Η Planaco στο Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

Γνωρίστε τις πραγματικά μοναδικές τιμές μας για την χειμερινή συντήρηση του σκάφους σας.

Επισκεφτείτε μας στο ναυτικό σαλόνι Αθηνών στο περίπτερό μας 3Β9.

Η νέα φιλοσοφία της Planaco ήθελε μια σταθερή εξέλιξη μέσα από τρεις φάσεις, τρία στρατηγικά και απόλυτα στοχευμένα βήματα μέσα σε τρεις σαιζόν. Πρώτο βήμα ήταν η καθιέρωση του ονόματος Planaco στο χώρο του yachting, σε συνδυασμό με τα απαραίτητα έργα υποδομής από μία νέα και δραστήρια Διοίκηση και Διεύθυνση. Σε δεύτερη φάση έγινε ένας αναπροσανατολισμός των προτεραιοτήτων σε έμψυχο υλικό, με τεχνικούς που ήρθαν να πλαισιώσουν το ήδη έμπειρο επιτελείο της Planaco, έτσι ώστε το ναυπηγείο να είναι σε θέση να προσφέρει τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων. Τα αποτελέσματα ήταν εμφανέστατα, αφού με την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης το ναυπηγείο έφτασε σε πληρότητα το απόλυτο 100%. Και όλα αυτά επιτεύχθηκαν μέσα στα δύο τελευταία χρόνια της πρώτης δεκαετίας του 21ου αιώνα.

Με την δεύτερη δεκαετία είχαμε και την «ανατολή» ενός φιλόδοξου σχεδίου ανάπτυξης, που είναι η δημιουργία στρατηγικών συνεργασιών με καταξιωμένες επώνυμες επιχειρήσεις του χώρου της θάλασσας και ναυπηγεία, στην φιλοσοφία του «shop within the shop». Το αποτέλεσμα προβλέπεται να είναι μία υπερσύγχρονη μονάδα τεχνικής υποστήριξης και συντήρησης σκαφών αναψυχής, που θα αποτελέσει πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα, προσφέροντας συγχρόνως ανάπτυξη και επιπλέον θέσεις εργασίας σε μια εποχή που πλήττεται από την συνεχώς βαθύνουσα ύφεση και οικονομική κρίση. Στην Planaco της δεύτερης δεκαετίας του 21ου αιώνα ο yachtsman θα μπορεί να βρει τα πάντα κάτω από μία στέγη, από μια απλή ετήσια συντήρηση μέχρι την πλέον σοβαρή και εγγυημένη εργασία και επισκευή.

Ένα τρίτο σκέλος στην τρίτη αυτή φάση είναι μια επίσης πρωτοποριακή εμπορική πολιτική, που συνάδει με τα σημεία των καιρών που ζούμε, πλαισιωμένη από μικρές και μεγάλες «ευχάριστες» προσφορές, που θα επιτρέψουν να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στα σκάφη, χωρίς να «πονέσει» η τσέπη. Η εμπορική πολιτική μας, λαμβάνοντας υπόψη την δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύει η χώρα μας και ο χώρος της θαλάσσιας αναψυχής ειδικότερα, θέσπισε κίνητρα και bonus, που κάνουν περισσότερο εύκολη την διαχείριση του budget συντήρησης ενός σκάφους, κάτι που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην ελληνική πραγματικότητα του χώρου μας. Η φιλοσοφία μας είναι να βοηθήσουμε τους φίλους, που θα μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους, να ξεπεράσουν τους δισταγμούς τους και να μην κάνουν «εκπτώσεις» στην ποιότητα και την ποσότητα της χειμερινής συντήρησης του σκάφους τους. Ειδικές τιμές και εκπτώσεις σε όλο το φάσμα των εργασιών συντήρησης και επισκευών είναι πλέον διαθέσιμες, πέρα από τις ήδη γνωστές προσιτές τιμές μας, που συνοδεύονται πάντα με την εγγύηση της Planaco.

Οι υπηρεσίες μας

Για όλους όσοι δεν μας έχουν γνωρίσει από κοντά, θέλουμε εδώ να συνοψίσουμε και να δώσουμε ένα προφίλ των υπηρεσιών που προσφέρουμε ως εξής:

 • Μόλις 11 ν.μ. από τον Πειραιά, ή 35 λεπτά με Υδροπτέρυγα.
 • Διαμορφωμένος χώρος 35 περίπου στρεμμάτων.
 • Στεγασμένος χώρος 1.000 τ.μ. για ειδικές εργασίες βαφής και συντήρησης.
 • Σύστημα αποστράγγισης και συλλογής υδάτων με ελαιοπαγίδες.
 • Δύο προβλήτες με δύο συστήματα ανέλκυσης-καθέλκυσης:

Power trailer για μηχανοκίνητα, ιστιοφόρα και Catamaran μέχρι 60 τόνους.

Synchro lift και transporter για σκάφη μέχρι 250 τόνους.

 • Τεχνικό επιτελείο όλων των ειδικοτήτων (ξύλο, μέταλλο, πλαστικό).
 • Οικολογικό, πολιτισμένο και ασφαλές περιβάλλον, που φυλάσσεται αυστηρά από εταιρεία Security.
 • Κλειστό κύκλωμα από κάμερες 24/7.
 • Παροχές ρεύματος (220 V – 380 V), νερού και πεπιεσμένου αέρα.
 • Eιδικές μεταλλικές βάσεις σκαφών.
 • Wireless internet.
 • Προσιτές τιμές και εγγυημένη δουλειά σε σχεδόν όλο το φάσμα των εργασιών συντήρησης και επισκευής (μέταλλο, ξύλο, πλαστικό).
 • Ειδικές τιμές και εκπτώσεις για εργασίες εκτός εποχής και έγκαιρες κρατήσεις θέσεων για τον χειμώνα.

Ένα σημαντικό νέο για τους πελάτες μας και όχι μόνον είναι ο κλειστός χώρος χιλίων τετραγωνικών μέτρων του ναυπηγείου, που από τον Ιανουάριο 2011 διατίθεται για ειδικές εργασίες επισκευής και συντήρησης. Ειδικά οι βαφές ευαίσθητων χρωμάτων όπως είναι το μπλε, θα μπορούν να γίνονται στον κλειστό και ελεγχόμενο περιβάλλον, με μέγιστα ποιοτικά αποτελέσματα. Είναι μια ξεχωριστή υπηρεσία, που δεν προσφέρεται από άλλο ναυπηγείο στην περιοχή του Σαρωνικού.

Το Synchro Lift των 250 τόνων είναι ένας από τους πλέον σίγουρους τρόπους ανέλκυσης, όπου το σκάφος κάθεται πάνω στη φυσική του καρίνα και συγκρατούμενο από ιμάντες µμεταφέρεται πάνω σε ράγες μέχρι τη στεριά, χωρίς καταπονήσεις.

Ένα ακόμα μοναδικό πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα της Planaco στην ανέλκυση catamaran με ειδικά εργαλεία και power trailer, που δεν καταπονούν τα multihulls με ιμάντες. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως οι περισσότεροι ιδιοκτήτες catamaran προτιμούν το ναυπηγείο μας για την χειμερινή συντήρηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να συζητήσουμε την ιδιαίτερη περίπτωση του σκάφους σας. Σε ό,τι έχει σχέση με την συντήρηση και ασφάλεια του σκάφους σας στην ξηρά, είμαστε οι τεχνικοί σας σύμβουλοι, που θα σας προτείνουμε την ιδανικότερη και οικονομικότερη λύση σε κάθε τεχνικό θέμα σας. Είναι μια υπηρεσία, που σας προσφέρουμε εντελώς δωρεάν, γιατί εμείς στην Planaco δεν σας θεωρούμε έναν τυπικό αριθμό φακέλου, αλλά έναν VIP, έναν καλό φίλο, με τον οποίο μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη για τη θάλασσα και το σκάφος αναψυχής. Δεν είναι τυχαίο που ακόμα και μεγάλα ονόματα του χώρου της θάλασσας, επαγγελματίες και ιδιώτες, μας εμπιστεύονται απόλυτα.

Ναυπηγεία Planaco ΑΒΕΕ,

Θέση Καβουρόπετρα, 180 10 Αίγινα,

Τηλ. 22970.29.040, Fax 22970.27.334,

[email protected]

www.planaco.gr