ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΝΙΚΕΣ

Την (1η) πρώτη θέση στον πρώτο αγώνα της χρονιάς που ήταν το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αθηνών της κατηγορίας Optimist με διοργανωτή τον Ναυτικό Όμιλο Βούλας στις 27 και 28 Φεβρουαρίου 2010, κατέκτησε ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Πάρου Θοδωρής Τσουκάρης.

Στους αγώνες που έγιναν στην θαλάσσια περιοχή της Βούλας και συμμετείχε η αφρόκρεμα της κατηγορίας πήραν συνολικά μέρος 143 αγόρια και 77 κορίτσια.
Παρά τον έντονο συναγωνισμό και τον κακό καιρό κατά την πρώτη μέρα που δεν επέτρεψε να γίνει η τρίτη κούρσα οι αθλητές μας κατέκτησαν όλοι πολύ καλές θέσεις στην γενική κατάταξη.

Την 9η θέση κατέλαβε η Βενετία Θεοχαρίδη, την 10η ο Φίλιππος Μαθιέλλης, την 11η ο Νικόλαος Πατέλης, την 20η η Κατερίνα Γκόκα, την 21η η Φιλίππα Γκόκα, την 23η ο Νικόλαος Σκιαδάς, την 28η ο Παναγιώτης Βρότσος την 63η ο Νικόλαος Πιερτζοβάνης και την 69η ο Γεώργιος Δαφερέρας.

Ο προπονητής του Ν.Ο.Π. κ. Βασίλης Σωτηρίου εμφανώς ικανοποιημένος δήλωσε είμαι αισιόδοξος για την νέα χρονιά. Οι αθλητές μας έχουν πάρα πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ο Ν.Ο.Π. ευχαριστεί τους χορηγούς του:
Την ναυτιλιακή εταιρεία BLUE STAR FERRIES
Την εταιρεία ΜAGIC MARINE
Τον κ. Μπίσια Κωνσταντίνο
Την εταιρεία Μ. ΒΕΡΔΟΥΚΑ & ΣΙΑ Ε.Ε. – GOODY’S
Την εταιρεία DSK FOILS