Exclusive Yachting

Η Exclusive Yachting, η καταξιωμένη πλωτή παρουσίαση σκαφών αναψυχής προϊόντων & υπηρεσιών yachting, που λαμβάνει χώρα κάθε Σεπτέμβριο, μετατίθεται για την άνοιξη του 2012.

Η απόφαση για χρονική μετάθεση λήφθηκε από κοινού μεταξύ της διοργανώτριας εταιρείας και των συμμετεχουσών εταιρειών, κατόπιν εκτενών συζητήσεων για τη διαμόρφωση μιας νέας στρατηγικής για την εκδήλωση, προσαρμοσμένης στα πρωτόγνωρα δεδομένα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Η πρώτη και κυριότερη διαπίστωση είναι ότι οι ελληνικές εταιρείες yachting αναγνωρίζουν στην Εxclusive Υachting έναν πολύτιμο σύμμαχο στην προσπάθειά τους για αντιμετώπιση της κρίσης.  Η Exclusive Yachting είναι το γεγονός μέσω του οποίου επιδιώκουν την ικανοποίηση βασικών στόχων, όπως η σχέση με τους πελάτες και η διατήρηση της θέσης τους στην αγορά.  Επιπλέον, η Exclusive Yachting έχει ιδιαίτερη σημασία για την ενίσχυση του θαλάσσιου τουρισμού της χώρας μας, την απενεχοποίηση της κατοχής σκάφους και την εκπαίδευση της νέας γενιάς στη θάλασσα.

Η υφιστάμενη κρίση έχει επιφέρει σημαντικές αλλαγές στις συνήθειες και στη συμπεριφορά των ανθρώπων της θάλασσας, όπως λήψη αποφάσεων για αγορά σκάφους την άνοιξη αντί το φθινόπωρο και στροφή σε μικρότερου μεγέθους σκάφη. Και βέβαια, έχει διαμορφώσει ένα εξαιρετικά δυσμενές ψυχολογικό κλίμα το οποίο δεν ταιριάζει σε μια γιορτή για τη θάλασσα όπως είναι η Exclusive Yachting.

Αξιολογώντας όλα τα παραπάνω, εταιρείες και οργανωτές αποφάσισαν ότι είναι προς όφελος όλων η Exclusive Yachting να μετατεθεί για την άνοιξη και συγκεκριμένα από 29 Μαρτίου ως 2 Απριλίου, σε νέο τόπο διεξαγωγής με σημαντικά πλεονεκτήματα, τη Ναυταθλητική Μαρίνα Καλλιθέας.

Περισσότερες πληροφορίες:

τηλ.: 210 92 21 254,

e-mail: [email protected]