Οι διακοπές του Ομπάμα

Ο Μπαράκ Ομπάμα βγάζει φωτογραφίες τη γυναίκα του στο σκάφος όπως κάθε συνηθισμένος Αμερικανός.

Ο Μπαράκ Ομπάμα βγάζει φωτογραφίες τη γυναίκα του στο σκάφος όπως κάθε συνηθισμένος Αμερικανός.

Μπορεί να υπήρξε ο πρώτος έγχρωμος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών,να διεξήγαγε διεθνή διπλωματία με χάρη και να μίλησε στην παγκόσμια σκηνή με ακεραιότητα, αλλά υπάρχει ένας τρόπος με τον οποίο ο Μπαράκ Ομπάμα είναι όσο απλός όσο κι εσύ: πρέπει να βγάλει ωραίες φωτογραφίες τη γυναίκα του όταν αυτό του ζητηθεί.

Ναι, ο Ομπάμα είναι ένας σύζυγος του Instagram, όπως όλους τους άλλους συζύγους με την ιδιότητα του απλήρωτου επαγγελματία φωτογράφου εκεί έξω.

Ο πρώην πρόεδρος τον Ηνωμένων Πολιτειών απαθανατίστηκε αυτό το Σαββατοκύριακο να φωτογραφίζει τη σύζυγό του Μισέλ στο πάνω κατάστρωμα του γιοτ Rising Sun στον Ειρηνικό Ωκεανό. Αυτό που κάνει την εικόνα ακόμα καλύτερη είναι ότι ο Ομπάμα πέρασε δυο ώρες στο γιοτ με τον Μπρους Σπρίνγκστιν, τον Τομ Χάνκς και την Όπρα Γουίνφρι, τον τέλειο συνδυασμό διάσημων για να σαλπάρει για λίγο μακριά από την πραγματικότητα.

Προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ένας άνθρωπος τόσο ανιδιοτελής όσο ο Ομπάμα, μπορεί να βάλει ως φωτογραφία προφίλ τα κατορθώματά του.

Η φωτογραφία αυτή περιμένουμε να ανέβει και στον προσωπικό λογαριασμό της Μισέλ στο Instagram πιθανά με τίτλο ‘Amazing few days with This One #Holiyay #Obamarama.