33ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

Το 33ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών, που   πραγματοποιείται   στους σύγχρονους χώρους του MetropolitanExpo στον Διεθνή Αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος από τις 15 έως και τις 23 Οκτωβρίου 2011 άνοιξε τις πύλες του στο κοινό με μια ποικιλία από εκθέματα αλλά και εκπλήξεις που θα ψυχαγωγήσουν και θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών του.

Για 9 μέρες λοιπόν, η δική μας ναυτική έκθεση  παρουσιάζει σε όσους αγαπούν  τον χώρο της θαλάσσιας αναψυχής, τα extreme sports και τον θαλάσσιο τουρισμό αλλά και όσους  ασχολούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με το  boating, το yachting, το ψάρεμα και την κατάδυση, τις πιο συμφέρουσες και προσιτές προτάσεις της εγχώριας και διεθνούς αγοράς, διανθισμένες με events και πολλές εκπλήξεις για όλες τις ηλικίες.

Επισκεφθείτε και ψηφίστε την αγαπημένη σας φωτογραφία στον πιο δημιουργικό διαγωνισμό φωτογραφίας αναδεικνύοντας έναν τυχερό ο οποίος θα κερδίσει μια αδιάβροχη pocket videocamera της Kodak. Δείτε από κοντά ένα πρωτότυπο καταδυτικό χωριό από περίπου 20 καταδυτικά κέντρα, με πισίνα, στην οποία θα πραγματοποιηθούν καταδυτικές δραστηριότητες και θα παρουσιαστούν συναφή είδη και εξειδικευμένος εξοπλισμός κατάδυσης.

Το ναυτικό γεγονός της χρονιάς μας περιμένει ελκυστικό και ανανεωμένο, αποδεικνύοντας ότι μια διοργάνωση με κύρος γνωρίζει πώς να ελίσσεται στις επιταγές της εποχής, ισορροπώντας αρμονικά την ενημέρωση με την ψυχαγωγία.

Ας είμαστε όλοι εκεί!

Το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών διοργανώνεται κάθε χρόνο από την εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων EXPO ONE με τη συνεργασία του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Πλαστικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων & Υπηρεσιών (ΣΕΚΑΠΛΑΣ ΠΕΕΥ) ενώ τελεί υπό την αιγίδα των διεθνών οργανισμών: International Federation of Boat Show Organizers (IFBSO) και International Council of Marine Industry Associations (ICOMIA).