Σκάφη Vicem

description

Τα σκάφη Vicem είναι σκάφη με σαφή έλξη στη γοητεία του κλασσικού. Είναι όλα ξύλινα χειροποίητα μοναδικά σκαριά, κατασκευασμένα από έμπειρους τεχνίτες.

description

Η Vicem Yachts ιδρύθηκε το 1991 από τον Sebahattin Hafizoglu, όταν ο πελάτης για τον οποίο έκτιζε ένα ξενοδοχείο, (ο κ. Hafizoglu είναι πολιτικός μηχανικός) του ζήτησε να του κτίσει και ένα κότερο. Τότε αυτός δημιούργησε ένα μικρό ναυπηγείο για να ανταποκριθεί στo αίτημα του πελάτη του.

description

Το σκάφος ήταν τόσο πετυχημένο που ο Hafizoglou αποφάσισε να κατασκευάσει και ένα γι? αυτόν, και έτσι αρχίζει η πολύ πετυχημένη πορεία του ναυπηγείου Vicem.

description

Η Vicem έχει δύο ναυπηγεία στην Κωνσταντινούπολη και στην Antalya. Κατασκευάζει μηχανοκίνητα σκάφη από 15 έως 31 μέτρα, ναυπηγημένα από μαόνι khaya με τη διαδικασία επεξεργασίας cold moulded και από το 2008 άρχισε την σειρά Vision με μοντέλα από 32 έως 46 μέτρα.

Τα σκάφη της από 22 έως 27 μέτρα συνεχίζουν να κατασκευάζονται με μαόνι, το standard φινίρισμα είναι εξαιρετικής ποιότητας, και γίνεται από 15-20 εξειδικευμένους τεχνίτες για κάθε σκάφος.

description

Κάθε σκάφος Vicem είναι μοναδικό. Κάθε hull, deck και κάθε έπιπλο μέσα στο σκάφος είναι χειροποίητο. Το αποτέλεσμα είναι το πάντρεμα του κλασικού χειροποίητου σκαριού με την μοντέρνα τεχνολογία.

description

Η Vicem εξάγει σκάφη στην αμερικανική αγορά με μεγάλη επιτυχία, έχει ήδη 8 αντιπροσώπους και βάση στο Ft Lauderdale.

description

Οι εγκαταστάσεις στην Κωνσταντινούπολη και στην Antalya καταλαμβάνουν 55.000 τετραγωνικά μέτρα, και η Vicem τώρα έχει τέσσερα ναυπηγεία. Επίσης κατασκευάζει σκάφη για την Genmar Holdings, με την ονομασία Windsor Craft.

Το 2006, η Vicem ένωσε τις δυνάμεις της με την SANKO, ένα όμιλο εταιριών με εκτενή δραστηριότητα όπως ενέργεια, τσιμέντα, κατασκευές, βαριά μηχανήματα, οικονομικά κ.α. Με την ένωση αυτή, η SANKO πλέον, δραστηριοποιείται και στο χώρο του yachting.

description

To 2008 άρχισε την κατασκευή ενός 46 μέτρων, superyacht, με σχέδια του Ολλανδού ναυπηγού Frank Mulder. To σκάφος είναι το πρώτο από την καινούργια σειρά της Vicem,Vision, και θα είναι έτοιμο το 2011.

Αντιπρόσωπος:
Labea Yachting
Αιόλου 10, Π. Φάληρο 175 61,
τηλ. 210 9880408, 210 9885454
e mail: [email protected]
[email protected]
labeayachting

Δείτε όλα τα σκάφη της Vicem