83 Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου Γενεύης

Το 83Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου (7 – 17 Μαρτίου 2013), ανοίγει με τον μεγάλο κερδισμένο: το Volkswagen Golf VII κερδίζει το βραβείο του «αυτοκινήτου της χρονιάς 2013».

Μετά από μία σειρά test drives, ο Hakan Matson, πρόεδρος της επιτροπής, παρέδωσε το πολύτιμο βραβείο «αυτοκίνητο της χρονιάς  2013» στον Dr. Ulrich Hackenberg, της Volkswagen.

Το βραβείο αυτό, αποτελεί το πρώτο «σπουδαίο» νέο, του 83ου Διεθνούς Σαλονιού Αυτοκινήτου της Γενεύης, που ανοίγει τις πύλες του για τους δημοσιογράφους την Τρίτη 6 Μαρτίου.

Το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, είναι ένα από τα 5 καλύτερα Σαλόνια στον κόσμο και δέχεται κάθε χρόνο περισσότερους από 700.000 επισκέπτες. Ο εκθεσιακός χώρος θα συγκεντρώσει πάνω από εκατό εκθέτες οι οποίοι προμηθεύουν εξαρτήματα, αξεσουάρ και υπηρεσίες στην βιομηχανία του αυτοκινήτου. Είναι ασφαλώς η μεγαλύτερη ετήσια έκθεση στον τομέα αυτό που πραγματοποιείται στην Ελβετία.

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου  της Γενεύης, ένα από τα πέντε σπουδαιότερα του κόσμου, προσφέρει την ευκαιρία σε όλους τους κατασκευαστές αυτοκινήτων να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους κατά τη διάρκεια των δύο ημερών Τύπου (Press days) που παρακολουθούν πάνω από 10.000 αντιπρόσωποι των media όλου του κόσμου.

Είναι επίσης μεγάλη ευκαιρία για τους επαγγελματίες Ελβετούς να συναντήσουν πάνω από 700.000 πιθανούς πελάτες.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν περισσότερα  από 50 καινούργια μοντέλα από την ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά του αυτοκινήτου.