Ένα ακόμη βραβείο για την Boston Whaler.

Η Boston Whaler βραβεύθηκε  από τον Αμερικανικό σύλλογο κατασκευαστών (ΝΜΜΑ) με το βραβείο (CSI AWARD) ικανοποίησης πελατών και της αναζήτησης συνεχούς βελτίωσης της παροχής υπηρεσιών. Αυτή είναι η ένατη συνεχής χρονιά που η Boston Whaler βραβεύεται για αυτόν τον λόγο.

Το βραβείο αυτό βασίζεται σε ανεξάρτητη έρευνα σε περισσότερους από 32,000 καταναλωτές, με μέσο όρο βαθμού ικανοποίησης πάνω από 90%.

Είναι τιμή μας να κερδίζουμε αυτό το βραβείο για ένατη συνεχή χρονιά δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρείας Tim Schiek. Το βραβείο αυτό αναγνωρίζει και επικυρώνει  την προσπάθεια κάθε εργαζομένου στο να κατασκευάζει και να παραδίδει ηγετικά προϊόντα και υπηρεσίες βεβαιώνοντας την ικανοποίηση των πελατών σε όλους τους τομείς. Αυτό περιλαμβάνει όλη την εμπειρία τους από την υψηλή ποιότητα των σκαφών μας έως και την πολύ θετική συναναστροφή τους με τους εργαζομένους και τους αντιπροσώπους.

Το πρόγραμμα ικανοποίησης πελατών του ΝΜΜΑ αναγνωρίζει κατασκευαστές που η προσπάθεια τους για την αναζήτηση της τελειότητας επιβραβεύεται με την αμέριστη υποστήριξη των πελατών. Η ικανοποίηση των πελατών μετριέται ανεξάρτητα και βασίζεται σε πληροφορίες από όλους τους καταναλωτές που αγόρασαν καινούργιο Boston Whaler μεταξύ του Απριλίου 2011 και Μαρτίου του 2012.

Αντιπρόσωπος

Motocraft AE

τηλ. 210 9888288

φαξ 210 9850102