31ο Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών 2009 Μέρος Β

Ξεναγοί σας και φέτος είναι δυο άγγελοι, δυο όμορφα νέα κορίτσια, η Ανδριανή και η Άννα. Πλοηγός, με τον φακό του ortsa στα χέρια, ο Μάκης Γιαννόπουλος. Το τιμόνι στα χέρια του πιο κατάλληλου για να ortsaρει, του Γεράσιμου Θαλασσινού. Ήταν και φέτος ένα «φανταστικό» ταξίδι στα ortsa, μιας και το www.ortsa.gr, το πρώτο online ηλεκτρονικό περιοδικό της θάλασσας συμπληρώνει τα δύο χρόνια σταθεράς και ανερχόμενης παρουσίας στο διαδίκτυο.

Μέρος Β

ΑΦΟΙ ΜΠΙΣΚΙΝΗ ΑΕΒΕ [email protected] – www.boats.gr

Σκάφη Ποσειδών ήταν η επόμενή μας στάση στην ξενάγηση του ναυτικού σαλονιού. Μια μεγάλη γκάμα από σκάφη βρήκαν μπροστά τους οι άγγελοί μας. «Την Κική ή την Κοκό» να διαλέξουν; Το Seamaster 265 ήταν η τελική επιλογή τους. Ο κ. Κώστας Μπισκίνης ήταν εκεί για να γνωρίσει στα κορίτσια μας το στοιχείο του… τη θάλασσα.

ΑΦΟΙ ΠΑΠΠΑ ΑΕ [email protected] – www.aquaski.gr – www.pappasbros.gr

Ένα αμερικάνικο σκάφος ήταν η επιλογή των κοριτσιών μας. Πιο συγκεκριμένα, το Chaparral 236 με την χαρακτηριστική σχεδίαση της σχολής του Νέου Κόσμου τις έκανε να «φύγουν» για άλλες θάλασσες, για ταξίδια μακρινά ως τη Τζαμάικα…

SOLEMAR – CUSTOM-F-LINE ΦΟΤΖΙΑ ΕΠΕ [email protected] – www.solemar.gr

Για τα ιταλικά φουσκωτά Solemar τι να πούμε; Τα ξέρουν ακόμα και οι άγγελοι του ortsa.gr. Για τα Custom η Ανδριανή και η Άννα πληροφορήθηκαν τα πάντα, διάλεξαν όμως να φωτογραφηθούν σε ένα Solemar 23. Η Solemar είναι μια φίρμα κολοσσός στο ποιοτικό φουσκωτό, με πολλούς φίλους στην Ελλάδα.

ΚΗΡΥΚΟΣ ΕΠΕ [email protected][email protected] – www.kirikos.gr

Γνωστός και μη εξαιρετέος ο κ. Βασίλης Κηρύκος είναι πάντα πρόσχαρος και εξυπηρετικός με τους πελάτες αλλά και τους επισκέπτες του στο περίπτερό του. Ειδικά με τους αγγέλους του ortsa.gr ήταν διαχυτικότατος (όπως άλλωστε και πέρσι που τους συνάντησε στην έκθεση). Άλλωστε, φαίνεται διάχυτη η χαρά του στη φωτογράφηση με τους δύο γλυκούς αγγέλους μας. Ακόμα, τις συνόδεψε πάνω στα σκάφη για να τους γνωρίσει το Grady White 275 Tournament και το Great White Faethon 950. Σαν σε νηπιαγωγείο τους έκανε μάθημα για τα σκάφη αναψυχής.

X-TRIM BOATS [email protected] – www.xtrim.gr

Η σειρά των γνωστών φουσκωτών x-trim, τράβηξε την προσοχή των αγγέλων. Δεν μπορούσαν να αποφασίσουν σε ποιό απο όλα να φωτογραφηθούν. Τελικά, επέλεξαν το νέο μοντέλο, Americana.

ROUSSOS YACHTING [email protected] – www.roussosyachting.gr

Ο κ. Ρούσσος Νικολάκης είναι πάντα εύχαρις και πρόθυμος να παρουσιάσει τα σκάφη του σε όμορφα κορίτσια. Και οι δικοί μας άγγελοι δεν ήταν εξαίρεση. Το Cruisers Sports Coupe ήταν το σκάφος, που ο κ. Νικολάκης πρότεινε για μια αναμνηστική φωτογράφηση και είχε δίκιο. Όλοι μας το απολαύσαμε.

INTERMARINE [email protected] – www.intermarine.com.gr

Αμερικάνικο σκάφος και εδώ, ένα Carolina Classic ήταν το αντικείμενο του «πόθου» των αγγέλων μας. Με τις παραδοσιακές γραμμές παντός καιρού της αμερικάνικης σχολής σκαφών ανοιχτής θάλασσας, το όμορφο μηχανοκίνητο ήταν πόλος έλξης για τα κορίτσια μας.

ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ [email protected] – www.kiriacoulis.com

Ιστιοφόρα, μηχανοκίνητα, απ? όλα βρήκαν οι άγγελοί μας στο stand, ακόμα και τον ίδιο τον κ. Σταύρο Κυριακούλη, με τον οποίο φωτογραφήθηκαν. Και εδώ τα κορίτσια μας εισέπραξαν μια πρόσκληση για Καραϊβική αυτή τη φορά… Μέχρι τότε, ο κ. Γιάννης Κουτσοδόντης ανέλαβε να τις ξεναγήσει στον μαγικό κόσμο των ναυπηγείων Bavaria, Dufour, Aicon, Atlantis και Sanlorenzo, αλλά και να φωτογραφηθεί με μεγάλη άνεση και αέρα μαζί τους. Παρά τα λεγόμενα του φίλου μας του Luciano, δεν συναντήσαμε κανένα μπακούρι… Το Bavaria 37 Sport ήταν το σκάφος, που κέρδισε τις καρδιές των δύο αγγέλων μας.

MOTOCRAFT [email protected] – www.motocraft.gr

Αμφιβάλει κανείς πως το περίπτερο της Motocraft ήταν και φέτος, όπως άλλωστε και πέρσι από τα πιο αγαπημένα των αγγέλων του ortsa.gr. Ο πόλος έλξης, πιστεύουμε πως είναι ο ίδιος ο κ. Αλέξανδρος Ζέης, που πάντα πρόθυμος πόζαρε στο φακό μας με τα δυο αγγελούδια μας. Το μήλο κάτω απ? τη μηλιά…

Δείτε τη συνέχεια στο Γ μέρος…