Τεχνολογία σκαφών

Αυτόματα συστήματα φλαπς «Smart tabs» από την Eval

Η Eval παρουσιάζει τα νέα αυτόματα συστήματα φλάπς εξοπλισμένα με μπουκάλες αζώτου κατάλληλα κυρίως για μικρά σκάφη, φουσκωτά-πλαστικά.

Αφαλατωτής= Ποιότητα ζωής

Αφαλατωτής: Η λύση της λειτουργίας στο σκάφος αναψυχής- και όχι μόνο... Με την αφαλάτωση στο σκάφος λέμε αντίο στην οικονομία του νερού κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας μας. Αποχαιρετούμε την αναγκαστική επίσκεψη στο λιμάνι για ανεφοδιασμό γλυκού νερού & το κουβάλημα μπιτονιών με πόσιμο νερό στο σκάφος.

Εναλλακτικές πηγές ενέργειας για εγκαταστάσεις εκτός ηλεκτρικού δικτύου

Η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας στα σκάφη, σε οχήματα, σε απομακρυσμένες κατοικίες, σε νησιά, βουνά, άγονες γραμμές και γενικά σε ηλεκτρικές εγκαταστάσεις εκτός ηλεκτρικού δικτύου οδήγησε τα τελευταία χρόνια στην έρευνα και την αξιοποίηση πηγών ενέργειας από τον ήλιο, τον αέρα και την ορμή των υδάτων (από ποτάμια & θαλάσσια κύματα).

Γεννήτριες: η ψυχή του σκάφους

Πόσες φορές δεν είχατε την επιθυμία να εξοπλίσετε το σκάφος σας με κάποια συσκευή, που το ηλεκτρικό σύστημα δεν θα μπορούσε να σηκώσει; Και ακόμα, πόσες φορές δεν ευχηθήκατε να είχατε κάποια γεννήτρια που θα έκανε τη ζωή σας πιο άνετη;

Έλεγχος Σκάφους – Επιθεώρηση Μηχανολογικών.

Μέχρι τώρα σε αυτή την σειρά άρθρων για τον σωστό έλεγχο ενός σκάφους είδαμε ορισμένα σημαντικά σημεία που πρέπει να προσέξουμε κατά την επιθεώρηση ενός μεταχειρισμένου σκάφους τόσο στην γάστρα του όσο και στην ηλεκτρολογική του εγκατάσταση.

Έλεγχος Σκάφους – Επιθεώρηση Ηλεκτρολογικών.

Η αγορά ενός μεταχειρισμένου σκάφους είναι σημαντική υπόθεση και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή πριν την αγορά, να έχουμε πλήρη επίγνωση όλων των χαρακτηριστικών του σκάφους που θέλουμε να αγοράσουμε.

Μεταχειρισμένο Σκάφος – Τι πρέπει να ελέγχουμε;

Δεν υπάρχει καλύτερη εμπειρία με τόσες υποσχέσεις, από την αγορά ενός σκάφους για τον υποψήφιο ιδιοκτήτη.

Η Θερμογραφία στην Επιθεώρηση Μεταχειρισμένων Σκαφών.

Η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για μεταχειρισμένα σκάφη έχει καταστήσει την επιθεώρηση τους μια σημαντική ανάγκη.

Η σύγχρονη τεχνολογία για την ναυπήγηση ξύλινων σκαφών. Cold Moulding.

Στην εποχή του πλαστικού σκάφους και των νέων μεθόδων υψηλής τεχνολογίας, πριν μερικά χρόνια μια νέα τεχνική ήρθε να ταράξει τα νερά της παραδοσιακής ναυπήγησης και ξηλοκατασκευής

Οι αναβαθμίδες, κοινώς chines.

Αναβαθμίδα ή αναβαθμός είναι το «γόνατο» που σχηματίζει η εγκάρσια διακοπτόμενη και μη συνεχιζόμενη ευθεία της καρίνας.

1 2 3 4