Exclusive Yachting 2008 Μέρος Β

7η Πλωτή Έκθεση Σκαφών Αναψυχής, Προϊόντων & Υπηρεσιών Yachting & Lifestyle

Εντυπωσιακά σκάφη στην πιο exclusive θαλασσινή παρουσίαση


Μέρος Β

Golden Dolphin: Tα Tiara Sovran 39, 43, Open 30, 32, 36 και 42 του ομώνυμου ναυπηγείου και το 31 Cuddy της Jupiter Marine από την Golden Dolphin.Tα Tiara Sovran 39, 43, Open 30, 32, 36 και 42 του ομώνυμου ναυπηγείου και το 31 Cuddy της Jupiter Marine από την Golden Dolphin.

Roussos Yachting: H Roussos Yachting παρουσίασε το Cruisers 420 Coupe σε πρώτη εμφάνιση για την ευρωπαική αγορά και το 300 Express Cxi, best seller του ομώνυμου αμερικάνικου ναυπηγείου.H Roussos Yachting παρουσίασε το Cruisers 420 Coupe σε πρώτη εμφάνιση για την ευρωπαική αγορά και το 300 Express Cxi, best seller του ομώνυμου αμερικάνικου ναυπηγείου.

Nor-Tech.Υψηλές επιδόσεις από τη Nor-Tech με τα 50 Super V και 39 Super V.

Vernicos Yachts.Tα Swift Trawler 42, Antares 12 και Monte Carlo 37 της Beneteau και τo αμερικάνικο Regal 3360 από τη Vernicos Yachts.

Franman.Goldfish 29, Performance 1307 και 1107, Bluegame 47 και Frauscher Lido 686 από τη Franman.

Labea Yachting.Από την Τουρκία μας έρχονται τα Vicem 34 Classic, 57 Sportfish, 58 Flybridge και 34 Sedan που παρουσίασε η Labea Yachting. Πρόσφατα η ίδια εταιρεία φέρνει στην Ελλάδα και τα ιταλικά Raffaelli.

Twin Ducks.Με τα Elan 42, Νimbus 42 και 35, Faeton 1180 και τα New Marine 55, 78 και 102 από την Twin Ducks.

Pacifica: AB 92 και Maiora 39 DP από την Pacifica.AB 92 και Maiora 39 DP από την Pacifica.

American Marine: Princess 62, 58, 54, 42, V45, V48, V53, V58 και V65 από την American Marine.Princess 62, 58, 54, 42, V45, V48, V53, V58 και V65 από την American Marine.

Atalanta Marine: Alfamarine 78 και 72 και Canados από την Atalanta Marine.Alfamarine 78 και 72 και Canados από την Atalanta Marine.

Sunseeker Hellas.Mε τρία υπέροχα Sunseeker, τα Predator 108, Predator 82 και Manhattan 60 συμμετείχε η Sunseeker Hellas.

Mega Yachts: To Riviera 160 Flybridge του ομώνυμου αυστραλέζικου ναυπηγείου και τα αμερικάνικα Pursuit OS 235 Offshore, S310 και OS 335 παρουσίασε η Mega Yachts.To Riviera 160 Flybridge του ομώνυμου αυστραλέζικου ναυπηγείου και τα αμερικάνικα Pursuit OS 235 Offshore, S310 και OS 335 παρουσίασε η Mega Yachts.

Η Exclusive Yachting είχε επίσης να προτείνει ακριβά προϊόντα και υπηρεσίες που ταιριάζουν στο προφίλ του σύγχρονου γιώτσμαν. Ανάμεσά τους διακρίναμε τα όμορφα περίπτερα των εταιρειών Carousos, Τζάννες, Glenlivet, Powervibe, Tradetech με τα ιδιωτικά αεροσκάφη της Gulfstream.

Captain in style, το “δικό μας” περιοδικό σε παγκόσμια πρώτη!

Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση έκανε στην Exclusive Yachting το Captain in style, που έγινε θερμά δεκτό από εκθέτες και επισκέπτες. Στο σύνολό του το «πλήρωμα» του νέου μηνιαίου περιοδικού ήταν εκεί για την πρώτη «ξενάγηση» στον κόσμο της θάλασσας, μέσα από μια νέα οπτική γωνία και φιλοσοφία. Όπως είναι γνωστό, το team του νέου περιοδικού προέρχεται από το χώρο του ειδικού τύπου της θάλασσας, τον οποίο έχει υπηρετήσει πιστά για πολλά χρόνια, πράγμα που σκοπεύει να συνεχίσει να κάνει με μεγαλύτερο από ποτέ ζήλο και όρεξη, αλλά και με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και καινοτομίες που σύντομα θα δουν το φως. Ας ευχηθούμε, λοιπόν χρόνια πολλά και δημιουργικά για το νέο σε τίτλο, και φρέσκο σε ιδέες περιοδικό της θάλασσας. Ιδιαίτερο χρώμα έδωσαν στο περίπτερό του Captain in style ο οπτικός οίκος Όραμα (είπαμε ότι βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά γι αυτό έχουμε …όραμα), τα γυαλιά και τα ρούχα Zerorh+ (ταιριάζουν γάντι σε captains με στυλ), το αυθεντικό ναυτικό ουίσκι Old Pulteney (για γευσιγνώστες καπετάνιους και όχι μόνο) και ο espresso Portioli (γιατί ένας καλός καφές είναι εκ των ουκ άνευ).


Τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρείες

Αφήσαμε τελευταία τις τράπεζες και τις ασφαλιστικές, που είναι και ο κινητήριος μοχλός για την απόκτηση και εξασφάλιση ενός σκάφους αξιώσεων. Ανάμεσά τους ξεχωρίσαμε τα περίπτερα της Alpha Bank, τις Ασφα-λύσεις από την Αιγαίον Ασφαλιστική, της Τράπεζας Πειραιώς και αυτό της Eurobank.
www.ortsa.gr

Last but not least όπως θα λέγαμε στα… ελληνικά, το www.ortsa.gr δεν θα μπορούσε να μην «ορτσάρει» σε μια τέτοια διοργάνωση. Ήμασταν και εμείς εκεί, προσφέροντας με κλήρωση στους επισκέπτες της έκθεσης ένα μικρό φουσκωτό. Το κυριότερο για μας ήταν η επαφή που είχαμε με δικούς μας αναγνώστες-επισκέπτες στο διαδικτυακό μας χώρο, εισπράττοντας κολακευτικά σχόλια για το πρώτο ελληνικό θαλασσινό ηλεκτρονικό περιοδικό online, που έχει κερδίσει πολλούς φίλους και μεγάλη επισκεψιμότητα μέσα σε δέκα μήνες στο διαδίκτυο.
Junior captain της χρονιάς, ο Κωνσταντίνος Γιοβανίδης, γιος του πολύ καλού φίλου και συνεργάτη Νίκου Γιοβανίδη και της Τζένης Κατσαρού-Γιοβανίδη, από τώρα …φανατικός αναγνώστης του www.ortsa.gr.