15ο Διεθνές Ράλι Κυκλάδων 2009 Διακρίσεις και πρωτιές για τα σκάφη του Ναυτικού Ομίλου Π. Φαλήρου

15ο Διεθνές Ράλι Κυκλάδων 2009

Διακρίσεις και πρωτιές για τα σκάφη του Ναυτικού Ομίλου Π. Φαλήρου

Δυναμική παρουσία με διακρίσεις και πρωτιές από το στόλο του Ναυτικού Ομίλου Π. Φαλήρου στο 15ο Διεθνές Ράλι Κυκλάδων 2009. Ο αγώνας που διοργανώνονται από τον ΝΟΤΚ εκκίνησε στις 27 Ιουνίου με τη συμμετοχή 48 σκαφών και ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 4 Ιουλίου. Τα σκέλη του αγώνα ήταν Βουλιαγμένη-Φοίνικας Σύρου, Φοίνικας-Αιγιάλη Αμοργού, Αιγιάλη-Καμάρες Σίφνου, και Καμάρες-Bουλιαγμένη με συνολική απόσταση 250 ναυτικών μιλίων.

Τα σκάφη του Ομίλου μας, με κυβερνήτες τους εκπαιδευτές της σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης την διεύθυνση της οποίας έχει ο καταξιωμένος και έμπειρος ιστιοπλόος Κώστας Μάνθος κατάφεραν να διακριθούν και να ανέβουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Συγκεκριμένα το ERYTOS II COSMOTE με κυβερνήτη τον Κώστα Μάνθο έχοντας λάβει σε όλα τα σκέλη τη «κανονιά», ανέβηκε στο πιο ψηλό βάθρο και στη πρώτη θέση της κατηγορίας ORC i. Στην ίδια κατηγορία το σκάφος EXIONAS PRICEWATERHOUSE με μια εξαιρετική εμφάνιση και κυβερνήτη τον Νίκο Αναγνώστου κατέλαβε την 3η θέση. Στη κατηγορία ORC N το ΑΝΕΜΟΕSSA με κυβερνήτη τον Παναγιώτη Σκιαθίτη κατέλαβε τη 2η θέση. Στη κατηγορία των ORC Club το σκάφος GIORGIO HELLENIC POSTBANK με κυβερνήτη τον Γιώργο Μητρόπουλο πέτυχε την 3η θέση μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση και γρήγορες κούρσες.

Η απονομή των επάθλων πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 8 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του ΝΟΤΚ, παρουσία στελεχών και παραγόντων από την ιστιοπλοϊκή κοινότητα.