7 Πολυτελείς μάρκες ρολογιών

Μάλιστα, η Tiffany & Co και η Bulgari ακολουθούν τα βήματα αυτής της μάρκας...

 

  • Audemars Piguet

Αυτά τα υπερπολυτελή Ελβετικά ρολόγια, σχεδιασμένα από την Audemars Piguet, αποτελούν κάποια από τα πιο μοναδικά μοντέλα ρολογιών στην αγορά.

Αυτή η πολυτελής μάρκα, που ιδρύθηκε το 1875 από τους Jules- Louis Audemars και Edward- Auguste Piguet, παράγει 36,000 ρολόγια υψηλού κύρους το χρόνο.

Μάλιστα, η Tiffany & Co και η Bulgari  ακολουθούν τα βήματα αυτής της μάρκας. Επίσης, αυτή η μάρκα ξεχώρισε για τη δημιουργία του πρώτου πολυτελούς αθλητικού ρολογιού από χάλυβα.

Αυτό το μοντέλο ονομάστηκε Royal Oak το 1972. Αργότερα, το 1993, η εταιρεία δημιούργησε το πρώτο υπερμεγέθες ρολόι με το όνομα Royal Oak Offshore.

  • Vacheron Constantin

Μια από τις παλαιότερες κατασκευαστικές εταιρείες πολυτελών ρολογιών, η Vacheron Constantin, ιδρύθηκε από τον Jean- Mark Vacheron το 1755 στη Γενεύη της Ελβετίας. Αυτή η μάρκα με τα κομψά ρολόγια είναι μέλος του Richemont Group.

Τα ρολόγια της Vacheron Constantin αντανακλούν με ακρίβεια την κληρονομιά τους. Αυτά τα ρολΒή μάρκα Patek Philippe & Co ιδρύθηκε το 1851. Αυτά τα ρολόγια μπορούν να υπερηφανεύονται για τον πολύπλοκο μηχανισμό και το παραδοσιακό σχεδιασμό τους και έχουν φορεθεί από βασιλικές οικογένειες στο πέρασμα των χρόνων.

Κλασικό και μοναδικό με το ξεχωριστό του στυλ που αποτελεί σήμα κατατεθέν, αυτή η μάρκα κρατάει το μάρκετινγκ σε υψηλά επίπεδα με τις διαφημιστικές της καμπάνιες.

  • Patek Philippe

Η Ελβετική εταιρεία Patek Philippe & Co ιδρύθηκε το 1851. Τα ρολόγια αυτά μπορούν να καυχιούνται για τους πολύπλοκους μηχανισμούς και το παραδοσιακό τους στυλ και έχουν φορεθεί από βασιλικές οικογένειες στο πέρασμα των χρόνων.

Κλασική και μοναδική με ξεχωριστό σχεδιασμό ως σήμα κατατεθέν, αυτή η μάρκα έχει κρατήσει το επίπεδο του μάρκετινγκ ψηλά με τις συνεχείς διαφημιστικές της καμπάνιες.

  • Blancpain

Η μάρκα ρολογιών Blancpain, θυγατρική της Swatch Group, έμοιαζε σαν να βγήκε από άλλη εποχή. Η Blancpain υποβλήθηκε πολλές αλλαγές και εξελίχθηκε σε μια μάρκα που θριάμβευσε τον 19ο αιώνα, αναβαθμίζοντας και εκσυγχρονίζοντας τα ρολόγια της.

Η Blancpain διαθέτει ένα μεγάλο εύρος από διαφορετικά ρολόγια, συμπεριλαμβανομένων και ρολογιών με μινιμαλιστικό ντιζάιν αλλά και κομμάτια με πιο περίτεχνο σχεδιασμό.

  • Chopard

Γνωστή για τα Ελβετικά της ρολόγια, η Chopard είναι επίσης δημοφιλής και για τα κοσμήματα της. Η Chopard ιδρύθηκε το 1860 από τον Louis- Ulysee Chopard, έναν Ελβετό ωρολογοποιό, και ξεχωρίζει για την κλασική της μορφή και τις εξαιρετικές λεπτομέρειες.

Αποτελώντας την τελευταία λέξη της μόδας και έχοντας την καθιερωμένη δεξιοτεχνία, η Chopard είναι αξιοζήλευτη για τα εκλεπτυσμένα της μοντέλα. Με καθαρή σχεδιαστική αισθητική και πρωτοπόρα πορεία, η Chopard έχει εξελιχθεί σε μια πολυτελή μάρκα παγκοσμίως.

  • IWC Schaffhausen

Η IWC Schaffhausen καθιερώθηκε το 1868 και εξειδικεύεται στα υψηλής ποιότητας Ελβετικά ρολόγια. Αυτή η κατασκευάστρια εταιρεία ρολογιών συνδυάζει την ακρίβεια στον μηχανισμό με τον μοναδικό σχεδιασμό, και τα ρολόγια της ξεχωρίζουν για το κλασικό σχήμα και το υλικό ανώτερης ποιότητας.

Παρακολουθώντας με μεγάλο ενδιαφέρον αυτή την μάρκα, έχει εκφράσει την επιθυμία να σχεδιάσει ρολόγια υψηλών απαιτήσεων που παράλληλα θα ανταποκρίνονται στις περιβαλλοντικές προκλήσεις του σήμερα αλλά και στηρίζει τις μελέτες που αποτελούν σημείο αναφοράς παγκοσμίως.  

  • Rolex

Μια από τις πιο αναγνωρίσιμες, αν όχι η πιο αναγνωρίσιμη, μάρκα ρολογιών, η Rolex έχει παγκόσμια φήμη. Τα ρολόγια Rolex έχουν διαχρονική αξία και μορφή και επικρατούν στη σύγχρονη κουλτούρα.

Η Βρετανική προέλευση της μάρκας αποτυπώνεται στα σταθερά, κλασικά της σχέδια. Η Rolex αναγνωρίζεται διεθνώς και βρίσκεται ανάμεσα στις πιο ισχυρές μάρκες παγκοσμίως στη λίστα Forbe’s. Τέλος, η Rolex είναι η μεγαλύτερη πολυτελής μάρκα ρολογιών, καθώς παράγει 2,000 ρολόγια καθημερινώς.