Σεμινάριο Mercury Mercruiser Miami 2012.

Στα τέλη του Φεβρουάριου διεξήχθη στο εκπαιδευτικό κέντρο της Mercury Marine στο Duck Key του Miami 6ήμερο σεμινάριο με πολλούς σημαντικούς τεχνικούς εκπαιδευτές και υπεύθυνους ανάπτυξης και εξέλιξης νέων προϊόντων. Το σεμινάριο παρακολούθησαν τεχνικοί αντιπρόσωποι της Mercury Mercruiser από όλο τον κόσμο.

Η Motocraft στα πλαίσια ανάπτυξης και συνεχούς επιμόρφωσης του τεχνικού της τμήματος συμμετείχε στην φετινή συνδιάσκεψη με τον προϊστάμενο τεχνικού τμήματος MerCruiser Diesel και Mercury Mercruiser Νίκο Πέππα.


Γενικότερα τα θέματα του σεμινάριου ήταν:

  • Διάγνωση βλαβών σε δίκτυο CAN Smartcraft
  • Διαδικασίες συντήρησης σε Racing κινητήρες QC4v (1100& 1350)
  • Παρουσίαση αλλαγών και αναβαθμίσεων σε μηχανικά και ηλεκτρονικά μέρη του συστήματος ZEUS
  • Τεχνικές διάγνωσης συστημάτων AXIUS Gen I & Gen II
  • Τελευταίες σχεδιαστικές εξελίξεις στα προϊόντα της Mercury Marine.
  • Νέα και εξελίξεις για τους κινητήρες Mercruiser Diesel

Τέλος το παρόν έδωσε και ο Πρόεδρος της Mercury Marine Mark Schwabero όπου έκλεισε την συνδιάσκεψη με ομιλία του σχετικά με την στρατηγική ανάπτυξης και το μέλλον της Mercury Marine για το 2012.

Η Motocraft παρακολουθεί συστηματικά τις εξελίξεις δηλώνοντας παρόν στα σημαντικότερα γεγονότα και εκπαιδευτικά τεχνικά σεμινάρια για την άρτια κατάρτιση των τεχνικών της και όλου του δικτύου που διαθέτει στην Ελλάδα. Παράλληλα επιτυγχάνει τους στόχους της, προσφέροντας την έγκαιρη και άρτια εξυπηρέτηση των πελατών της.

Motocraft ΑΕ,

Λεωφ. Αλίμου 48, τηλ. 210-9888288

www.motocraft.gr ,

e-mail: [email protected]