35ος ΑΓΩΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΥΔΡΑ 2008

35ος ΑΓΩΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΥΔΡΑ 2008

Με 93 σκάφη στην εκκίνηση, ρεκόρ συμμετοχών για τον αγώνα της Ελληνικής Επαναστάσεως – Υδρα 2008, που διοργανώνει ο ΠΟΙΑΘ, ανοίγει ουσιαστικά η αυλαία της αγωνιστικής περιόδου για την ιστιοπλοία ανοικτής θαλάσσης για το 2008.
Ο 35ος αγώνας της Ελληνικής Επαναστάσεως – Υδρα 2008 συγκέντρωσε το ενδιαφέρον όλων σχεδόν των ιστιοπλόων της Αττικής αλλά και από την περιφέρεια με τη συμμετοχή σκαφών από το Βόλο, τη Σύρο. τη Χαλκίδα, την Κόρινθο, το Κιάτο και Ραχών (Λαμία)

Με ώρα εκκίνησης την Παρασκευή στις 16.00 τα σκάφη θα αποπλεύσουν από το Φαληρικό όρμο με προορισμό την Υδρα, ολοκληρώνοντας το πρώτο σκέλος της διαδρομής, ενώ την Κυριακή στις 10.00,θα εκκινήσουν από την Υδρα για το δεύτερο σκέλος του αγώνα, με τερματισμό στο Φαληρικό όρμο.

Εκτός από την πολύ μεγάλη συμμετοχή σκαφών, ο αγώνας αναμένεται να είναι σκληρός από άποψη καιρικών συνθηκών, βάσει των προβλέψεων της μετεωρολογικής υπηρεσίας, δίνοντας τη ευκαιρία στα καλύτερα προετοιμασμένα πληρώματα, να αναδείξουν τις ναυτικές τους ικανότητες και να διεκδικήσουν μια θέση στο βάθρο.

Αυλαία και πάμε ………