχανοκίνητο ή ιστιοφόρο; Prestige ή Jeanneau; Τελικά, αντί για σκάφος, τα κορίτσια του ortsa.gr επέλεξαν έναν Κύριο, τον κ. Δημήτρη Τζάρα, που φαίνεται τις κέρδισε με την πρώτη επαφή. Μα, σε ναυτικό σαλόνι ήρθαμε. Μήπως κάνω λάθος; Το μυστικό το μάθαμε πολύ μετά. Η πρόσκληση για καλοκαιρινή κρουαζιέρα με ιστιοπλοϊκό ήταν μια πρόταση, που δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί εύκολα, πολύ περισσότερο οι δυο μας άγγελοι. Μπράβο σας κ. Τζάρα, κάνετε πολύ καλές δημόσιες σχέσεις.

AQUACRAFT [email protected] – www.aquacraft.gr

Τα ιταλικά Sessa και τα αμερικάνικα Wellcraft σκάφη επέλεξαν να δουν οι Ανδριανή και η Άννα στο περίπτερο της Aquacraft, που είναι επίσης εισαγωγείς των περίφημων ιταλικών σκαφών Dalla Pieta. Μεγάλη. Όπως αποδεικνύεται είναι η έφεση των αγγέλων μας στο ποιοτικό μηχανοκίνητο.

GLARIDIS SPORT [email protected] – www.glaridis.gr

Τα σπορ σε θάλασσα και βουνό είναι στο αίμα τους και το δείχνουν έμπρακτα τα κορίτσια μας ακουμπώντας στους ώμους του κ. Γλαρίδη, που φαίνεται να απολαμβάνει την αναμνηστική φωτογραφία μαζί τους.

BMTECH [email protected] – www.bmtech.gr

Τεχνολογία αιχμής συνέχεια, με θερμικές κάμερες για ναυσιπλοΐα και ασφάλεια στη θάλασσα. Ιδιαίτερα εντυπωσιάστηκαν τα κορίτσια μας με το night vision, κάτι που όπως μας ομολόγησαν δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι υπάρχει. Είπαμε, το έχουν…

Δείτε τη συνέχεια στο Ε Μέρος…