31ο Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών 2009 Μέρος Ε

Ξεναγοί σας και φέτος είναι δυο άγγελοι, δυο όμορφα νέα κορίτσια, η Ανδριανή και η Άννα. Πλοηγός, με τον φακό του ortsa στα χέρια, ο Μάκης Γιαννόπουλος. Το τιμόνι στα χέρια του πιο κατάλληλου για να ortsaρει, του Γεράσιμου Θαλασσινού. Ήταν και φέτος ένα «φανταστικό» ταξίδι στα ortsa, μιας και το www.ortsa.gr, το πρώτο online ηλεκτρονικό περιοδικό της θάλασσας συμπληρώνει τα δύο χρόνια σταθεράς και ανερχόμενης παρουσίας στο διαδίκτυο.

Μέρος Ε

NANOTECH HELLAS [email protected]

Νανοτεχνολογία και για τα κορίτσια μας. Υψηλή τεχνολογία αιχμής είναι το στοιχείο τους. Με την ευκαιρία, δείτε το σχετικό θέμα και video στο www.ortsa.gr με τίτλο «Προστασία γάστρας φουσκωτού σκάφους». Τα κορίτσια μας το είδαν δια ζώσης, το δούλεψαν και ενθουσιάστηκαν.

SMART SOLUTIONS – CARBON TECHNOLOGY [email protected] – www.smartslt.eu

Πασαρέλες πάλι, αχ αυτά τα παιδιά, δεν μπορούν να δουν πασαρέλα και να μην σταθούν. Οι πασαρέλες είναι στο DNA τους και φυσικά…Ελαφριές και εύχρηστες δίνουν λύσεις στο ιστιοφόρο ή μηχανοκίνητο σκάφος. Τα κορίτσια του ortsa.gr τις προτείνουν ανεπιφύλακτα.

iCOVER NANOTECHNOLOGY [email protected] – www.kixsolutions.com – www.icover.eu

Νανοτεχνολογίας συνέχεια… Σε θέματα τεχνολογίας και ειδικά σε nano το ενδιαφέρον των κοριτσιών μας και όχι μόνο είναι μεγάλο. Μια καθαρή γάστρα και σκάφος γενικότερα είναι πάντα το ζητούμενο.

ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ ΑΕ [email protected] – www.skordilis.gr

Άλλο ένα μεγάλο όνομα στο χώρο των ηλεκτρονικών, με 40 χρόνια ιστορίας (αλήθεια, πόσο γρήγορα περνούν τα χρόνια…). Όπου ηλεκτρονικά, εκεί και τα δικά μας κορίτσια. Ψάξανε να βρουν τον κ. Θοδωρή Σκορδίλη για μια αναμνηστική φωτογράφηση, αλλά στάθηκε αδύνατον. Εσείς χάσατε κ. Σκορδίλη, αλλά και αφήσατε τα κορίτσια μας να φύγουν από το σαλόνι με μια πίκρα, αλλά και με μια ελπίδα. Στο επόμενο σαλόνι, θα κάνουμε τη φωτογράφηση με ραντεβού με φόντο την Garmin.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ MARINE [email protected] – www.electronikimarine.gr

Τελικά, πέσαμε πάνω σε συντεχνία των ηλεκτρονικών εταιριών και δεν μπορούμε να προχωρήσουμε γρήγορα. Τα κορίτσια μας είναι λάτρεις της τεχνολογίας των ηλεκτρονικών, με αποτέλεσμα να θέλουν να μάθουν όσο γίνεται περισσότερα πάνω στο θέμα. Και είναι τόσα πολλά τα προϊόντα… Ο κ. Ευάγγελος Αλεξάκης όμως ήταν ευγενέστατος και τις… ανέχτηκε για αρκετή ώρα.

ΤΕΧΝΑΒΑ ΑΕ [email protected] – www.technava.gr

Νομίσατε πως «καθαρίσαμε» με τα ηλεκτρονικά; Γελιέστε. Τα κορίτσια μας έχουν πάθος με την ηλεκτρονική τεχνολογία, έτσι δεν άφησαν και αυτή την ευκαιρία να δουν από κοντά ό,τι νεότερο έχει να παρουσιάσει η αμερικάνικη Lowrance Electronics, αλλά και η επίσης αμερικάνικη Eagle Electronics στο πάντα φιλικό περίπτερο της Τεχνάβα.

…και φυσικά το ortsa.gr ήταν εκεί!!!