Μεγίστη απόδοση με κεραίες VHF 100% αδιάβροχες

Η EVAL περιλαμβάνει στην γκάμα της την σειρά κεραιών της ιταλικής εταιρείας Scout  που κατασκευάζονται με ειδικό πατενταρισμένο τρόπο ώστε να είναι 100% αδιάβροχες  και να αποδίδουν τα μέγιστα ακόμα και σε αντίξοες θαλάσσιες συνθήκες.  Ο ειδικός τρόπος κατασκευής βασίζεται στην χρήση μιας ειδικής ρητίνης που διοχετεύεται υπό πίεση στο εσωτερικό του μαστιγίου της κεραίας και δημιουργεί ένα αδιάβροχο στρώμα το οποίο προστατεύει απολύτως την κεραία και ενισχύει το μαστίγιο με εξαιρετική ανθεκτικότητα, μεγαλύτερη κατά 30% σε σχέση με τους συνηθισμένους τύπους κεραίας.

Η VHF κεραία  από φάιμπεργκλας με κωδικό 1830-2 έχει μια ειδική επίστρωση UV που προστατεύει το χρώμα από το κιτρίνισμα κι έτσι παραμένει πάντα λευκό και γυαλιστερό. Το τελείωμα της κεραίας είναι κατασκευασμένο από βινύλιο-πλαστικό και προσδίδει όμορφη αισθητική αλλά κυρίως εξαιρετική αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες.

Τα χαρακτηριστικά της είναι :

 

Κωδικός

1830-2

Συχνότητα

156-162 MHz

Αντίσταση

50 ohm

Ηλεκτρικό μήκος

1/2 λ

V.S.W.R.

< 1,5:1

Πολικότητα

Κάθετη

Απόδοση

3 dB

Μέγιστη Ισχύς

50 W

Υλικό Μαστιγίου

Φάιμπεργκλας

Καλώδιο

5 m RG 58 CU MIL

Μήκος

1,5 m

Βάρος

0,42 Kg

 

Η VHF κεραία  από φάιμπεργκλας με κωδικό 1830-4 είναι  σχεδιασμένη ειδικά για γρήγορα και μικρά σκάφη, χάρη όμως στην ευελιξία της είναι εξίσου κατάλληλη και για ιστιοπλοϊκά όπως και για μεσαίου μεγέθους σκάφη. Με μόλις 18 cm μήκος, είναι η μικρότερη κεραία της γκάμας με ένα πολύ κομψό γυαλιστερό επιχρωμιωμένο φινίρισμα και ειδική επίστρωση UV. Διαθέτει ανοξείδωτο στήριγμα για εύκολη και σταθερή τοποθέτηση ακόμη και κατά την γρήγορη πλοήγηση ή σε ταραγμένα νερά.

Η γκάμα της EVAL περιλαμβάνει κεραίες VHF, CB, AM-FM, AIS και επαγγελματικές και είναι διαθέσιμες στα καταστήματα ναυτιλιακών ειδών σε όλη την Ελλάδα και στα εξειδικευμένα EVAL Points.

 

EVAL Ε. Γ. Βαλλιανάτος,

www.eval.gr

[email protected]

Τηλ. 210 55 90 872, Φαξ. 210 55 90 871