Το ortsa.gr στη Natex ΅08

Το ortsa.gr στη Natex ΅08

Από 1 μέχρι 5 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο Πρώην Ανατολικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού η 22η έκθεση Νatex (κυνήγι ψάρεμα κατάδυση κάμπινγκ).
Οι δύο βασικές λέξεις του ονόματος είναι η Nature (φύση) και Exhibition (έκθεση) και έτσι προέκυψε η λέξη Natex.


Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποίησε ο υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Πάνος Καμμένος, το Σάββατο 1 Μαρτίου στις 18:00. Η έκθεση από την φετινή διοργάνωση μπήκε σε νέα τροχιά για να καλύψει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε επισκέπτη.
180 εκθέτες σε ένα επίπεδο χώρο 12.000 τ.μ. παρουσίασαν πρώτα στους 30.000 επισκέπτες της Νatex τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.
Πλήθος προϊόντων ελληνικής κατασκευής αλλά και των μεγαλύτερων εργοστασίων του κόσμου παρουσιάστηκαν σε 180 καλαίσθητα περίπτερα.
Επαγγελματίες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, έκλεισαν πλήθος εμπορικών συμφωνιών δίνοντας το έναυσμα μιας ακόμα δυναμικής χρονιάς.

Η έκθεση φέτος ήταν χωρισμένη σε τομείς ανάλογα με τα εκθέματα. Μπαίνοντας στην είσοδο, ξεκινούσε ο τομέας του ψαρέματος, μετά η ελεύθερη και αυτόνομη κατάδυση, ακολουθούσαν τα ναυτιλιακά, το camping, το κυνήγι και τέλος τα αξεσουάρ.

Εμείς βρεθήκαμε στην έκθεση και τη γυρίσαμε από άκρη σΆ άκρη. Με περισσότερους από 125 εκθέτες και με πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα, οι εκθέτες είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τους επισκέπτες, να γνωριστούν και να τους ενημερώσουν σχετικά με τα αγαπημένα τους χόμπι.

Δείτε παρακάτω μερικούς από τους εκθέτες:


Captain Hook

Η εταιρία ασχολείται με την κατασκευή, εισαγωγή, διανομή καθώς και με εξαγωγές ειδών αλιείας, κατάδυσης, ναυτιλιακών και camping καλύπτοντας τους ερασιτέχνες και επαγγελματίες ψαράδες με όλο το φάσμα των ειδών.

Μερικοί οίκοι που εκπροσωπούνται στην από την εταιρεία είναι οι εξής:
Daiwa Seiko, Cormoran, Fassa, Dohitomi Co, Duel Co, Yamato, Fly, Mustad κ.α.



SIM Α.Ε.

Η SIM Α.Ε., είναι μια από τις μεγαλύτερες εμποροβιοτεχνεία και αντιπρόσωπος ειδών αλιείας στην Ελλάδα.
Με τεράστια και συνεχώς ανανεούμενη ποικιλία σε καλάμια, μηχανάκια, τεχνητά δολώματα, πετονιές, αγκίστρια, μηχανάκια και όλα τα είδη που χρειάζεται ο Έλληνας ψαράς, με ποιότητα που εγγυώνται οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές του κόσμου στο είδος.
Μερικοί οίκοι που εκπροσωπούνται στην από την εταιρεία είναι οι εξής:
Uno, Meiho, Owner, Dam, Grauvell, Scotty, Behr, Interfish, Spetton, Sim-Sub κ.α.



Κέντρο Θαλάσσης – Ηλίας Βουλγαράκης & ΣΙΑ Ο.Ε.

Η εταιρία ΗΛΙΑΣ Γ.ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1984 στην περιοχή του Πειραιά με σκοπό την εξυπηρέτηση των ιδιοκτήτων μικρών σκαφών αναψυχής.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στις επισκευές και την εμπορία εξωλέμβιων μηχανών, πολυεστερικών και φουσκωτών σκαφών. Επίσης, στην εμπορία τρεϊλερ, γεννητριών καθώς και όλου του ναυτιλιακού εξοπλισμού.
Η πολυετής εμπειρία και, η συνεχής εκπαίδευση στη νέα τεχνολογία & η ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Ελληνική & διεθνή αγορά, εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

Εδώ ο κάθε ιδιοκτήτης σκάφους αναψυχής έχει την δυνατότητα, μέσα σε φιλικό περιβάλλον, να καλύψει όλες τις ανάγκες του όσον αφορά την θαλάσσια διασκέδαση (από το ποιο μικρό αξεσουάρ μέχρι την έκδοση αδειών από τις κατά τόπου λιμενικές αρχές).



Τάκης Καλαιτζής

Η εταιρεία δραστηριοποιείτε στο χώρο των ειδών αλιείας από το 1950 με έδρα το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Με γνώμονα την υψηλή και πιστοποιημένη ποιότητα όλων των προϊόντων που εισάγει, παράγει και εξάγει η εταιρεία, μπορεί να εγγυηθεί την:
?ρτια και γρήγορη εκτέλεση παραγγελιών
Ευρύτατη ποικιλία προϊόντων (15000 κωδικοί)
?ριστη σχέση κόστους-ποιότητας
Υπεύθυνη εξυπηρέτηση πριν και μετά την πώληση
Έγκυρη πληροφώριση για κάθε τεχνική ψαρέματος και τον ειδικό εξοπλισμό της, για θάλασσα, λίμνες και ποτάμια.
Για περισσότερες πληροφορίες : http://www.takiskalaitzis.gr/



Α. Σουρής & ΣΙΑ ΟΕ

Η Εταιρεία ιδρύθηκε το 1966 και ειδικεύετε σε εισαγωγές, εξαγωγές, εμπορία αλιευτικού εξοπλισμού για ερασιτέχνες και επαγγελματίες ψαράδες.
Η εταιρεία είναι αντιπρόσωπος των παρακάτω εταιρειών:
Penn, Alcedo, Mirrolure, Fima, Mustad, Vmc, Platil, Yo Zuri Rapala κ.α.



Καρτέλιας Νικόλαος & ΣΙΑ ΟΕ

Η εταιρεία Καρτέλιας είναι πρωτοπόρος στο χώρο των καταδύσεων. Ξεκίνησε το 1966 στην Καστέλλα, ιδρύοντας την πρώτη ιδιωτική σχολή αυτόνομης κατάδυσης και σταθμό πλήρωσης φιαλών με αέρα στη χώρα μας. Οι δραστηριότητες τις εταιρείας περιλαμβάνουν:
Έκθεση λιανικής
Εργαστήριο κατασκευής στολών κατάδυσης επί παραγγελίας
Εργαστήρια επισκευών και service ρυθμιστών με χορήγηση πιστοποιητικών
Υδρόψυκτος σταθμός πλήρωσης φιαλών.
Κέντρο επανελέγχου φιαλών αέρα (υδροστατικό τεστ) με άδεια του υπουργείου βιομηχανίας και χορήγηση πιστοποιητικών.



Halkeas Diving

Η εταιρία Halkeas Diving ιδρύθηκε το 1995 από τον Α. Χαλκέα με βασικό όραμα μια εταιρία αντάξια του ωραιότερου φυσικού περιβάλλοντος στον κόσμο: της ελληνικής θάλασσας.
Έχοντας ως βασικούς τομείς δραστηριότητας το λιανικό εμπόριο, τη σχολή ελεύθερης / αυτόνομης κατάδυσης και ναυαγοσωστικής καθώς επίσης και την διεκπεραίωση υποβρύχιων εργασιών.
Η εταιρία μας συνεργάζεται με κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρίες στο χώρο της κατάδυσης όπως effesub, atomic, idi, mares, sporasub, cressi, beuchat, demka.
Νέες συνεργασίες με τις καλύτερες εταιρίες σε κάθε τομέα αναδεικνύουν τη Halkeas Diving σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ολοκληρωμένα καταστήματα κατάδυσης.
Τα αποτελέσματα της σταθερής πολιτικής πωλήσεων και η ποιότητα των προϊόντων δικαιώνουν τις στρατηγικές επιλογές της εταιρίας μας.



Diving World Greece

Diving World Greece είναι το εξειδικευμένο οργανωτικό γραφείο για καταδυτικές διακοπές για όλους τους παθιασμένους δύτες καθώς και αρχάριους.Tο Diving World Greece οργανώνει ειδικές, καταδυτικές διακοπές για όλους τους παθιασμένους δύτες καθώς και αρχάριους, για μεμονωμένους ταξιδιώτες & γκρουπ. Καταδυτικά πακέτα διακοπών στους πιο ενδιαφέροντες καταδυτικούς προορισμούς του κόσμου, επιλεγμένους για τον εκπληκτικό υποβρύχιο κόσμο καθώς και τις καταδυτικές δυνατότητες που διαθέτουν. Όλοι οι προορισμοί μας έχουν επιλεγεί ειδικά με επίκεντρο την ποιότητα και τις ανέσεις. Μία επιλογή διαμονής, από τα πλέον βασικά έως τα πολυτελείας, εξασφαλίζει τις προσφορές μας για κάθε ταξιδιωτικό πακέτο.
Ερυθρά Θάλασσα, Ταϊλάνδη, Μαλβίδες, Μαλαισία, Ινδονησία, Μαυρίκιος, Καραϊβική, Ελλάδα, Κύπρος & άλλους. Προσφέρουμε μία προγραμματισμένη, μοναδική καταδυτική εξόρμηση με εβδομαδιαίες αναχωρήσεις, χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα διαθέσιμα σκάφη. Όλα τα καταδυτικά μας κέντρα επιλέχτηκαν κατόπιν προσοχής για την ποιότητα παροχής υπηρεσιών, τον επαγγελματισμό τους, την ασφάλεια που παρέχουν καθώς και την επίγνωση της περιοχής που απευθύνονται οι εξορμήσεις μας.



Trygon

H TRYGON είναι η εταιρία που ασχολείται με το βιομηχανικό design και την παραγωγή. Ειδικεύεται στα ενισχυμένα πλαστικά με βάση εποξικές αλλά και ανοξείδωτα κράματα.
Σχεδιάζονται εξαρτήματα και τρόποι παραγωγής για λογαριασμό τρίτων, αλλά και προσφέρεται δυνατότητα παραγωγής.
Στην έκθεση παρουσιάστηκαν υποβρύχια όπλα, καμάκια και housing για video. Όλα σχεδιασμένα από την Trygon, για τους πιο απαιτητικούς χρήστες και γνώμονα τη βελτίωση των προϊόντων της υπάρχουσας αγοράς. Τα όπλα είναι αποτέλεσμα τετραετούς εξέλιξης και παρουσιάζονται πρώτη φορά.



Suunto

Η Suunto είναι παγκοσμίως η Νο 1 εταιρία στις πωλήσεις υπολογιστών καταδύσεων. Οι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στην Ελλάδα- Aposporis 1964, συνεχίζουν να υποστηρίζουν την απελευθέρωση της καταδυτικής δραστηριότητας στη χώρα μας, προσφέροντας μέσω του δικτύου Suunto-Dive Masters Dealers, όλη τη σειρά υπολογιστών και καταδυτικών οργάνων σε εξαιρετικές τιμές- έκπληξη.



Edive.gr

Το edive.gr ξεκίνησε την λειτουργία του την άνοιξη του 2007. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα εξειδικευμένα ηλεκτρονικά καταστήματα για τις ανάγκες του “υποβρύχιου ανθρώπου” .Οι τομείς που δραστηριοποιούμαστε είναι
η ελεύθερη και αυτόνομη κατάδυση, το υποβρύχιο κυνήγι
αλλά και η υποβρύχια φωτογραφία και ο εξοπλισμός πισίνας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα ποιοτικών προϊόντων στις καλύτερες τιμές ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία της Ελλάδας. Στον δικτυακό μας τόπο μπορείτε να βρείτε προϊόντα από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου και να κάνετε τις αγορές σας με ασφάλεια και σιγουριά επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής μεταξύ αυτών και την μέθοδο της αντικαταβολής σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Το edive συμμετέχει στην Natex για πρώτη φορά, στο περίπτερο Νο 67 και οι άνθρωποί του θα είναι εκεί,
για να σας δώσουν πληροφορίες από κοντά.



Sakiotis S.A.

Η εταιρία SAKIOTIS S.A. ιδρύθηκε πριν 36 χρόνια με εξειδίκευση στα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας ασχολούμενη με εισαγωγή ναυτιλιακών και ειδικών ηλεκτρονικών ειδών αντιπροσωπεύοντας 92 γνωστούς κατασκευαστές του εξωτερικού.
Σήμερα η εταιρία διαθέτει 4 υποκαταστήματα και σχεδιάζεται να επεκταθούν σύντομα σε στρατηγικά σημεία σε όλη την Ελληνική επικράτεια με παράλληλο δίκτυο 250 αντιπροσώπων σε κάθε σημείο της Ελλάδας.
Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας διαθέτουν 45 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό.
Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης προσφέρει άψογη κάλυψη service, διαθέτει εξειδικευμένους και εκπαιδευμένους στο εξωτερικό διπλωματούχους τεχνικούς και πλούσιο στοκ ανταλλακτικών.
Τρία βασικά ξεχωριστά τμήματα απαρτίζουν την εταιρία:
α) Τμήμα ναυτιλιακού εξοπλισμού, ηλεκτρονικών ναυτιλίας και ασύρματης τηλεπικοινωνίας.
β) Τμήμα ήχου, εικόνας και φωτισμού.
γ) Τμήμα ειδικού ηλεκτρολογικού υλικού, αυτοματισμού και ηλεκτρονικών εξαρτημάτων.
Η εταιρία προμηθεύει το Ελληνικό Δημόσιο, στρατιωτικές υπηρεσίες, βιομηχανίες, ναυπηγεία, εκπαιδευτικά ιδρύματα, χιλιάδες επαγγελματίες και ιδιώτες με παράλληλο δίκτυο εξαγωγών.



ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΕ

Η εταιρεία ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΕ, ασχολείται με την εισαγωγή και διανομή ηλεκτρονικών οργάνων ναυτιλίας και συσκευών πλοήγησης GPS για χρήση στη θάλασσα, στο βουνό και στην πόλη.
Η εταιρεία αντιπροσωπεύει, εισάγει και διανέμει προϊόντα των οίκων :
MAGELLAN: GPS (Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδας και Κύπρου)
FUJI-ROYAL: βυθόμετρα και ανιχνευτές ψαριών.
SHAKESPERE: κεραίες VHF, TV κ.α.
NAVICOM: VHF DSC σταθερά και φορητά
LORENZ: GPS- Plotter, Ραντάρ κ.α.
STANDARD HORIZON: GPS Plotter, VHF DSC κ.α.
C-MAP: ηλεκτρονικοί χάρτες
REDKNOWS: Συστήματα εντοπισμού μέσω GPS
MOBRI: Ανακλαστήρες ραντάρ
WATERWAY: Ανακλαστήρες ραντάρ
ECOBLAST: κόρνες



Skordilis S.A.

Η εταιρία Σκορδίλης Α.Ε. ιδρύθηκε το 1971 από τον Θεόδωρο Σκορδίλη. Σήμερα διαθέτει την αποκλειστική αντιπροσωπεία των εταιριών Garmin, Raymarine, GME, Echopilot και Pilotfish. Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων τους περιλαμβάνει GPS, GPS plotters χαρτών σταθερά και φορητά, βυθόμετρα, ραντάρ, όργανα, αυτόματους πιλότους, VHF/DSC, Epirb, δορυφορικές κεραίες και ψηφιακούς χάρτες.
Επίσης, είναι εγκεκριμένη εταιρεία για εγκαταστάσεις επιθεώρησης και πιστοποιητικά GMDSS από το ΥΕΝ/ΕΕΠ.



Hellas Marine Elektronics

Η Hellas Marine Elektronics είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία στην ελληνική αγορά ηλεκτρονικών ναυτιλίας, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων, πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας. Η Hellas Marine Elektronics είναι επίσης γνωστή για άρτια τεχνική υποστήριξη που προσφέρει. Στο εργαστήριο της, που είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα όργανα και γνήσια ανταλλακτικά για όλα τα προϊόντα που αντιπροσωπεύει, παρέχει εξουσιοδοτημένο σέρβις και είναι πάντοτε σε θέση να αντιμετωπίζει γρήγορα και αποτελεσματικά οποιαδήποτε δυσκολία. Εκτός από τις επισκευές στο εργαστήριο, οι τεχνικοί της εταιρείας εκτελούν επισκευές και εγκαταστάσεις σε σκάφη.
Η εταιρεία αντιπροσωπεύει, προϊόντα των οίκων :
KODEN: radars, GPS plotters, Sonars κ.α.
SEIWA: GPS plotters, C-MAP κ.α.
NEXUS: Όργανα για ιστιοπλοΐα, VHF/DSC, πυξίδες, κιάλια, αξεσουάρ.
ComNav: Αυτόματοι πιλότοι, GPS, Πυξίδες.
McMURDO, EPIRB, SART, NAVTEX: Φορητά GPS
MAXSEA: Πρόγραμμα για πλοήγηση και ψάρεμα.



Αφοι Παππά Α.Ε.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο θαλάσσιο χώρο τα τελευταία εξήντα χρόνια. Ξεκινώντας το 1945 με εισαγωγές θαλάσσιων προϊόντων και περνώντας από διαφορετικές μορφές συνεργασίας, η ΑΦΟΙ Μ. ΠΑΠΠΑ Α.Ε. κατάφερε να εξελιχθεί σε μία από τις κυριότερες εταιρείες στο ναυτικό χώρο. Εστιάζοντας στις ειδικότερες ανάγκες των πελατών τους και στην ποιότητα των υπηρεσιών, η ΑΦΟΙ Μ. ΠΑΠΠΑ Α.Ε. κατάφερε σταδιακά να αποκτήσει αποκλειστικότητα και αξιοπιστία στην ελληνική αγορά, σημαντικά στοιχεία επιτυχίας και βιωσιμότητας για κάθε εταιρεία.



ΟΦΣΕ

Ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 1987 με βασικό σκοπό την ένωση σε έναν φορέα των ανθρώπων που αγαπούν την θάλασσα το φουσκωτό σκάφος και τους θαλάσσιους δρόμους αγωνίζονται για την διατήρηση και την αποκατάσταση της ισορροπίας του οικοσυστήματος και αντιμάχονται την μόλυνση των θαλασσών και την οικολογική καταστροφή ενδιαφερόμενοι έμπρακτα γιΆ αυτό.
Η ίδρυση του Ο.Φ.Σ.Ε. συνέβαλλε, ουσιαστικά, στην αναβάθμιση της επαφής του ανθρώπου με την θάλασσα και την ανάδειξη του φουσκωτού σκάφους σαν το πιο συλλογικό μέσον για την ψυχαγωγία και την άθληση των μελών του.
Οι ομαδικές θαλάσσιες εξορμήσεις και εκδρομές σε πολλά νησιά της χώρας και η κατασκήνωση σε απλησίαστες οδικά παραλίες, όρμους και δυσπρόσιτες ακτές, δεν είναι πλέον μόνον για ριψοκίνδυνους. Παράλληλα οι εξορμήσεις αυτές βοηθάνε αποφασιστικά στην ναυτοσύνη των μελών του, ενώ η αγάπη τους για καθαρές θάλασσες έρχεται αρωγός στην ενδυνάμωση του Κινήματος για την προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος από την μόλυνση.
Επίσης ο Ο.Φ.Σ.Ε., μέσω της συσταθείσας Επιτροπής Αγώνων συνέβαλλε ουσιαστικά στην δημιουργία ενός Κανονισμού Αγώνων Φουσκωτών Σκαφών καθώς και στην διοργάνωση ενός άτυπου Πρωταθλήματος Ταχυπλοΐας, σε συνεννόηση με τους άλλους ομοειδείς ανά την Ελλάδα Ομίλους.
Ο Όμιλος μέσα σε αυτά τα είκοσι χρόνια ύπαρξης, έχει διακριθεί για την συνεισφορά του σε κοινωνικά, αθλητικά και οικολογικά ζητήματα.
Στα πλαίσια των προσπαθειών του για την ανάπτυξη αλλά και την ανάδειξη των αναγκών των ακριτικών νησιών μας, καθιέρωσε, από το 1999, ένα πρόγραμμα Αποστολών που έχει ονομασθεί ΖΩΗ ΣΤΟΥΣ ΒΡΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. Οι Αποστολές αυτές έχουν σαν σκοπό την αρωγή στην κοινωνική ανάπτυξη των ακριτικών νησιών, μέσω της ευαισθητοποίησης του κράτους, των διαφόρων φορέων και των μεμονωμένων πολιτών, ώστε οι ξεχασμένες αυτές γωνιές της πατρίδας μας να βγουν από την αφάνεια.
Τέλος ο Ο.Φ.Σ.Ε. μάχεται, όσο του επιτρέπει το μέγεθός του, υπέρ των συμφερόντων των ιδιοκτητών φουσκωτών σκαφών, ενάντια σε διατάγματα ή νόμους που προσπαθούν να περιορίσουν την χρήση του φουσκωτού σκάφους. Είναι πρόσφατες οι μάχες που δόθηκαν για την τροποποίηση του Κανονισμού Λιμένος Αρ. 23, με την αρωγή των άλλων ομοειδών Ομίλων και του ΣΕΚΑΠΛΑΣ, ώστε να είναι λιγότερο επιβαρυντικός για τους χρήστες φουσκωτών.
Η Ασφάλεια κατά την διάρκεια των Πλόων, αποτελεί το βασικό ΠΙΣΤΕΥΩ του Ομίλου, αλλά όχι σε βάρος της ελευθερίας επιλογής απόστασης πλόων ή με υπέρογκη επιβάρυνση σε χώρο και σε χρήματα.
Φιλοδοξία του Ο.Φ.Σ.Ε. είναι να αποτελέσει τον Φορέα Ιδιοκτητών Φουσκωτών που θα συμβουλεύεται η Πολιτεία πριν από κάθε κίνησή της. Και στην περίπτωση αυτή είναι το μέγεθος που μετράει.


Ο Πρόεδρος του ΟΦΣΕ κος Παπάζογλου με τον Διευ/ντη της Ελληνικής Ναυαγοσωστικής Ακαδημίας (ΕΝΑΚ)