Συνεργασία της ελίν και του περιοδικού CAR&DRIVER


Συνεργασία της ελίν και του περιοδικού CAR&DRIVER

Το Νο1 σε κυκλοφορία μηνιαίο περιοδικό αυτοκινήτου «CAR&DRIVER» επιλέγει την ελίν για τα καύσιμα των δοκιμών του.

Σε μια πολύ σημαντική συμφωνία προχώρησε η ΕΛΙΝΟΙΛ με το περιοδικό CAR&DRIVER, αφού όλες οι δοκιμές και τα συγκριτικά τεστ αυτοκινήτων που θα παρουσιάζονται μέσα από το περιοδικό, θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά με καύσιμα ελίν.

Καθοριστικό παράγοντα για την επίτευξη της συμφωνίας αυτής αποτέλεσε η απόλυτη δέσμευση της ΕΛΙΝΟΙΛ για καθαρά καύσιμα, όπως ξεκάθαρα φαίνεται μετά από 11 συνεχή χρόνια με ελέγχους από το Εργαστήριο Καυσίμων του ΕΜΠ σε πάνω από 40,000 δείγματα καυσίμων, όπου έδειξαν πρακτικά μηδενικά ποσοστά μη κανονικών δειγμάτων στο δίκτυό πρατηρίων ελίν. Η ΕΛΙΝΟΙΛ, μέσω της παροχής καυσίμων άριστης ποιότητας, συμβάλλει στην εγκυρότητα των άρτιων δοκιμών που διεξάγουν οι συντάκτες και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του περιοδικού, προκειμένου να προσφέρουν την πλέον αξιόπιστη και ολοκληρωμένη πληροφόρηση στους λάτρεις του αυτοκινήτου.

Η ΕΛΙΝΟΙΛ, γνωστή με το εμπορικό σήμα ελίν, κατατάσσεται στις κορυφαίες εταιρίες πετρελαιοειδών της χώρας, η οποία, εκτός από τον χώρο των πρατηρίων, όπου διαθέτει περισσότερα από 560 σημεία πώλησης, δραστηριοποιείται με σημαντικά μερίδια αγοράς και στον εφοδιασμό της βιομηχανίας, της ναυτιλίας, των σκαφών αναψυχής και των οικιών, με υγρά και στερεά καύσιμα καθώς και λιπαντικά κορυφαίας ποιότητας.

Το CAR&DRIVER κυκλοφορεί το τελευταίο Σάββατο κάθε μήνα με την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ και μετά κυκλοφορεί αυτόνομο στα περίπτερα.