Parking σκαφών στο Λαύριο – Park In (Boat storage & services)

Tο parking σκαφών στο Λαύριο Park – in ξεκινά την λειτουργία του στην τοποθεσία Θωρικού Λαυρίου, πολύ κοντά στις γλίστρες Θωρικού και το λιμάνι του Λαυρίου.

Θα θέλαμε λοιπόν να ενημερώσουμε τους ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής για  τον τρόπο λειτουργίας, τις υψηλές υπηρεσίες που θα απολαμβάνουν, καθώς και τις οικονομικές προσφορές που θα μπορούν να επιλέξουν.

Το Park  In  (Boat  storage & services) δημιουργείται σε ιδιόκτητη έκταση 26 στρεμμάτων με υποδομές κατάλληλες για υπηρεσίες φύλαξης σκαφών αναψυχής. Αυτό που ξεχωρίζει όμως είναι οι κτιριακές εγκαταστάσεις 4000 τ.μ που αυτή τη στιγμή ανακαινίζονται και θα μπορέσουν να φιλοξενήσουν 100 σκάφη σε απολύτως κλειστό – στεγανό χώρο.

Οι υποψήφιοι πελάτες μας λοιπόν θα μπορέσουν να επιλέξουν ανάμεσα σε τέσσερεις  λύσεις για την φύλαξη – αποθήκευση του σκάφους τους .

Πρώτη επιλογή : φύλαξη σε ανοικτό τελείως χώρο (open).

Δεύτερη επιλογή : φύλαξη σε υπόστεγα με σιδηροκατασκευή και πάνελ πολυορεθάνης στην οροφή για καλύτερη μόνωση και προστασία από την βροχή.

Τρίτη επιλογή : Φύλαξη στις κτιριακές ανακαινισμένες εγκαταστάσεις.

Τέταρτη επιλογή :  Σουίτες : Η σουίτα θα δημιουργείται εντός λίγων ημερών κατόπιν συμφωνίας με τον πελάτη και βέβαια ανάλογα με  τα μέτρα του σκάφους του. Θα είναι με αποκλειστική χρήση για το συγκεκριμένο σκάφος με δική του πόρτα εισόδου και εξόδου, χώρο αποθήκευσης για όλα τα παρελκόμενα που δεν παίρνουμε μαζί στην θάλασσα π.χ (κάλυμμα parking , τέντες , εξοπλισμό ψαρέματος , θαλάσσια παιχνίδια tubes κτλ.) φωτισμό και παροχές ρεύματος και νερού.

Ακόμη  θα παρέχουμε εξουσιοδοτημένο service εξωλέμβιων μηχανών όλων των εταιριών, ηλεκτρολογικές εργασίες – επισκευές,  εργασίες και υπηρεσίες για ταπετσαρίες,  επισκευές αεροθαλάμων,  συντηρήσεις τρέϊλερ, βαφείο για μουράβιες,  πλαστικοποιήσεις,  στοκαρίσματα γαστρών και οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί το σκάφος σας άμεσα, υπεύθυνα και οικονομικά.

Oι ανελκύσεις – καθελκύσεις μπορούν να γίνουν καθόλη την διάρκεια της ημέρας.   Υπάρχει επίσης η δυνατότητα ενοικίασης σκάφους, σε όλα τα μεγέθη για να απολαύσετε τις θαλασσινές εξορμήσεις σας.

Στις  εγκαταστάσεις  του Park In  θα λειτουργεί κατάστημα Ναυτιλιακών Ειδών με μεγάλη γκάμα επώνυμων πρϊόντων, πλήρως εξοπλισμένο mini market και βενζινάδικο.

Αν αργήσατε να επιστρέψετε,  βρήκατε καιρό, βραχήκατε, είστε πολύ κουρασμένοι, θέλετε να φύγετε πολύ νωρίς το πρωί κατευθείαν από Λαύριο, θα σας φιλοξενήσουμε!!! Προβλέψαμε αυτόνομα πολυτελή  δωμάτια φιλοξενίας πελατών  με δικό τους μπάνιο και όλον τον κατάλληλο εξοπλισμό για διαμονή – διανυκτέρευση στο χώρο μας!!!!

Σε όλη την εγκατάσταση του Park  In υπάρχουν κάμερες ασφαλείας,  περίφραξη,  νυχτερινή φύλαξη από security, σκυλιά εκπαιδευμένα καθώς και πλήρης ασφαλιστική κάλυψη.

Ο στόχος της εταιρίας μας  είναι  να έχουμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες  με πάντα  άψογα και ετοιμόπλοα σκάφη. Η πολυετή εμπειρία μας στον χώρο των σκαφών αναψυχής επί 20 έτη είναι η καλύτερη εγγύηση για τις υψηλές υπηρεσίες μας.

Σας περιμένουμε  στο ναυτικό σαλόνι Αθηνών, να γνωριστούμε και να τα πούμε από κοντά!

PARKIN :

52ο χλμ  Αθηνών Λαυρίου,

Θωρικό Λαυρίου,

Τηλ: 6944- 718 706  /  6944- 51 52 42 / 210 8000 133

www.park-in.gr www.p-in.gr