Πώς θα φροντίσετε σωστά το σκάφος σας τον χειμώνα

Ο χειμώνας είναι πλέον εδώ. Οι περισσότεροι έχετε ήδη βγάλει τα σκάφη σας εκτός θαλάσσης και οργανώνετε βήμα-βήμα τη φροντίδα τους για το χειμώνα.

Η συντήρηση χωρίς την επίβλεψη ενός ειδικού μπορεί να εικάζετε ότι θα σας «κόψει» έξοδα, όμως αν το καλοσκεφτείτε απλώς «βάζει τα έξοδα στην αναμονή».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν γίνει οποιοδήποτε λάθος βήμα στη συντήρηση, το αποτέλεσμα θα έχει αντίκτυπο όχι μόνον στην τσέπη σας με πολλαπλάσια έξοδα, αλλά κυρίως στην ασφάλεια τη δική σας και του πληρώματος σας.

Αντί λοιπόν να περάσετε έναν χειμώνα μέσα στο άγχος, απευθυνθείτε σε εμάς μένοντας ήσυχοι για το αποτέλεσμα, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία και εσείς αφιερώστε χρόνο οργανώνοντας τα μελλοντικά σας ταξίδια.

Τι μπορείτε να μας ζητήσετε:

1. Εξαγωγή βασικού ναυτιλιακού εξοπλισμού σκάφους (σχοινιά, σωσίβια κτλ), στέγνωμα και επανατοποθέτηση στα ταμπούκια.
Πώς θα φροντίσετε σωστά το σκάφος σας τον χειμώνα

2. Γενικό καθάρισμα και πλύσιμο σκάφους με χρήση εξειδικευμένων καθαριστικών σαπουνιών. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τον τακτικό και έκτακτο καθαρισμό του σκάφους και διαθέτουν υψηλού επιπέδου απορρυπαντική και απολιπαντική δράση.

Πώς θα φροντίσετε σωστά το σκάφος σας τον χειμώνα

3. Οπτικός ηλεκτρολογικός έλεγχος καθώς επίσης και τακτικός έλεγχος στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό του σκάφους, στα όργανα πλοήγησης, στις σεντίνες και στους φανούς του σκάφους καθώς και στις μπαταρίες. Λίπανση ηλεκτρικών επαφών με σπρέυ γενικής λίπανσης και αντιδιαβρωτικής-αντισκωριακής δράσης.

Πώς θα φροντίσετε σωστά το σκάφος σας τον χειμώνα

3. Αφαλάτωση κινητήρα με σουλφαμικό οξύ.

Πώς θα φροντίσετε σωστά το σκάφος σας τον χειμώνα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 160ευρώ ΜΟΝΟ ΣΤΑ 120 ευρώ.
Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 23%.

Επικοινωνήστε με την OpenSea χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση και συζητήστε με έναν ειδικό από την ομάδα μας όσα σας προβληματίζουν.

Μίνωος 3, Αλυκές Αναβύσσου – 50o χλμ λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου, Ανάβυσσος, Τ.Κ. 19013, Ελλάδα

Τηλ. +30 22910-78139 | Φαξ. +30 22910-78139 | Κιν. 6984242494 / 6984242474 | E-mail. [email protected]

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Νοτίου Αμερικής: Victor Torres
Tel. +54 911 40508407 | E-mail. [email protected]