Παρουσίαση: Mar- Co R-Evolution 35

Το ναυπηγείο της Mar- co στο Μιλάνο από την ίδρυσή του το 1974 παράγει φουσκωτά σκάφη εξαιρετικής ποιότητας και πλεύσης από τα πλέον αγαπητά στην ελληνική αγορά.

Η γκάμα της Mar-co περιλαμβάνει σκάφη από 17 πόδια έως 35,  με το ολοκαίνουργο, πανέμορφο R- Evolution  35,  κατασκευασμένο φυσικά με σύστημα έγχυσης (infusion system),  εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα κατασκευής.

Το σκάφος παρουσιάστηκε στο Ναυτικό σαλόνι της Γένοβας τον Οκτώβριο του 2010 και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό των φίλων του φουσκωτού σκάφους.

Το Evolution 35 είναι ένα μοντέλο open με διαστάσεις εσωτερικού μήκους 9,00μ. και πλάτους 2,45μ. που επιτρέπουν ένα άνετο και λειτουργικό κατάστρωμα και με μία πολύ αποδοτική βαθιά V γάστρα που εξασφαλίζει ασφάλεια και καλές επιδόσεις.

Η πρόσβαση στο σκάφος είναι εύκολη με δύο  σκαλοπάτια στην πλώρη και στην πρύμνη, όπου βρίσκουμε τον άνετο περιμετρικό καναπέ και το επίπεδο τραπέζι που μετατρέπονται σε κρεβάτι.

Κάγκελα με μαξιλαράκια, περιμετρικά, φροντίζουν για την άνεση και την ασφάλεια των επιβατών όταν το σκάφος ταξιδεύει.

Επίσης στην πρύμνη υπάρχει αποθηκευτικός χώρος για την άγκυρα και το τόσο πρακτικό στις θαλασσινές εξορμήσεις μας ντους.

Το πιλοτήριο είναι στο κέντρο, διαθέτει κονσόλα από VTR ατσάλινη κουπαστή και τιμόνι, παρμπρίζ,  και είναι εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα όργανα ναυσιπλοΐας.

Στη πλάτη του διπλού καθίσματος του κυβερνήτη υπάρχει το wet bar, με νεροχύτη και ψυγείο   και στην κονσόλα η άνετη ναυτική τουαλέτα με μοντέρνο όμορφο νιπτήρα και ντουσιέρα.

Η πλώρη διαθέτει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους για τον εξοπλισμό του σκι, τα καλάμια ψαρέματος και την αποθήκευση της άγκυρας.

Στον εξοπλισμό τους σκάφους δεν πρέπει να παραλείψουμε το πολυεστερικό roll-bar με τα φώτα πλεύσεως, την κόρνα και τους πυροσβεστήρες, ή το εντυπωσιακό hard top (επιλογή του πελάτη ).

Την αναδιπλούμενη « κρυμμένη» σκάλα του μπάνιου και βέβαια τον ηλεκτρικό εργάτη άγκυρας , με  καδένα πενήντα μέτρων.

Το R- Evolution 35  είναι χωρίς αμφιβολία ένα όμορφο, άνετο σκάφος για όσους χρησιμοποιούν το φουσκωτό σκάφος τους,  όχι μόνο για μεταφορά αλλά και για άνετη διαβίωση κατά τη διάρκεια της μέρας με οικογένεια και φίλους. Το σκάφος μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 16 άτομα!  Πάντα με την εγγύηση της Mar-co  και την Ιταλική φινέτσα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Εξωτερικό μήκος 9,98 -10,65μ.

Εξωτερικό πλάτος 3,60μ.

Εσωτερικό μήκος 9,00μ.

Εσωτερικό πλάτος 2,45μ.

Διάμετρος πλωτήρων 0,50 – 0,64μ.

Αρ. Αεροθαλάμων 7

Βάρος 2400 κιλά

Μέγιστη ιπποδύναμη 700hp ( δύο εξωλέμβιες)

Δεξαμενή καυσίμων 750lt

Δεξαμενή νερού 200lt

Αντιπρόσωπος:

Boat Center,

Δ. Μελιδωνιάτης,

Σοφ. Βενιζέλου 59,  Λυκόβρυση 14123,

τηλ. 210 2849820, φαξ 210 2849507

e mail: [email protected], [email protected]

www.boatcenter.gr

www.mar-co.gr

Δείτε όλα τα σκάφη της Mar-Co