Φεστιβάλ Γιοτ – Κάννες: 6 Σκάφη που θα “θέλαμε” δικά μας

Το Φεστιβάλ Γιοτ στις Κάννες είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο κραυγαλέα μέρη όπου μπορεί κανείς να παρευρεθεί για την αγορά πολυτελούς σκάφους.

Το Φεστιβάλ Γιοτ στις Κάννες είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο κραυγαλέα μέρη όπου μπορεί κανείς να παρευρεθεί για την αγορά πολυτελούς σκάφους.

Το σόου προσφέρει πάνω από 500 διαφορετικά σκάφη, με τα 100 πρωτοεμφανιζόμενα παγκοσμίως και την πλειονότητά τους έτοιμα για δοκιμή και πλεύση.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε 6 από τα οποία σίγουρα θα θέλαμε να είχαμε:

1. Princess 35M

Η εταιρία Princess Yachts παρουσίασε ένα, επάξιο της πεντηκοστής της επετείου, πολυτελές γιοτ μήκους 35 μέτρων με υπερυψωμένο πιλοτήριο, σχεδιασμένο για να μεγιστοποιεί τα επίπεδα της άνεσης τόσο για τις δραστηριότητες όσο και για τις στιγμές χαλάρωσης στο γιοτ.

2. Southern Winds Seawave 102

Με μήκος 104 πόδια και και με ένα εντυπωσιακό κατάστρωμα κατασκευασμένο από τικ, αυτό το πολυτελές ιστιοφόρο γιοτ προσφέρει άφθονο και ξεχωριστό χώρο για τον ιδιοκτήτη- όπως και για το βασικό προσωπικό.

3. San Lorenzo 460EXP

Αυτό το υψηλής τεχνολογίας εξερευνητικό γιοτ κατασκευάστηκε για να ανοίγει δρόμο προς το ανεξερεύνητο ( εξού και το παγόβουνο ) αλλά παράλληλα είναι και πλήρως εξοπλισμένο για ξεκούραση και χαλάρωση. Όταν είναι αγκυροβολημένο, το κυρίως κατάστρωμα γίνεται μέρος για ηλιοθεραπεία καθώς διαθέτει μια πολύ μεγάλη πισίνα που οι επισκέπτες μπορούν να κολυμπήσουν.

4. Monte Carlo Yachts MCY105

Αυτό το εκθαμβωτικό σκάφος μήκους 32 μέτρων καταφέρνει να διατηρήσει την κομψότητά του με ένα λεπτεπίλεπτο κύτος και το συγκλονιστικό του εσωτερικό χώρο.

5. Sacs Strider

Κάθε γιγαντιαίο γιοτ χρειάζεται στο γκαράζ του και από ένα ταχύπλοο για τις μικρές εξορμήσεις και αυτό εδώ είναι η μεγαλύτερη λέμβος που φτιάχτηκε ποτέ με μεγάλη ταχύτητα, χώρο ( διαθέτει δυο υπνοδωμάτια ) και στυλ που δε θα βρείτε σε κανένα άλλο φουσκωτό.

6. Benetti Vivace 125

Μεγάλο αλλά και σπορ, το Vivace διαθέτει πολλά προσόντα σε κάθε γωνία, συμπεριλαμβανομένης και μιας προπέλας Rolls Royce και ενός κύτους που σκίζει τα κύματα. Όχι, ούτε εμείς είμαστε σίγουροι αλλά οπωσδήποτε ακούγεται φανταστικό.