Ναυτιλιακή Νομοθεσία Τόμος Α

Κυκλοφόρησε ο πρώτος τόμος της κωδικοποίησης της ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ με αντικείμενο τα πλοία αναψυχής, τις λεμβουχικές εργασίες, τα θαλάσσια ταξί, τις καταδύσεις και γενικότερα τα ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΜΕΣΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ του Αντιναυάρχου Λ.Σ (ε.α) Σαλίβερου Παρασκευά (470 σελίδες).

Για την εξυπηρέτηση του χρήστη παρατίθενται τα αναγκαία σχόλια και αναλύσεις. Προς διευκόλυνση εξάλλου όσων προσεγγίζουν για πρώτη φορά το αντικείμενο, παρατίθενται με λίγα λόγια οι έννοιες των όρων, οι οποίοι απαντώνται στα οικεία νομοθετικά κείμενα.

Κατά την τελευταία δεκαετία υπήρξε σημαντική εξέλιξη στον τομέα των πλοίων αναψυχής και γενικότερα των θαλάσσιων μέσων αναψυχής, η οποία εμφανίστηκε με μία κατά περιόδους επαναλαμβανόμενη ροή στην έκδοση αστυνομικών και διοικητικών διατάξεων, συνοδευόμενη από θεσμικές αλλαγές. Η πληθώρα όμως των διατάξεων που διέπουν τα επαγγελματικά αλλά και τα ιδιωτικά πλοία αναψυχής και γενικά τα θαλάσσια μέσα αναψυχής προκάλεσαν την έκδοση του βιβλίου για την οργανωμένη και συστηματική παρουσίασή τους.

Περισσότερα για το βιβλίο μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
thalassiamesa.blogspot.com

Εκδότης του βιβλίου είναι η «Aegean Maritime Services Ltd.» “Ναυπηγικό Μελετητικό Γραφείο – Τεχνικές Λύσεις & Υπηρεσίες”. Το βιβλίο διατίθεται στην τιμή των τριάντα ευρώ.
Διατίθεται από τον εκδότη:
E-mail [email protected]
Τηλέφωνα: 22860/22371 ή 22860/27160
Φαξ: 22860/22386.
Η διάθεσή του μπορεί να γίνει και τηλεφωνώντας στο 210/9401683 ή και από επιλεγμένα βιβλιοπωλεία.