Αγωνιστικό ιστιοπλοϊκό τριήμερο

Αγωνιστικό ιστιοπλοϊκό τριήμερο για την κλάση σκαφών J24 το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, αφού εννέα (9) σκάφη συμμετείχαν στον προγραμματισμένο Διασυλλογικό αγώνα της κλάσης στην Σητεία από τις 30/5-1/6 /2015.

Επτά (7) σκάφη από το Ηράκλειο, ένα (1) από τον Άγιο Νικόλαο, και ένα (1) από τα Χανιά συγκεντρώθηκαν στη Σητεία για τον αγώνα της κλάσης, ο οποίος ξεκίνησε το Σάββατο 30/5 με δυσμενείς συνθήκες και επέτρεψε σε Επιτροπή και αγωνιζόμενους να πραγματοποιήσουν μόνο μία κούρσα από τις 3 προγραμματισμένες της ημέρας. Ευτυχώς την Κυριακή και τη Δευτέρα, οι αγωνιζόμενοι ευνοήθηκαν από τον καιρό και με σταθερή διεύθυνση από τις 310Ο και ένταση από 7- 13 knots ολοκλήρωσαν σύνολο 8 από τις 9 κούρσες.

Αγωνιστικό ιστιοπλοϊκό τριήμερο

Ο ανταγωνισμός ήταν έντονος για τις 2η και 3η θέση, αφού το σκάφος ΕΥΝΙΚΗ του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Αγίου Νικολάου ξεχώρισε από την αρχή φέρνοντας μόνο πρώτες θέσεις.

Έτσι, με την ολοκλήρωση του αγώνα, τα αποτελέσματα διαμορφώθηκαν ως εξής:

1η θέση για το ΕΥΝΙΚΗ με κυβερνήτη τον Δ. Αλτσιάδη και πλήρωμα τους Σ. Κάρταλη, Θ. Σιούζο, Α. Νικολαίδη και Κ. Τσιγκαρά από τον Ι.Ο. Αγίου Νικολάου.

2η θέση για το σκάφος ΜΙΝΟΑΝ SPIRIT με κυβερνήτη τον Α. Παλλήκαρη και πλήρωμα τους Ν. Καρυωτάκη , Ν. Πετρουλάκη , Ν. Καμπιτάκη, Π. Δαυίδ, και Ν. Καλυβίτη από το Ν.Ο. Γαζίου Κρήτης.

3η θέση για το σκάφος PHYSALIA PHYSALIS με κυβερνήτη τον Ν. Καπνίση και πλήρωμα τους Μ. Σουρλίγκα, Μ. Γλυνό, Γ. Πετεκίδη, Δ. Δίκα, και Γ. Παπαδόπουλος από το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

4η θέση για το σκάφος ΚΙΚΑ με κυβερνήτη τον Μ. Αγγελάκη και πλήρωμα τους Χ. Γαράκη, Γ. Διαλεκτάκη, Γ. Κασαπάκη και Π. Κατσούλη από το Ν.Ο. Γαζίου Κρήτης.

5η θέση για τον σκάφος SIMERA με Κυβερνήτη τον Γ. Λυρώνη και πλήρωμα τους Ε. Συγγελάκη, Μ. Κοσκινοπούλου, Μ Καζακίδη, και Γ. Μακριδάκη από τον Ι.Ο. Ηρακλείου.

6η θέση για το σκάφος ΜΟΜΕΝΤUM με κυβερνήτη την Μ. Σεβαστάκη και πλήρωμα τους Χ. Εφραίμογλου, Κ. Τετραδάκος, A. Qammaz, Ε. Λιβανού, και Ρ. Φωσκίνης από το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

7η θέση το σκάφος DJ με κυβερνήτη τον Μιχαήλο Καρβελά και πλήρωμα τους Γ. Μαλλιωτάκη , Μ. Τζανή , Α. Σωτηρίου, Κ. Σκοτιδά, Ρ. Διαμαντάκη από τον Ι.Ο. Ηρακλείου.

8η θέση για το σκάφος ΝΙΚΟΛΑΣ με κυβερνήτη τον Ν. Ζαχαριουδάκη και πλήρωμα τους Σ. Τσιλιγιάννη, Α. Βερυκάκης, Γ. Μαντωνανάκης, Γ. Γιακουμιδάκης από τον Ι.Ο Χανίων.

9η θέση για το σκάφος ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ με κυβερνήτη τον Γ. Πατεράκη και πλήρωμα τους Ν. Πατεράκη , Μ. Βασιλάκη, Γ. Δεληγιώργη, Τ. Κακλαμάνη, και Λ. Σμυρλή από τον Ι.Ο Ηρακλείου.

Αγωνιστικό ιστιοπλοϊκό τριήμερο

Οι απονομές έγιναν σε πολύ φιλόξενο κλίμα στον Ναυτικό Όμιλο Σητείας, ο οποίος ήταν και ο διοργανωτής του αγώνα. Με το πέρας των απονομών, όλοι ανανέωσαν το αγωνιστικό τους ραντεβού για το Σεπτέμβριο στον Άγιο Νικόλαο και ευχήθηκαν ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο ΕΥΝΙΚΗ και το πλήρωμα του που ταξιδεύουν στην Γαλλία για να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κλάσης για το 2015.

Αγωνιστικό ιστιοπλοϊκό τριήμερο

Αγωνιστικό ιστιοπλοϊκό τριήμερο

Χορηγοί του αγώνα για ακόμα μία φορά ήταν η ΑΝΕΚ και η ΑΝΕΚ-SUPERFAST.