Smart Solutions

Smart Solutions

Η Smart Solution είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία η οποία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη και κατασκευή πασαρέλων Carbon* για σκάφη. Σκοπός της Smart Solutions είναι η ικανοποίηση εκείνων που αναζητούν ξεχωριστά και ποιοτικά προϊόντα τα οποία δύσκολα μπορούν να βρεθούν στην αγορά λόγω της ιδιαιτερότητας τους ως προς την κατασκευή τους.


Η Smart Solutions είναι στελεχωμένη με έμπειρους ανθρώπους , που διαθέτουν σχεδιαστικές ευαισθησίες, παραγωγικές ικανότητες, ναυπηγικές γνώσεις καθώς και την ικανότητα απλά και ξεκάθαρα να αντιλαμβάνονται και να αξιολογούν τις ανάγκες των ανθρώπων της θάλασσας.

Η Smart Solutions δεν επιδιώκει μόνο να δημιουργήσει πρωτοποριακά προϊόντα, αλλά πολύ περισσότερο ενδιαφέρεται να υποστηρίξει πελάτες και προϊόντα και μετά την πώληση, εάν και εφόσον παραστεί τέτοια ανάγκη.


Στη Smart Solutions αισθανόμαστε υπερήφανοι για τα προϊόντα μας και έχουμε τον ενθουσιασμό να συνεχίσουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά.

Είμαστε στη διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Ευχαριστούμε,
Smart Solutions Team

*Ανθρακόνημα

Carbon Πασαρέλες Σκαφών
Οι πασαρέλες της Smart Solutions είναι κατασκευασμένες από διαφορετικούς τύπους ανθρακονημάτων, UV ρητίνες και ανοδιωμένα μεταλλικά μέρη ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη αντοχή και η ελάχιστη συντήρηση. Το βασικότερο πλεονέκτημα των πασαρέλων αυτών είναι το βάρος τους. Είναι τόσο ελαφριές (από 4,5kg) που εύκολα μπορούν να χρησιμοποιηθούν – τοποθετηθούν από ένα άτομο χωρίς καμία βοήθεια ή μηχανική υποστήριξη. Έρχονται σε δύο τύπους, σταθερή ή σπαστή, και σε διάφορους χρωματισμούς (σώματος και διαδρόμου) καθώς και με δύο διαφορετικές συνδέσεις με το σκάφος. Επίσης οι πασαρέλες μπορούν να βαφτούν στο χρώμα του σκάφου σας και να αναγράφουν το όνομα του.

Γιατί να επιλέξετε Carbon Πασαρέλες

• Είναι πολύ ελαφριές και επομένως εύκολες στην χρήση.
• Έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.
• Χρειάζονται ελάχιστη έως μηδενική συντήρηση.
• Αποθηκεύονται εύκολα, ιδιαίτερα ο σπαστός τύπος.
• Είναι ανθεκτικές με ιδιαίτερη αντοχή (μέγιστο προτεινόμενο φορτίο 300 kg.)
• Είναι οι πλέον όμορφες και ξεχωριστές πασαρέλες– Clamour.
• Μπορούν να προσαρμοστούν στους χρωματισμούς και το Teak του σκάφους.

• Υποστήριξη μετά την πώληση.

Smart Solutions, Carbon Technology

Κισσάμου 74-76

17342, Άγιος Δημήτριος, Αθήνα

Τηλ: 210-9830680

Φαχ: 210-9815252

[email protected], www.smartsolutions.gr