Parking σκαφων στο Λαυριο

Το parking σκαφων Park – in, είναι το μεγαλύτερο κέντρο φύλαξης μικρών σκαφών στην Ελλάδα, στην τοποθεσία Θορικού Λαυρίου, πολύ κοντά στις γλίστρες Θορικού και λιμένα  Λαυρίου.

Στο parking σκαφών park – in, ανοίξαμε τις πύλες μας και υποδεχόμαστε τα σκάφη σας.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής, για την ιδέα, τον τρόπο λειτουργίας, τις υψηλές υπηρεσίες που μπορούν να απολαμβάνουν, καθώς και τις οικονομικές προσφορές που μπορούν να επιλέξουν στο parking – in.

Το PARK IN (BOAT STORAGE & SERVICES) έχει δημιουργηθεί σε ιδιόκτητη έκταση 26 στρεμμάτων, με υποδομές κατάλληλες για υπηρεσίες φύλαξης σκαφών αναψυχής. Αυτό που ξεχωρίζει όμως , είναι οι κτιριακές εγκαταστάσεις 4.000 τμ., που μπορούν να φιλοξενήσουν 100 σκάφη σε απολύτως κλειστό και στεγανό χώρο, χωρίς έκθεση σε ήλιο, βροχή, σκόνη. Οι πελάτες μας, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τέσσερις λύσεις, για τη φύλαξη / αποθήκευση του σκάφους τους.

Πρώτη επιλογή: Φύλαξη σε τελείως ανοιχτό χώρο (open).

Δεύτερη επιλογή: Φύλαξη σε υπόστεγα με σιδηροκατασκευή βαρέως τύπου και πάνελ πολυουρεθάνης στην οροφή, για καλύτερη μόνωση και προστασία από τη βροχή. Τα στέγαστρα έχουν κατασκευαστεί βάσει στατικής μελέτης και είναι εξοπλισμένα πλήρως με ρεύμα, νερό, αέρα και φωτισμό.

Τρίτη επιλογή: Φύλαξη στις κτιριακές εγκαταστάσεις. Χώρος ενιαίος 4.000 τμ., πλήρως ανακαινισμένος, κλειστός και στεγανός με τον απαιτούμενο εξαερισμό. Το κτήριο ανακατασκευάστηκε κατόπιν στατικής μελέτης και παρέχει σύστημα πυρόσβεσης υψηλών προδιαγραφών για κάθε σκάφος, βιομηχανικό δάπεδο, παροχές νερού, αέρα, φωτισμού και τριφασικού ρεύματος.

Τέταρτη επιλογή: Suites  Η σουίτα  δημιουργείται εντός λίγων ημερών κατόπιν συμφωνίας με τον πελάτη, βάσει του μεγέθους και των αναγκών του σκάφους. Είναι με αποκλειστική χρήση για το συγκεκριμένο σκάφος, με δική του πόρτα εισόδου-εξόδου (ρολό ηλεκτρικό), χώρο αποθήκευσης για όλα τα παρελκόμενα (κάλυμμα parking, τέντες, εξοπλισμό ψαρέματος, θαλάσσια παιχνίδια κτλ.), φωτισμό και παροχές ρεύματος, νερού και αέρα. Οι πρώτες σουίτες έχουν κατασκευαστεί και φιλοξενούν ήδη σκάφη.

Με κύριο γνώμονα την άμεση εξυπηρέτησή σας, προβλέψαμε την λειτουργία καταστήματος Ναυτιλιακών Ειδών με πολύ μεγάλη γκάμα επώνυμων προϊόντων και  ρουχισμού θαλάσσης, καθώς και πλήρως εξοπλισμένο Mini Market για την άμεση κάλυψη των αναγκών σας σε προμήθειες, πριν από την αναχώρησή σας (καφές, νερό, αναψυκτικά, κλπ).

Αργήσατε να επιστρέψετε; Bρήκατε καιρό; Βραχήκατε; Ένιωσε κάποιος από το πλήρωμά σας ξαφνική αδιαθεσία; Είστε πολύ κουρασμένοι; θέλετε να φύγετε πολύ νωρίς το πρωί, κατευθείαν από Λαύριο; Επιτρέψτε μας να σας φιλοξενήσουμε! Προβλέψαμε την  δημιουργία αυτόνομων  πολυτελών  δωματίων  φιλοξενίας πελατών, με δικό τους μπάνιο και όλο τον κατάλληλο εξοπλισμό για διαμονή – διανυκτέρευση στο χώρο μας, χωρίς επιπρόσθετη χρέωση.

Σε όλη την εγκατάσταση του PARK-IN υπάρχουν κάμερες ασφαλείας, περίφραξη σύγχρονων προδιαγραφών, νυχτερινή φύλαξη από εταιρία SECURITY , εκπαιδευμένα σκυλιά καθώς και πλήρης ασφαλιστική κάλυψη από μεγάλη Ασφαλιστική Εταιρεία.

Μέσα στις υπηρεσίες που παρέχονται σε 24ωρη βάση, πραγματοποιούνται οι ανελκύσεις – καθελκύσεις, με ένα πλήρη, νέο, στόλο ειδικών οχημάτων, για να αισθάνεστε πιο ασφαλείς για την περιουσία σας.

Σας δίνουμε επίσης την δυνατότητα να νοικιάσετε το κατάλληλο σκάφος για το ταξίδι σας, μέσα από μία πλήρη γκάμα ποιοτικών σκαφών σε όλα τα μέτρα.

Μοναδικός στόχος της εταιρείας μας είναι, να έχουμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες , με άψογα και ετοιμόπλοα σκάφη. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται, από την εικοσαετή εμπειρία μας στον χώρο των σκαφών αναψυχής, με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών.

Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις μας, προκειμένου να γνωριστούμε και να σας εξυπηρετήσουμε από κοντά.

PARK-IN: 52Ο ΧΛΜ ΑΘΗΝΩΝ – ΛΑΥΡΙΟΥ

ΘΟΡΙΚΟ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:  22920 69210 , 22920 69212,6944 718 706, 6944 51 52 42

FAX: 22920 69211

email: [email protected]

www.park-in.gr www.p-in.gr