Υψηλής ποιότητας συντήρηση μηχανής και σκάφους από την Eval

Η καλύτερη λειτουργία και η μακροχρόνια υψηλή απόδοση του σκάφους και της μηχανής εξαρτάται από την σωστή συντήρησή τους και κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

Η εταιρεία EVAL με έμφαση στην υψηλή ποιότητα και αντοχή, διαθέτει σε αποκλειστικότητα στην Ελλάδα, την πλήρη σειρά ειδών συντήρησης, βαφής και καθαρισμού σκαφών της Ιταλικής εταιρείας Bluemarine.

Το σπρέι χειμερινής συντήρησης Draph Marine Professional της Blumarine προστατεύει όλα τα μεταλλικά μέρη τα οποία έρχονται σε επαφή με το περιβάλλον θαλάσσης ενώ είναι εξαιρετικό στην προστασία όλων των ηλεκτρικών μερών συμπεριλαμβανομένων καλωδίων, ηλεκτρικών πινάκων κ.λ.π. Επιπλέον ψεκάζοντας τους κυλίνδρους – όταν αυτοί δεν λειτουργούν – αποτρέπεται η δημιουργία σκουριάς και επιμηκύνεται η διάρκεια ζωής της μηχανής. Ψεκάζοντας στο εξωτερικό της μηχανής δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα, που βοηθά στην αποφυγή δημιουργίας κρούστας αλάτων, προστατεύοντας την για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Κρατάει μακριά την υγρασία, επιτρέποντας στις υγρές μηχανές να ξεκινήσουν, και αποτρέπει το «κόλλημα» εξαρτημάτων ή συσκευών, ενώ εισχωρεί βαθιά στο αντικείμενο ψεκασμού, διαλύοντας την σκουριά, το γράσο και την πίσσα.

Η γκάμα των προϊόντων Βluemarine περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σπρέι προστασίας των μεταλλικών και ηλεκτρικών μερών του σκάφους, σπρέι αδιαβροχοποίησης, κρέμες προστασίας φουσκωτών, προστατευτικά μηχανής, γυαλιστικά, βαφές, μουράβιες, γράσα, βαλβολίνες, αντισκωριακά, λιπαντικά, υγρά κατά στριδώνας/σκουριάς και μούχλας, συντηρητικά ξύλου, καθαριστικά κ.α.

Όλη η σειρά των αυθεντικών προϊόντων συντήρησης και καθαρισμού Bluemarine, είναι διαθέσιμη στα εξειδικευμένα καταστήματα ναυτιλιακών ειδών σε όλη την Ελλάδα με τα οποία συνεργάζεται η EVAL και στα εξειδικευμένα EVAL Points.

Πληροφορίες:
EVAL Ε. Γ. Βαλλιανάτος,
e-mail : [email protected]
Τηλ. 210 55 90 872, Φαξ. 210 55 90 871.

www.eval.gr