Νέο Bavaria 50 Cruiser

description

Μετά την ανακοίνωση, πριν από δύο εβδομάδες, των CRUISER 36 και 40, το Γερμανικό ναυπηγείο, Bavaria συνεχίζει ακάθεκτο με το λανσάρισμα ενός ακόμα ιστιοπλοϊκού της καινοτόμου σειράς CRUISER. Το νέο CRUISER 50 θα παρουσιαστεί στην διάρκεια του ναυτικού σαλονιού στο Dusseldorf της Γερμανίας τον Ιανουάριο του 2011.

Το νέο αυτό μοντέλο θα είναι το έκτο του αναθεωρημένου στόλου της BAVARIA, σχεδιασμένο σε στενή συνεργασία με τη φημισμένη εταιρεία σχεδιασμού Farr Yacht Design και BMW Group Designworks USA, θυγατρική της BMW Group, ενώ με την παρουσίαση του ολοκληρώνεται η πετυχημένη σειρά CRUISER.

Όπως και με τα υπόλοιπα σκάφη της σειράς το CRUISER 50 συνδυάζει στο μέγιστο λειτουργικότητα, κομψότητα και άνεση. Η φινετσάτη διάταξη του κήτους και του καταστρώματος, τα λειτουργικά και καινοτόμα στοιχεία, ο εντυπωσιακός σχεδιασμός υπογραμμίζεται από το εργονομικό cockpit καθώς και από την υπερυψωμένη γραμμή καταστρώματος.

Η επιβλητική εξέδρα μπάνιου δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από το νέο μοντέλο, αφού αποτελεί εξαιρετικό και χαρακτηριστικό γνώρισμα όλης της νέας σειράς. Ανοίγοντας ηλεκτρικά αποτελεί τον ιδανικό βατήρα για βουτιές στο δροσερό νερό. Και όταν έρθει η ώρα για την επιστροφή στο σκάφος, χάρη στην ανοξείδωτη, ατσάλινη σκάλα μπάνιου φτάνει κανείς εύκολα στο κατάστρωμα με τρία μόνο βήματα.

Χώρος, φως και αέρας: το νέο CRUISER 50 προσφέρει εντυπωσιακό ύψος στο σαλόνι που φτάνει στα 2,11m και ευρύχωρες καμπίνες για δέκα άτομα. Ενώ ο σχεδιασμός του εσωτερικού εξαερισμού και φωτισμού διασφαλίζουν τέλεια κυκλοφορία του αέρα και διάχυση του φωτός στο εσωτερικό του σκάφους.

Το νέο CRUISER 50 θέτει νέα δεδομένα στην κατηγορία του με τουαλέτα και ξεχωριστό χώρο μπάνιου τοποθετημένα κεντρικά, τραπέζι ναυσιπλοΐας που κυριολεκτικά και μεταφορικά «βλέπει μπροστά» καθώς και άλλες διεξοδικά δουλεμένες λεπτομέρειες. Για την εσωτερική ξύλινη επένδυση υπάρχουν τρεις διαφορετικές επιλογές: μαόνι, ανοιχτόχρωμη δρυς και καρυδιά, και πολλές περισσότερες επιλογές υφασμάτινης ή δερμάτινης ταπετσαρίας.

description

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Ολικό μήκος : 15,57 m
Μήκος κήτους (κατά προσέγγιση): 14,99 m
Μήκος ισάλου : 13,86 m
Επιφανειακό ύψος (κατά προσέγγιση): 4,63 m
Βύθισμα: 2,25 m / 1,85 m
Βάρος ξαρμάτωτο (κατά προσέγγιση): 14.600 kg
Μηχανή VOLVO PENTA D2-75
Ιπποδύναμη : 75 HP
Δεξαμενή καυσίμων : 348 l
Δεξαμενή νερού : 560 l
Καμπίνες: 4 / 5
Κουκέτες : 8 / 10
Ύψος στο σαλόνι (κατά προσέγγιση): 2,11 m
Άτομα: 12
Κατηγορία CE Α

To CRUISER 50 θα λανσαριστεί στην αγορά στην πεντακάμπινη έκδοση με τρεις τουαλέτες, στη διάρκεια του ναυτικού σαλονιού στο Dusseldorf, προκαλώντας έκπληξη με την παραπάνω διάταξη και όχι μόνο στους επίδοξους ενοικιαστές του. Ενώ η τετρακάμπινη έκδοση αναμένεται να εισαχθεί στην αγορά λίγο αργότερα μέσα στην άνοιξη του 2011.

Αντιπρόσωπος:
Κυριακούλης Μεσογειακές Κρουαζιέρες Ναυτιλιακή ΑΕ
Λ.Αλίμου 7, 174 55 Άλιμος,
τηλ. 210 9886187, Φαξ 210 9844529
kiriacoulis