ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ KOHLER 2008

ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ KOHLER 2008

Στα πλαίσια του προγράμματος αναβάθμισης της υποστήριξης του τομέα (after sales service) πραγματοποιήθηκε τεχνικό σεμινάριο για τις ναυτικές γεννήτριες Kohler.
Το σεμινάριο έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Ευρωπαϊκής κεντρικής μονάδας της Kohler Generators στην Γαλλία.

Το 4ήμερο σεμινάριο είχε στόχο την ενημέρωση νέων μοντέλων γεννητριών αλλά και την λεπτομερή εκπαίδευση σε θεωρία και πράξη για την διάγνωση και αντιμετώπιση προβλημάτων. Επίσης οι παραβρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και βελτιώσεις των γεννητριών που προσφέρουν άκαπνη και αθόρυβη λειτουργία εξαλείφοντας ρύπους και παρέχοντας μεγάλη αντοχή στο χρόνο.
Οι ναυτικές γεννήτριες του οίκου Kohler με ιστορία 80 χρόνων είναι η μοναδική επιλογή των μεγαλύτερων ναυπηγείων παγκοσμίως, προσφέροντας μεγάλη γκάμα μοντέλων από 3,5 έως 150kw και με συνεχείς έρευνες βελτιώνεται, παράγοντας νέα προϊόντα όπως ηχομονωτικά καλύμματα αλλά και το νέο προηγμένο ψηφιακό όργανο χειρισμού.
Στόχος της Motocraft είναι η βέλτιστη και έγκυρη εκπαίδευση όλου του τεχνικού δικτύου υποστήριξης ανά την Ελλάδα γεγονός που απαντάται από τα συνεχές τεχνικά σεμινάρια που διοργανώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα καθΆ όλη την διάρκεια του χρόνου.