Η Honda κέρδισε το Good Long Life Design Award

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η Honda κέρδισε το Ιαπωνικό βραβείο για την πρωτοτυπία και το στυλ των εξωλέμβιων κινητήρων BF45, (πρωτοεμφανίστηκε το 1988) και BF60 (πρωτοεμφανίστηκε το 2009).

Τα 15 Καλύτερα (Best 15) προϊόντα παρουσιάζονται στο κοινό στο πλαίσιο της διαδικασίας επιλογής του νικητή του Grand Award. Το 2010 είναι η τρίτη χρονιά που Honda Power Products λαμβάνουν το Good Long Life Design Award. Η σειρά Inverter Generator EU9i, Eu24i, Eu28i (EU10i, EU26i και EU30is στην Ευρώπη) κέρδισε το 2008, και η σειρά mini Tiller (F220 και FG201 στην Ευρώπη) κέρδισε το 2009.

Το Good Long Life Design Award είναι το μοναδικό ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την αξιολόγηση και προαγωγή της σχεδίασης στην Ιαπωνία. Απονέμεται σε προϊόντα που είτε έχουν κατασκευαστεί ή έχουν πουληθεί και στα οποία οι βασικές σχεδιαστικές αρχές παραμένουν ίδιες πάνω από δέκα χρόνια αποδεικνύοντας τη διαχρονικότητα και μοναδικότητα των χαρακτηριστικών τους.

Ο Martin Sanders, Γενικός Διευθυντής,της Honda Motor Europe, Power Product δήλωσε:
«Είμαστε χαρούμενοι που κερδίζουμε αυτό το βραβείο για τους εξωλέμβιους κινητήρες μας καθώς είμαστε πρωτοπόροι στην τεχνολογία τετράχρονων κινητήρων από τότε που παρουσιάσαμε τον GB30 το 1964. Η σχεδιαστική φιλοσοφία όλων των προϊόντων μας έχει αναπτυχθεί μέσα από την επιθυμία των πελατών μας για βελτίωση των επιδόσεων και της απόδοσης και την προσπάθειά μας να υπερβούμε τα περιβαλλοντικά πρότυπα».

Όλοι οι Εξωλέμβιοι Κινητήρες Honda συνοδεύονται από 3ετή Πανευρωπαϊκή εγγύηση και υιοθετούν κορυφαίες τεχνολογίες επικεντρωμένες στους πελάτες που αυξάνουν τις επιδόσεις των σκαφών και ταυτόχρονα μεγιστοποιούν την απόδοση καυσίμου.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Γιώργος Παππάς
Δ/ντής Εταιρικής Επικοινωνίας
Γενική Αυτοκινήτων Α.Ε.Β.Ε.
Τηλ.: 210 3483744 κιν: 6936129309
e-mail: [email protected]