Κυψέλες καυσίμου EFOY

description

Τώρα μπορούμε ν΄αγκυροβολήσουμε το σκάφος μας όπου θέλουμε, χωρίς κανένα άγχος για την ασφάλεια και την άνεση μας, εξοπλίζοντας το με κυψέλες καυσίμου EFOY.
Οι κυψέλες καυσίμου EFOY είναι φιλικές στο περιβάλλον, οικονομικές, αθόρυβες, εύκολες στην εγκατάστασή τους και στον χειρισμό τους και δεν χρειάζονται καμία συντήρηση.

Η συσκευή συνδέεται στη 12V μπαταρία του σκάφους, (χωρίς ιδιαίτερο κόστος). Ο ενσωματωμένος ρυθμιστής φόρτισης ελέγχει την μπαταρία. Εάν αυτή πέσει κάτω από τα 12,3V, ενεργοποιείται αυτόματα η κυψέλη καυσίμου, φορτίζει την μπαταρία και απενεργοποιείται.

description

Η αυτάρκεια σε ενέργεια δεν είναι μόνο ζήτημα άνεσης αλλά και ασφάλειας. Οι κυψέλες EFOY μας προμηθεύουν ανά πάσα στιγμή με ηλεκτρική ενέργεια, είναι τελείως αθόρυβες, όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό, όταν θέλουμε να ησυχάσουμε, να ηρεμήσουμε και να κοιμηθούμε και πολύ ελαφριές. Έτσι βρίσκουν την θέση τους σε κάθε σκάφος.

description

Επίσης διατίθενται σε πέντε μεγέθη απόδοσης και λειτουργούν με απόλυτο αυτοματισμό. Από τον πίνακα ελέγχου, γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή όλες τις λεπτομέρειες της λειτουργίας, όπως επίσης πότε απαιτείται αλλαγή του φυσιγγίου καυσίμου.

description

Εάν έχουμε ήδη ανεμογεννήτρια ή φωτοβολταϊκό στο σκάφος μας η κυψέλη καυσίμου ενεργοποιείται όταν αυτά δεν μπορούν να δώσουν επαρκή ενέργεια για τις μπαταρίες μας.

Οι κυψέλες καυσίμου EFOY μπορούν να δώσουν ενέργεια και στις συσκευές 230V. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας μετατροπέας συνδεδεμένος στις μπαταρίες.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΝΑΥΤΙΛΟΣ ΕΠΕ
Λ.Ποσειδώνος 33 & Μεταμορφώσεως 2,
17455 Άλιμος
τηλ. 210 9854238, fax 210 9849444
e-mail : [email protected]
nautilus