Όμιλος Κυριακούλη

Ο Όμιλος Κυριακούλη ενισχύει τη παρουσία του στο σύγχρονο brokerage πολυτελών μηχανοκίνητων σκαφών μέσω της συμμετοχής της Μητρικής εταιρείας Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε. με ποσοστό 51% στο μετοχικό κεφάλαιο της νεοϊδρυθείσας εταιρείας KIRIACOULIS motor yachts α.ε.

Η νεοϊδρυθείσα εταιρεία –με έδρα τον Πειραιά και μετοχικό κεφάλαιο 200.000 ευρώ– ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα του διακεκριμένου Ιταλικού Ναυπηγείου Aicon Yachts.

Το Σικελικό Ναυπηγείο Aicon Yachts, αναπτύχθηκε τη τελευταία δεκαετία και παραμένει ανοδικά στο top 10 των πωλήσεων διεθνώς, παράγοντας καλαίσθητα μοντέλα από 54 ως 110 πόδια, σε fly και open γραμμή. Η παραγωγή των μοντέλων fly 54, 56, 58, 64, 75, 85 και 110 γίνεται στο Giammoro της Σικελίας, ενώ η παραγωγή των μοντέλων open 62, 72, και 82 γίνεται στη Villafrance Tirrena της Σικελίας.

Το μοντέλο 56 fly και το μοντέλο 64 fly σε 4-κάμπινη version είναι ήδη βραβευμένα σε διεθνείς εκθέσεις αγοραπωλησιών ως τα καλύτερα της κατηγορίας τους, ενώ το νέο 75 fly πρωτοπαρουσιάστηκε στις Κάννες και σημειώνει μεγάλη επιτυχία με 14 συνολικά παραγγελίες ως τώρα. Το νέο project της Aicon Yachts Navetta 110 σε 5-κάμπινη ή 6-κάμπινη version αναπτύχθηκε σύμφωνα με τις νέες τάσεις που σέβονται την οικονομία καυσίμων.

Αντικείμενο δραστηριότητας της KIRIACOULIS motor yachts α.ε. είναι οι αγοραπωλησίες νέων και μεταχειρισμένων μοντέλων Aicon και η τεχνική υποστήριξή τους, προσφέροντας επιπρόσθετες παροχές στους υπάρχοντες και νέους πλοιοκτήτες των σκαφών Aicon, όπως εκπτώσεις σε προμηθευτές καυσίμων, ανταλλακτικών, τεχνικών υπηρεσιών, ρουχισμού με το έμβλημα της Aicon καθώς και σε είδη του Οίκου Christofle.

Η KIRIACOULIS motor yachts α.ε., με την αγορά νέου σκάφους, θα εγγυάται θέση ελλιμενισμού σε μία από τις τέσσερις μαρίνες, στις οποίες έχει μετοχική συμμετοχή η Μητρική εταιρεία του Ομίλου (Ζέα, Γουβιών-Κέρκυρας, Λευκάδα, Καλαμάτα) και θα υποστηρίζει τον Πλοιοκτήτη επαγγελματικού σκάφους Aicon μέσα από ένα δίκτυο ναυλώσεων με κοινές τιμές ναύλωσης στη Μεσόγειο, ώστε οι υποψήφιοι ναυλωτές να επιλέγουν εύκολα κάθε χρόνο προορισμό κρουαζιέρας και μοντέλο σκάφους.