Εντυπωσιακό θέαμα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τζετ σκι Slalom King

Οι αγώνες διοργανώθηκαν στον χώρο μπροστά από το Yialo Yialo, το Tantra, το Κάτι Άλλο και το Koo Koo, στην κεντρική παραλία του Κιάτου.

Την έκπληξη έκανε ο Γρηγόρης Λαδογιάννης, πρωτιές για τους Αλαφραγκή και Μπουρίκα στο Κιάτο

Πολύ θέαμα, συναρπαστικές μονομαχίες και δυνατό συναγωνισμό πρόσφερε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τζετ σκι Slalom King που ολοκληρώθηκε στην κεντρική παραλία του Κιάτου. Την έκπληξη έκανε ο Γρηγόρης Λαδογιάννης που ήταν ο μεγάλος νικητής στα ατμοσφαιρικά αφήνοντας πίσω του τον πατέρα του Θοδωρή Λαδογιάννη -4η θέση στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό του Βελγίου-,

ενώ στο βάθρο ανέβηκε ως 3ος ο γιατρός Γιώργος Ντουρουντάκης.

Στην κατηγορία Run About Compressor πρώτος ήταν ο Αλέξανδρος Αλαφραγκής και ακολούθησαν ο Γιώργος Τσερενίδης και ο Σίμος Μουτζαρέλης, ενώ στην Pro Ski νικητής ήταν ο Βαγγέλης Μπουρίκας από το Πόρτο Χέλι και την τριάδα συμπλήρωσαν ο αλυτάρχης της διοργάνωσης Χρήστος Καραγιαννόπουλος που επέστρεψε στις αγωνιστικές πίστες, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά φέτος και ο Νίκος Φλώρος.

Εντυπωσιακό το θέαμα free style από τον Πατρινό πρωταθλητή Αντώνη Γατσούλα. Τον «γάτο» που προσφέρει θέαμα εδώ και σχεδόν 30 χρόνια που μετέχει ανελλιπώς στους αγώνες τζετ σκι.

Οικοδεσπότης και συνδιοργανωτής ήταν ο Δήμος Σικυωνίων και ο Δήμαρχος Σπύρος Σταματόπουλος, που σε συνεργασία με την Ελληνική Λέσχη Ταχυπλοΐας (ΕΛΤ) διοργάνωσαν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Slalom King.

Πολύ σημαντική για την ολοκλήρωση της διοργάνωσης ήταν η βοήθεια του Διοικητή του Λιμενικού Τμήματος Κιάτο Πάρι Κορωναίου, του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Σικυωνίων με τους Σάκη (Διονύση) Καραπιπέρη (πρόεδρο), Σωκράτη Κίλια (γενικό γραμματέα), Κατερίνα Σεβαστού (ταμία) και φυσικά του Παναγιώτη Μπίνου που είχε την αρχική ιδέα και έκανε ότι περισσότερο μπορούσε για να υλοποιηθεί με επιτυχία. Ομάδα ανθρώπων που ήταν συνεχώς δίπλα στους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες.

Οι αγώνες διοργανώθηκαν στον χώρο μπροστά από το Yialo Yialo, το Tantra, το Κάτι Άλλο και το Koo Koo, στην κεντρική παραλία του Κιάτου.