Εξωλέμβιες μηχανές Parsun

Η EVAL-Ε.Γ. Βαλλιανάτος ΑΒΕΕ παρουσιάζει τους εξελιγμένους τετράχρονους κινητήρες Parsun. Οι εξωλέμβιες μηχανές Parsun συνδυάζουν αμερικάνικη τεχνολογία αιχμής και υψηλή ποιότητα κατασκευής βάσει αμερικάνικων προτύπων διασφάλισης ποιότητας διαθέτοντας παράλληλα συγκριτικό πλεονέκτημα τιμής.

Οι εξωλέμβιες μηχανές Parsun παράγονται με τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές, σύμφωνα με το αμερικάνικο πρότυπο EPA 2010 και το Ευρωπαϊκό Πρότυπο CE και συνοδεύονται από εγγύηση 24 μηνών.

Η τεχνολογία αιχμής και τα επιμέρους εξαρτήματα στην κατασκευή των εξωλέμβιων μηχανών Parsun προέρχονται από τις H.Π.Α., τον Καναδά, την Ιαπωνία και την Γερμανία.

Ιαπωνικά μπουζί και ρουλεμάν από τις εταιρίες NGK και NSK αντίστοιχα

Επαγγελματικές φλάντζες χωρίς αμίαντο από H.Π.Α.
Παγκοσμίως κορυφαία ανόδια από την Καναδική εταιρεία MARTYR
Επαγγελματικά υλικά και τεχνολογία κατά της διάβρωσης από Η.Π.Α.

Γερμανικά πλαστικά από την BASF
Υψηλής ποιότητας χρώματα βαφής από την PPG Η.Π.Α.
Οι εξωλέμβιες μηχανές PARSUN διαθέτουν τεχνολογία χαμηλής κατανάλωσης καυσίμων

Τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας της Parsun έχουν κατοχυρωθεί και προστατεύονται στις H.Π.Α. και την Κίνα.

Η γκάμα των τετράχρονων εξωλέμβιων κινητήρων είναι ευρεία ξεκινώντας από 2,6 μέχρι 25 ίππους με χειροκίνητο ή και ηλεκτρικό σύστημα εκκίνησης, μακρύλαιμες ή κοντόλαιμες.

Όλη η σειρά εξωλέμβιων μηχανών PARSUN είναι διαθέσιμη στα εξειδικευμένα καταστήματα ναυτιλιακών ειδών σε όλη την Ελλάδα με τα οποία συνεργάζεται η EVAL και στα εξειδικευμένα EVAL Point- ΕVAL Outboard.

Πληροφορίες:
EVAL Ε. Γ. Βαλλιανάτος,
Τηλ. 210 55 90 872, Φαξ. 210 55 90 871
E-mail : [email protected]

www.eval.gr